SARAJEVO - Ministri spoljnih poslova Italije, Češke, Slovačke, Grčke, Slovenije, Hrvatske i Austrije pisali su visokom komesaru EU za spoljnu politiku i bezbjednost Žozepu Borelju da u decembru bude donesena odluka o otvaranju pretpristupnih pregovora sa BiH, saopštili su članovi delegacije ...
BIJELJINA - Na novom groblju u bijeljinskom naselju Hase, danas je sahranjen ubijeni policijski inspektor Nenad Marković.
PRNJAVOR – Rok za prijavu nezaposlenih lica evidentiranih pri Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske za besplatno pohađanje programa osposobljavanja za operatera na CNC mašinama za obradu drveta produžen je do 6. oktobra ove godine.
Dobro je poznato da Zlatan Ibrahimović nema dlake na jeziku, te je ovoga puta potpuno otvoreno govorio i o privatnim stvarima.
BANJALUKA – Reprezentacija Narodne skupštine RS, koji čine predsjednik parlamenta Nenad Stevandić, te potrpedsjednici, generalni sekretar, zamjenici i pomoćnici, potrošila je u osam mjeseci 2023. godine više od 60.000 KM za redovne aktivnosti, a novcem su se, prema izvještaju koji je ...
Krajem prošlog mjeseca u Švajcarskoj se dogodio neobičan incident. U gradu Davosu, grupa turista iznajmila je šest Lamborghinija s kojima su krenuli na turneju po Evropi.
BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković izjavio da je budžet grada oštećen za oko 360.000 KM, zbog nelegalnog isplate plata za 16 radnika koji rade u kabinetu gradonačelnika.
U najnovijem izdanju kviza "Jedno pitanje" upoznaćete još dva sjajna takmičarska para koji će se, ako tačno odgovore na samo jedno pitanje, boriti za čak 10.000 evra.
"Thelma & Louise" kultni je film koji je fantastične Suzan Sarandon i Đinu Dejvis pretvorio u ikone feminizma. Povodom 77. rođendana Sarandonove donosimo sedam manje poznatih činjenica o nezaboravnom filmu.
​BAKU - Operativci Službe državne bezbjednosti Azerbejdžana uhapsili su Araika Harutjunjana, bivšeg lidera regiona Nagorno-Karabah, javila je azerbejdžanska novinska agencija APA.
Iako je Novak Đoković rekorder u gotovo svim bitnim kategorijama, neki i dalje dovode u pitanje da li je najbolji igrač svih vremena (GOAT - Greatest of All Time).
Poskupljenja osnovnih životnih namirnica, prije svega hrane, predstavljaju jedan od najvećih problema građanima Republike Srpske.
BANJALUKA - Promocija zbirke priča Prijedorčanina Ognjena Vlačine pod nazivom "Talandara" trebalo bi da bude održana večeras sa početkom u 19 časova u sali Jablan Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske (NUB RS)
SARAJEVO - Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u prvom čitanju nije usvojio izmjene Zakona o PDV-u kojim se podiže prag za ulazak u PDV sistem sa 50.000 na 100.000 KM.