Četiri osobe, od kojih dvoje mladih, poginule su, a tri su povređene u sudaru autobusa i automobila rano jutros na starom državnom auto-putu Ksanti-Kavala u Grčkoj.
Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu sarađuje sa Nacionalnom policijom Španije i američkim Federalnim istražnim biroom (FBI) u slučaju američke državljanke Ane Knežević, za koju se veruje da je najpre oteta, a potom ubijena, rekao je danas glavni javni tužilac VJT-a Nenad Stefanović
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.
Jedanaestogodišnji dečak pao je sinoć u 20:52 časova sa Kalemegdanske tvrđave, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Devetoro ljudi povređeno je u pucnjavi u vodenom parku u gradu Ročester u američkoj saveznoj državi Mičigen kada je napadač koji je izašao iz vozila ispalio 28 hitaca iz pištolja, saopštila je policija.
Dve osobe su poginule kada se mali avion proizveden 1930-ih godina srušio ubrzo nakon poletanja sa aerodroma Čino u južnoj Kaliforniji, saopštile su američke vazduhoplovne vlasti, prenosi Si-Bi-Es njuz.
Navijač Nemačke ubijen je sinoć posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu između Nemačke i Škotske (5:1).
U Tužilaštvu je saslušana 32-ogodišnja žena osumnjičena da je u novobeogradskoj osnovnoj školi „Jovan Dučić" pretila nastavnici svog sina, vređala je i udarala.
 Muškarac star 49 godina utopio se danas u jezeru u Bačkoj Topoli, saznaje Tanjug.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su bugarske državljane Y.Y.D. (44), Y.T.S. (43) i Z.R.I (51) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krijumčarenje u saizvršilaštvu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su bugarske državljane Y.Y.D. (1980), Y.T.S. (1981) i Z.R.I (1973) zbog postojanja osnova sumnje da na krivično delo krijumčarenje u saizvršilaštvu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku noći, isključili su iz saobraćaja i u službenim prostorijama zadržali troje vozača zbog izvršenih prekršaja.
U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je saslušan Aleksa Milojević, osumnjičen za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su K. D. (69) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.
Prvo osnovno javno tužilaštvo (PJT) u Beogradu saoštilo je da je dežurni tužilac te ustanove obavešten o jučerašnjem napadu na učiteljicu u OŠ "Sveti Sava" od strane dvoje roditelja učenice te škole i da će preduzeti sve neophodne mere za utvrđivanje činjeničnog stanja, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. A. (2000) i S. Š (1997) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u tri odvojene akcije u Pančevu, Kovinu i Banatskom Karlovcu, zaplenili su različite vrste narkotika i uhapsili tri osobe.
U Posebnom odeljenju za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu za 18. jun zakazan je početak suđenja četvorici optuženih da su kao članovi grupe organizovali transport kokaina iz zemalja Južne Amerike do zemalja Zapadne Evrope i Srbije.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. A. (2000) i S. Š (1997) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Carinski službenici su 13. juna 2024. godine na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 3.000 navijačkih rekvizita, zaplenivši tom prilikom i automobil u kojem je nelagalna roba otkrivena, zbog toga što njena vrednost premašuje trećinu vrednosti vozila.