Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpjela je poraz na startu Lige nacija od Dominikanske republike, ali selektor Đovani Gvideti nije u potpunosti nezadovoljan.

Rumunski drugoligaš Korvinul Hunedoara senzacionalni je pobjednik Kupa te države i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone.

Dvostruka olimpijska šampionka u mačevanju (pojedinačno, ekipno, Tokio 2021) Sofija Pozdnjakova (26) odbila je da učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Otkriveno je ko stoji iza mogućeg odlaska Bruna Fernandeša iz Mančester junajteda.

Ekipa iz The Toys For Bob studija objavila je misterioznu sliku na svojoj veb stranici koja neodoljivo podsjeća na jednu od takozvanih tiki maski iz "Crash Bandicoot" serijala.

Košarkaši Bosne pobijedili su u Sarajevu ekipu Mladost iz Mrkonjić Grada rezultatom 91:86.

Kapiten još uvijek aktuelnog šampiona WWin fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ekipe Zrinjskog, Nemanja Bilbija, uspješno je operisan.

Fudbalski savez Srbije poslao je na adresu UEFA širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstva i na njemu je ime Mileta Svilara.

Fudbaleri Seltika kolo prije kraja šampionata odbranili su titulu prvaka Škotske.

Poslije prilično dinamičnih završnica u prvim okršajima Primere danas, u kasnijim terminima smo svjedočili jednoj sigurnoj pobjedi, i jednom nevjerovatnom bijegu od opasne zone. Atletiko Madrid savladao je na "Alfonsu Perezu" ekipu Hetafea rezultatom 3:0, dok je Atletik Bilbao iznenađujuće izgubio na gostovanju od Selte sa 2:1.

​Košarkaši Boston Seltiksa palsirali su se u finale plej-ofa istočne konferencije poslije nove pobjede nad Klivlend Kavalirsima (113:98).

Odbojkašice Srbije izgubile su prošle noći u Rio de Žaneiru od Dominikanske Republike sa 1:3 (18:25, 17:25, 25:21, 20:25) u prvom meču ovogodišnjeg izdanja Lige nacija.

​Košarkaši Dalasa pobijedili su u gostima ekipu Oklahome sa 104:92 i tako poveli sa 3:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Fudbaleri Dinama i Rijeke odigrali su u Zagrebu prvu finalnu utakmicu ovosezonskog izdanja SuperSport Kupa Hrvatske.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 19 časova gostuju Napretku u Kruševcu.