Mohamed Salah, fudbaler Liverpula, ostaće u tom statusu i naredne sezone.

Mauricio Sari je bez posla od kada je u martu napustio Lacio, ali vjerovatno će brzo ponovo sjesti na klupu.

Dobitnik MVP priznanja u NBA ligi neće biti poznat ove sedmice.

Španski teniser Rafael Nadal obezbedio je plasman u osminu finala mastersa u Madridu pošto je savladao Pedra Kaćina u tri seta 6:1, 6:7(5:7), 6:3.

Trener fudbalera Bajerna, Tomas Tuhel izjavio je danas da je cilj minhenskog kluba plasman u finale Lige šampiona i da njegova ekipa želi da bude konkurentna, prenose njemački mediji.

Francuski fudbalski golman Majk Menjan povrijedio je mišić na desnoj butini samo šest nedjelja prije Evropskog prvenstva, saopštio je njegov klub Milan.

Inter je proslavio Skudeto, a sada se polako okreće narednoj sezoni.

Trener Oklahoma Siti Tandera Mark Dejno, proglašen je trenerom godine u NBA ligi.

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda za 2023. godinu, saopšteno je na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Novog Zelanda.

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau biće spreman za treći meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv Barselone, izjavio je danas trener grčkog kluba Jorgos Barcokas, prenosi Basketnjuz.

Prva teniserka svijeta Iga Švjontek je imala lak posao na putu do četvrtfinala mastersa u Madridu.

Poznat je prvi par osmine finala gornje polovine žrijeba mastersa u Madridu. Za prolaz među osam najboljih boriće se Danil Medvedev i Aleksandar Bublik.

Amerikanac Šejn Larkin, koji je od februara 2020. član turske reprezentacije, vrlo je tražena roba, s obzirom na to da mu je isticao ugovor, a da je njegova prethodna evroligaška karijera prilično bogata.

Izraelski stručnjak Barak Bahar i Crvena zvezda postigli su dogovor o isplati dugovanja i trener koji je vodio crveno-bijele u prvom dijelu sezone više nije na platnom spisku srpskog šampiona.

Juventus izgleda pod svaku cijenu želi da se riješi srpskog reprezentativca Filipa Kostića.