U Osnovnom sudu u Prištini danas je u nastavku suđenja optuženima za učešće u ubistvu predsednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića zaštićeni svedok odustao od svedočenja.
Nakon polaganja vozačkog ispita, mladi neretko prave greške koje ponekad završe kobnim ishodom. Tim povodom, Udruženje "Srpska opservatorija za bezbednost saobraćaja" organizovalo je na novosadskom Ribarskom ostrvu naučno-stručni skup o bezbednosti mladih u saobraćaju. Skupu su prisustvovali učenici srednjih škola, kao i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, pokrajinske i gradske vlasti.
Službenici Uprave carina su 24. maja 2022. godine uspeli da zaplene rekordan tovar od čak 50 tona neprijavljenih cigareta raznih robnih marki i tako preseku još jedan organizovani lanac nelegalne trgovine akciznim proizvodima.
Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu protiv bivšeg predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića i još devet osoba, kojom se terete za zloupotrebe u vezi sa nelegalnom gradnjom, saznaje Tanjug.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. M. (2001) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
U Specijalnom sudu u Beogradu treći put je odloženo pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.
U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i pripadnika MUP-a, uhapšena su tri lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo poreske utaje, čime je oštećen budžet Srbije za 12,8 miliona dinara, kao i krivično delo oštećenja poverilaca za 24,5 miliona dinara.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, uhapsili su nemačkog državljanina S. K. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  
U Višem sudu u Beogradu danas je za 23.jun odloženo suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole..
Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u teškom saobraćajnom udesu koji se jutros oko 06.30 sati dogodio u selu Gornji Stepoš kod Kruševca.
U Višem sudu u Novom Sadu, uz pojačane mere obezbeđenja i prisustvo pripadnika Žandarmerije sa fantomkama i dugim cevima, danas je nastavljeno suđenje okrivljenima za napad na oštećenog Bogdana Momčilovića iz Veternika 3. juna 2018. godine.
Dve osobe su poginule, a 120 je povređeno u eksploziji plinske boce u jednom restoranu u Abu Dabiju, saopštila je policija na Tviteru.    
U Višem sudu u Beogradu danas je saslušanjem bivšeg direktora policije Vladimira Rebića nastavljeno suđenje bivšem zameniku načelnika SBPOK Goranu Papiću.
Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je od suda zatražilo da Jelenu Špagović (26) osudi na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za teško ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) u junu 2019. godine.