Naslovni baner
Ponuda Tema

Ribe u Horoskopu
2.Deo

   (20. Februar - 20. Mart)   Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak... Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja.
RIBE I LJUBAV

Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.
Idealan partner: Devica
Dobar brak sa: Bikom i Jarcem
Erotska privlačnost sa: Rak i Škorpija
Opreznost sa: Blizancima i Strelcem
Erogene zone:  Stopala

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE

ONA:
Njena nežnost i sanjalački izgled u prvom trenutku razoružavaju i od muškarca prave njenog doživotnog roba. Treba da sačuvaju malo od svoje tajnovitosti, da priguše blaženi osmeh, da partner pomisli da nema šanse, jer otvorena igra u njenom slučaju znači siguran gubitak.

ON:
Dovoljno je da se zaljube i već su neodoljivi, obožavaju tada ceo svet, ali zbog zanosa ne bi trebalo da zakažu sledeći sastanak. Ne treba da preteruju sa lirikom da ne bi izgledali izveštačeno. Ne bi trebalo da odmah svojoj ljubavi skidaju zvezde sa neba, da ne pomisli da ste lak muškarac.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA:
Želi strastvenog muškarca koji će znati da aktivira njena čula, da uživa u njenom duhovnom bogatstvu, da je poštuje i čuva od zla koje vreba njenu krhku ličnost. Ne treba nikada da zaborave da su sakupile iskustva svih astroloških znakova i da u sebi nose mudrost ovog sveta.
ON:
Želi sigurnu i jaku ženu koja će znati da organizuje njegov život, a istovremeno da ga čuva i neguje. Treba da bude nežna i senzualna, da mu pruža sigurnost i podršku u trenutcima slabosti.

KAKO ZAVESTI JEDNU RIBU? - KOMEDIJA U TRI ČINA

    Nema važnosti da li je muškarac ili žena. Ovaj znak je temeljit, jedan neizlečivi romantičar. Ne može mu se nikada verovati da li je stvarno tako 'tvrd', ili samo želi da se pokaže superiornijim. Samo ako ga obasipate sa hiljadu pažnji, moći ćete da ga osvojite, a oni samo kada su upecani - ispunjavaju želje. Ali, moraćete vi prvi da delujete, nemojte suviše dugo vremena da čekate njega. Obično nije tip koji je mnogo pokretljiv, bar tako izgleda. Stoga je čest slučaj da se kaže: 'Onaj ko spava neće moći da pridobije jednu Ribu'!
    Kada se zaljubi postaje nerazdvojan od partnera, ali i vrlo nepoverljiv. U njegovoj duši će se razbuktati neposredna i nekontrolisana ljubomora. Svaka 'kriva' fraza moći će da promeni njegovo ionako promenljivo raspoloženje.

PRVI ČIN:
Želite da saznate do kojeg stepena ga interesujete? Dobro, zapazite kako vas osmatra. Ako je njegov pogled 'pospanog' tipa, onda nema sumnje, za vas ga baš briga. Ako je suprotno, njegove zenice su fiksirane na jedan skoro hipnotički način, onda tu nema dvoumljenja. Pokušava da vas očara. Njegova  tehnika je dobro znana. Pogledi 'igre' za muškarca, pogledi 'superizazovni' za nju. Bićete očarani, a da to niste ni primetili. Beskorisno je da probate da vi njega očarate. Suviše je lukav i poznaje dobro tehniku.

DRUGI ČIN:
Jedanput kada je zainteresovana, naša Riba vas smatra kao jednu vrstu čuda prirode. Bićete preplavljeni ljubaznim frazama tipa: 'Ti si me zavela', 'Ti si me opčinila'. Ukratko, naš čarobnjak će ostati opčinjen, a i žrtva vašeg preslatkog ljubavnog ugriza. u ovom momentu, postaćete nezamenljivi i vrlo dragoceni, baš kao zlato. Tražiće vas svuda i želeće vas uvek pored sebe. Vama neće ništa drugo preostati sem da vodite odnos sa vedrinom i znalački. Skoro uvek će dozvoliti da se vodi bez problema. U ovoj drugoj fazi ćete biti vi ti koji će imati uzde situacije u svojim rukama.

TREĆI ČIN:
Neće oklevati ni časak više. Apsolutno će želeti da se venčate, po svaku cenu. Bićete vi ti koji treba da odlučite da li ćete definitivno da ga izgubite ili ćete krunisati vašu ljubav na zvaničnom mestu. Neće biti sredine! Ako kažete 'Da', u istom momentu će zakazati venčanje u crkvi, naći fotografa i sve što je eventualno potrebno. Zaista je teško da jedna Riba može da odoli iskušenju braka. Porodica daje toplinu, zaštitu... ili je bar on ubeđen u sve to. Zatim dolaze deca i sve ostalo što čini da se konačno formira porodični kvadrat. Neće nedostajati ni televizor... ni kućne papuče.

POSVEĆENO ONIMA KOJI ŽELE DA ODVEDU RIBU U KREVET

    Obično rođen u znaku Riba propoveda dobro, a iščeprka loše. Na prvi pogled, veliki moralista koji je spreman da osudi onoga ko se udaljava od porodice i prihvata puteve poroka. Nasuprot tome, prvi je koji bi pao u vir grehova i pohote. Dakle, ne bi trebalo da bude teško odvesti ga u krevet, osim ako baš ne oseća odbojnost prema vama.
     Voli milovanja, nežnost i osećajnost. Počnite i da ga obasipate time i ne dozvolite da vas prekida. Videćete da će ubrzo prihvatiti vaše laskanje. Uzvratiće vam ustostručene emocije koje ste vi njemu poklonili. Okolišavajući i zaštitnički.... treba ga upoznati. Tako-reći, zna da deluje!

ASTRO LJUBAV

    Žena Riba, zajedno sa ženom Vagom, spada u najlepše, najzgodnije i najprivlačnije žene. Žene Ribe imaju jednu neobičnu, mističnu, noćnu čučmnost, tamnu put, izrazitu senzalnost i veoma zavodljivi prefinjen eros. Putene su i teško mogu ostati verne. Vođenju ljubavi predaju se celim bićem, a promenljivost njihovih osećanja i erotska čulnost odvode ih u najrazličitije situacije. Moglo bi se reći da su žene ovog znaka skone tome da imaju više brakova i ljubavnih avantura. Teško mogu odoleti iskušenju jer im je erotski potencijal zbilja veliki. Od ljubavnih položaja teško je izdvojiti onaj koji ovim ženama najviše odgovara jer one vole sve moguže poze i ljubavne vratolomije i akrobacije.
    Muškarac Riba je manje strastan i privlačan od žene Ribe sem u slučaju ako mu je podznak Lav ili Škorpion. On pleni svojom saosećajnošću, voljom za drugarstvom, finoćom, ali ne i vernošću, jer se kod njega kao i kod žene Ribe osećanja menjaju bez mnogo poteškoća. Ponekad je on vrlo vešt i talentovan zavodnik, sposoban za najdelikatnija zavođenja žena. No, on je često lenj da koristi te svoje talente jer su mu strasti i čulnost manje naglašeni. Od ljubavnih položaja muškarac rođen u ovom znaku najveće zadovoljstvo postiže u položajima Tenuka asana i Viparata asana.

TENUKA ASANA
Žena stoji gronjim delom tela savijenim unapred, dok rukama dodiruje pod ili krevet, pomalo savijenih nogu. Pri tom ona ne kleči. Muškarac je nagnut iznad nje i rukama obavija njen struk.

VIPARATA ASANA
Žena leži na ispruženom muškarcu, pritiskajući celim telom njegovo, grudi uz grudi, struk uz struk, bedra uz bedra. Ona može priljubiti noge i kretati se napred-nazad, prvo sporo, a zatim sve brže. Takođe može praviti i kružne pokrete bedrima.
JEDNA POUČNA PRIČA...

    Bio jednom jedan čovek rođen u znaku Ribe, koji se uslovljavao samo životom. Njegovi strahovi bili su neosnovani i često iracionalni. Ipak, bili su u njemu i činili su ga nervoznim i oduzimali su mu energiju. Kako bi mu se tek dopalo da je mogao da ima uzde vremena u svojim rukama i da upravlja njime onako kako bi se njemu dopadalo.
    Bilo je veče, obično, kao i svako drugo. On je ispružen na ležaju čitao spokojno. Iznenada, ukaza mu se jedna providna, nebeska figura. Iz dubokog mraka mu je pružila jedno klupko i rekla: 'Konac koji je u ovom klupku predstavlja tvoj život. Svakog momenta ćeš biti uplašen ili ćeš misliti da postojiš da bi živeo samo teške momente. Preseci ga i, u jednom momentu u zavisnosti od dužine, ići ćeš napred za jedan sat, za jedan dan, za jedan mesec'.
    Sve je izgledalo kao predivan poklon, ali ubrzo se ispostavilo da je to mač sa dve oštrice. Počeo je da seče momente kroz koje nije ni prošao, pa čak i one doživljene sa sopstvenom ljubavlju. Na kraju stiže do tačke da upotrebi makaze, samo da bi predvideo doživljavanje jednog burnog momenta bez temeljne sigurnosti. Za kratko vreme, klupko se istanji, a njegovo postojanje proteče u vrlo kratkom vremenu. Zaustavio se da razmisli jedan trenutak. Možda je pogrešio u svemu. Došao je do zaključka da je život mogao da bude lepši, ako se s njim suoči bez straha i nesigurnosti.
    Bilo je to baš u momentu kada se odjednom probudio. Bio je to samo jedan vrlo ružan san, jedna strašna mora. Klupko je bilo netaknuto. Od tog momenta počeo je da ceni svaki trenutak svog postojanja. Štaviše, stekao je iskustvo za življenje na jedan lep i srećan način.

VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

RIBE I OVAN:
Imaju šanse za lep život, samo pod uslovom da tanana Riba energičnost Ovna ne protumači kao grubost. Ribe obožćavaju erotiku, a Ovaj je, kao što je poznato, jedan od znakova koji se najviše zanima za ljubav. Mogu da budu srećni zajedno. Ribe su te koje obožavaju erotiku i često se prepuštaju egzotičnim fantazijama. Budući da je Ovan, pored Škorpije, jedini znak koji se izuzetno interesuje za ljubav, ova će veza biti idealna, pod uslovom da Ovan grubošću ne povredi romantičnu Ribu.

RIBE I BIK:
Ovo je sasvim solidna kombinacija. To će se znati ko je ko. Nežna i strastvena Riba će se diviti svom Biku i rado će mu se potčinjavati. U ljubavi su maštoviti, izuzetno se dobro slažu zbog izrazite strastvenosti i imaće dugotrajnu zajednicu. Njihova deca će rasti bezbrižno, obasipana brigom i ljubavlju. Posesivni Bik pruža Ribama zaštitu uz dovoljno nežnosti.

RIBE I BLIZANCI:
Blizanca može da privuče Ribina maštovitost, a Ribu Blizančeva duhovitost, ali teško da će moći da izgrade zadovoljavajuću vezu, jer su njihove želje različite. Često mogu nenamerno da povrede jedno drugo, tako da za osetljive Ribe i prevrtljivog Blizanca ova veza može da bude pogubna. Blizanac ponekad neće moći da udovolji ljubavnim apetitima erotski nastrojenih Riba, i ako do toga dođe nevera je neminovna.

RIBE I RAK:
Biće privučeni jedan drugim magnetski. Ovaj par se dobro slaže, i u ljubavi, i u ljubavi. Erotski život Raka i Riba, ako para, izuzetno je senzualan. Obično po čitavu noć vode ljubav. Lako se zaljubljuju. Ali, problemi nastaju kasnije, kada prvi zanos prođe. Oboma je neophodna zaštita i smatraće da je onaj drugi taj koji treba da je pruži. Preosetljivi su i mogu da budu jako nesrećni ukoliko ne prestanu da se dure i bockaju. Tako im je malo potrebno da budu srećni, a ipak...

RIBE I LAV:
Ovaj par ima dosta toga zajedničkog, pre svega ljubavi i želje za ljubavi. Kako Lav u ovoj vezi neće biti u potpunosti erotski zadovoljan, on će se upuštati i u paralelne veze ili sitne avanture. Ostvariće lepu vezu samo pod uslovom da je Lav suprug. U protivnom, Lavica neće moći da podnese Ribinu pasivnost i nesigurnost. Žena Riba, nežna kakva je već, umeće da pruži svom Lavu beskrajno obožavanje, poštovaće ga i bodriti. Lav će se, opet, ponositi svojom izuzetno ženstvenom, prefinjenom, erotičnom suprugom koja mu nikada neće praviti scene.

RIBE I DEVICA:
Vrlo dobra veza. Realna Devica odgovara Riobama koje su neprekidno u oblacima, dok Ribe čine Devičn život zanimljivijim i dinamičnijim. U ljubavi se takođe dobro slažu, uz dosta nežnosti i razumevanja. Riba je sposobna da svojom jednostavnošću i erotikom jako uzbudi Devicu, dok se ova veoma rado prepušta spontanim Ribama. Oboje su izuzetno intuitivni, a maštovitost Ribe i iskričav um Device mogu da stvore divnu atmosferu. Idealno će se dopunjavati. Devica će biti očarana sanjajući Ribine snove, a Riba će biti sigurna pored svoje Device koja će joj snove pretvarati u javu. Imaće jedno drugome da probude najlepše osobine. Njihov erotski život je izuzetno nežan i romantičan. Oboje su taktički i pomalo stidljivi, tako da će retko dolaziti do svađa.

RIBE I VAGA:
Ovo je idealan spoj. Vaga je erotična i senzibilna, a Ribe romantične. Oboje su tanani, umetnički nastrojeni, erotični, maštoviti i sanjalice. U ljubavi se odlično slažu. Vaga ima dominantnu ulogu u ljubavi, jer su Ribe popustljive. Uživaju u predigri, da bi pod Vaginim instrukcijama doživeli orgazam. Biće očaravajući za okolinu. Umeće da izgrade vezu kakva se sreće samo u ljubavnim romanima!

RIBE I ŠKORPIJA:
Ovo je dobra kombinacije. Partneri sa ovim znakovima se dobro razumeju i slažu. Kada se jednom nađu, uroniće u najdublje vrtloge strasti, bez imalo šanse da ikada isplivaju! Oboje su krajnje emotivni, strastveni i moći će da imaju skoro telepatski odnos. Riba je celog života sanjala o nekome kao što je Škorpion koji bi je naterao da mu se potpuno preda i prepusti, dok će Škorpija uživati posedujući je. Najveći deo slobodnog vremena provode u vođenju ljubavi, prosto obožavaju ljubav! Moglo bi da bude nazaboravno!

RIBE I STRELAC:
Imaće izuzetno neobičnu vezu! Malo im treba da se spoje, ali isto toliko da se raziđu. Spajaće ih romantika, snovi, entuzijazam i avanture. Riba je sentimentalna, ali Strelac nije u stanju da joj pruži potrebnu pažnju. U ljubavi se slažu, jer je Strelac energičan, a Riba izdržljiva.Obožavaju ljubljenje i maženje. Za kraće druženje, može im biti divno. To se ne bi moglo reći za brak. Ribi je potreban neko ko će joj se posvetiti, neko pouzdan i uvek njen. Strelac, opet, ne trpi bilo kakvo svojatanje i nerviraće ga Ribina plačljivost.

RIBE I JARAC:
Ovo je divna veza. Nežna i sentimentalna Riba uz ozbiljnog Jarca - dobar život. Poljubac im je nežanm a erotska veza kao najlepša pesma. Najbolje bi bilo da je Jarac muškarac. U tom slučaju, uživaće u umiljatosti i tananosti kojom zrači Riba, a pošto obožava da nekoga štiti, čuva i usmerava, naći će osobu koja će to jedva dočekati. Samo ukoliko se Jarav ne pretvori u despota, a Riba u razmaženu devojčicu, mogu da imaju predivnu vezu. Žena Jarac sa muškarcem Ribom ne bi bila srećna, jer ona ceni snagu, moć i uspeh, što joj Riba ne može priuštiti.

RIBE I VODOLIJA:
Šta bi moglo da bude zajedničko romantičnoj princezi iz nekog bajkolikog zamka i kosmonauta iz trihiljadite godine? Izuzev fantastike, malo šta drugo. Skoro je sigurno da će biti očarani jedno drugim i poželeće da ostvare nešto duboko i trajno, ali je to vrlo malo moguće. Princeza će početi da očajava čekajući svog kosmonauta koji će jurcati po galaksiji sav srećan i detinjast. Njih dvoje nikako neće moći da shvate šta ih toliko razdvaja ako su im duše u vezi. Tako da, ovo je osrednja kombinacija. Ribe su romantične, a Vodolija nestalna, pa neće biti u stanju da zadovolji Ribine erotske potrebe. U njihovoj vezi se stalno smenjuju periodi mira i bure. Ljubavni odnosi su dosta neuredni, da na kraju od veze ne bi ostalo ništa.

RIBE I RIBE:
Kad se sretnu, biće presrećne! Oduševljeno će se praćakati po okeanima svojih snova, emocija i senzualnosti. Njih dvoje su tako tanani i nežni da kada počne da ih šiba neumoljiva stvarnost, neće znati šta da rade. Kada bi neko treći mogao da brine njihove svakodnevne brige, nikada se ne bi budili. Tako da, nije baš najbolja kombinacija, jer oboje mnogo maštaju. Kada dođe do ljubavi dobro se slažu i prilično su verni.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA