Hrvatske sutkinje Ivana Martinčić i Sanja Rođak Karšić bit će dio ovosezonske finalne utakmice Lige prvakinja u kojoj se sastaju nogometašice Lyona i Barcelone, koje su braniteljice naslova.
Hrvatski branič Mario Vušković trenutno se nalazi na suđenju za korištenje dopinga na Međunarodnom sportskom sudu (CAS) u Lausannei.
Izbornik Njemačke Julian Nagelsmann objavio je širi popis igrača, njih 27, na koje računa za pripreme za Europsko prvenstvo koje se održava upravo u toj zemlji.
Brazilski vratar Manchester CityjaEderson propustit će zadnje dvije utakmice sezone zbog ozljede oka, objavio je engleski klub.
Stefan Ristovski nakon 0-0 u prvoj finalnoj utakmici
Mitrović: Sve je na nama, pobjeda u uzvratu i osvajamo Kup
Na Makarska Open čak 10 tenisačica iz Top 100
Loris Majcan na najopasnijoj utrci na svijetu
- Teška utakmica, ali budući da se igra na dvije utakmice i oni mi smo ušli oprezno, rekao je vratar Rijeke Martin Zlomislić nakon remija bez golova na Maksimiru protiv Dinama u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.
- Žao mi je što nismo bolje iskoristili dobar početak utakmice, osvrnuo se trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović nakon 0-0 protiv Rijeke u prvom finalnom ogledu SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa.
Riječani su načelno zadovoljni rezultatom iz Maksimira, nakon što su odigrali 0:0 s Dinamom u prvom susretu finala Kupa, sada imaju solidnu priliku doći do trofeja u uzvratu.
U prvom dvoboju ovosezonskog finala Hrvatskog nogometnog kupa nije bilo ni pobjednika ni golova, Dinamo i Rijeka su na maksimirskom stadionu odigrali 0-0.
Španjolski prvoligaš Sevilla je u četvrtak objavila da će njen kapetan 38-godišnji Jesus Navas, igrač s najviše nastupa u klupskoj povijesti, napustiti andaluzijski klub na kraju sezone.
Unatoč sve jačem interesu talijanskog prvaka Intera portugalski nogometaš Bruno Fernandes je za mančesterske medije izjavio kako je njegov prvi izbor uvijek bio i ostao Manchester United.
Porazom u finalu Talijanskog kupa od Juventusa 0-1 nogometašima Atalante i dalje kao jedini trofej u povijesti ostaje osvajanje domaćeg Kupa daleke 1963. godine.
Prema navodima talijanskih medija, Juventus u sljedećem prijelaznom roku u svoje redove namjerava dovesti veznjaka Vatrenih i Atalante, Marija Pašalića.
NBA momčad Brooklyn Nets najavila je kako će tijekom iduće sezone umiroviti dres broj 15 Vincea Cartera, košarkaša koji je u tom klubu, tadašnjem New Jerseyju, igrao od 2004. do 2009. godine.
Košarkaši Bostona, koji su u osnovnom dijelu sezone imali najbolje omjer u NBA ligi, kao prvi su se plasirali u konferencijski finale nakon ukupne 4-1 pobjede protiv Clevelanda u polufinalu Istoka. Na Zapadu je Dallas stigao korak do finala na krilima fenomenalnog Luke Dončića.
Košarkaši Crvene zvezde poveli su s 2-0 protiv Partizana u finalu doigravanja regionalne ABA lige, nakon što su na domaćem parketu slavili 80-73 (17-19, 21-19, 23-19, 19-16) u drugom ogledu.
Kako najavljuje dio američkih medija Donovan Mitchell, najbolji košarkaš Cleveland Cavaliersa, neće moći igrati ni u petom susretu polufinalne serije Istočne konferencije doigravanja NBA lige.
Rukometašice zagrebačke Lokomotive i koprivničke Podravke igrat će u finalu Kupa, koji se igra u Poreču.