Fudbaleri Reala pobijedili su večeras u reprizi prošlosezonskog finala Borusiju iz Dortmunda rezultatom 5:2 iako su gubili 2:0 na poluvremenu meča 3. kola Lige šampiona.

​Fudbaleri Bajern Minhena danas stižu u Barselonu, a u avionu je bio i oporavljeni Džamal Musijala.

Fudbaleri Monaka ubjedljivo su savladali Crvenu zvezdu sa 5:1 u trećem kolu Lige šampiona.

Monako stiže do novog gola, domaćini vode 4:1.

Košarkaši Igokee poraženi su večeras u utakmici trećeg kola grupe Lige šampiona od ekipe Hapoel Holona.

Nije drugo poluvrijeme konkretno ni počelo, a Monako je uspio da zabije još jedan gol i tako ode na dva prednosti u odnosu na goste iz Beograda.

Nije Zvezda bila lošiji rival, ali ponovo plaća ceh nekim glupim greškama.

​Večeras od 01.30 časova poslije ponoći startuje nova sezona najjače košarkaške lige na svijetu!

Crvena zvezda je poravnala rezultat u Kneževini – 1:1.

Monako je poveo protiv Crvene zvezde 1:0.

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je Partizan sa 5.000 evra, a Crvenu zvezdu sa 25.000 a evra zbog incidenata na utakmicama trećeg, odnosno četvrtog kola Evrolige.

​Košarkaši Filadelfije biće oslabljeni za prvi meč nove sezone NBA lige u noći između srijede i četvrtka protiv Milvokija.

​Španski stručnjak Pep Gvardiola i ove sezone, mnogi bi rekli apsolutno očekivano, radi odličan posao sa aktuelnim engleskim prvakom Mančester Sitijem.

​Predsjednik UFC-a Dana Vajt dao je novosti o tome što bi budućnost mogla donijeti Konoru MekGregoru u navedenoj organizaciji.

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila u Trening centru N/FS BiH u Zenici gdje će se pripremati za utakmice polufinala baraža za EURO 2025 sa Srbijom.