Francuski predsjednik Emanuel Makron proglasio je Olimpijske igre otvorenim.

Fudbalska ekipa Crvene zvezde je dovela i novo pojačanje u svoje redove, pošto je i zvanično predstavljen Felisio Milson koji stiže iz Makabi Tel Aviva u više milionskom transferu.

Irački džudista Sajad Sehen prvi je sportista koji je zbog dopinga suspendovan sa Olimpijskih igara u Parizu, saopštila je Međunarodna agencija za testiranje.

Antoan Grizman bi mogao u narednoj sezoni da zaigra u dresu Los Anđelesa.

Srpski rvač u kategoriji do 97 kilograma Mihail Kadžaja postao je danas 113. član olimpijskog tima Srbije pošto je dobio poziv za učešće na Igrama u Parizu poslije povrede Artura Omarova.

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih Igara u Parizu počela je u 19.30 časova po srednjoevropskom vremenu.

Španski mediji donijeli su detalje sa treninga njihovih tenisera na "Filip Šatrije" stadionu u petak ujutru.

Aktuelne Olimpijske igre u Parizu, koje su nezvanično počele, a zvanično će biti otvorene u petak uveče, osobite su i zbog broja košarkaša iz najjače lige svijeta.

Ipak u Parizu nije sve tako glamurozno, organizatori Olimpijskih igara su imali mnogo problema sa beskućnicima i migrantima iz Afrike koji nisu željeli da se sklone sa ulica Pariza.

Olimpijski tim BiH spreman je za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Brazilska fudbalska legenda Artur Antuneš Koimbra, poznatiji kao Ziko, opljačkan je u Parizu tako što mu je oteta aktovka, a novčana vrijednost je čak 420.000 funti.

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih ogara u Parizu zakazana je za 19.30 časova po srednjoevropskom vremenu.

Američki reper Snup Dog prošetao je danas ulicama Pariza, noseći olimpijsku baklju, pred večerašnju ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara.

Poput Kilijana Mbapea, na redu je još jedno pojačanje koje bi trebalo da stigne na ''Santijago Bernabeu'' narednog ljeta.

Trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos je govorio o pojačanjima i trenutnom sastavu za predstojeću sezonu.