vrh

UNOS VAŠIH OGLASA


   Ovde možete postaviti vaše male oglase sa slikom (2 slike) i video prilogom potpuno besplatno i bez ikakve prethodne registracije! Vaši podaci se ne čuvaju u ni jednoj bazi podataka, a vaš e mail se objavljuje samo ako ga navedete u tekstu oglasa kao jedan od kontakata!
1. Unestite potrebne podatke i tekst vašeg oglasa - gramatički ispravno, velika slova samo tamo gde gramatički idu (početak rečenice, imena...), a ostatak teksta obavezno malim slovima. Oglasi gde su sve reči pisane velikim slovima neće se uzimati u obzir! Takođe, oglasi gde nisu navedene kontakt informacije - telefon, mail, ... - neće se objavljivati!
2. Obavezno naznačite kategoriju u kojoj želite da bude vaš oglas.
3. Svi oglasi koji sadrže video biće postavljeni i na posebnu stranicu VIDEO OGLASI


   Ovde dole je forma za dodavanje vaših besplatnih malih oglasa uz koje možete da pošaljete i jednu ili dve slike, kao i video prilog sa YouTube-a!
   Slike obavezno moraju biti vaše, znači one koje ste vi napravili. Slike skinute negde sa interneta i poslate neće se postavljati! Takođe, slika može biti samo u formatu: JPG, JPEG, PNG i GIF i slika ne može biti veća od 3 MB, a naziv slike ne može biti veći od 50 karaktera!.
   Uz oglas možete da postavite i vaš video prilog sa YouTube-a! Vaš video oglas će, osim na naznačenoj kategoriji oglasa, biti postavljen i na posebnoj stranici sa video oglasima!
   Video prilog mora da bude vaš, onaj koji ste vi postavili na YouTube a obavezno se tiče vašeg oglasa. Na primer: ako imate video prilog o vašem proizvodu koji prodajte, ako prodajte štenad pasa ili slično, ako imate turističku ponudu - apartmani, sobe i slično, sve ono što ste postavili na YouTube a odnosi se na oglas. U tekstu oglasa iskopirajte link sa YouTuba koji vodi na vaš video i vaš video prilog će se pojaviti u oglasu! Ne link, nego baš video!!!
   Molimo Vas da tačno ispunite sva tražena polja i odaberete pravu kategoriju za vaš oglas gde će se naći. Nakon kontrole sadržaja Vašeg oglasa, Vaš oglas će biti u najkraćem roku postavljen na sajt.
    VAŽNO!   Oglasi sa sumnjivim sadržajem gde nije jasno naznačeno o čemu se radi i na čega se oglas odnosi, zatim sa nezakonitim i nemoralnim sadržajem (nasilje, pornografija, erotika i sve oko nje, droge, oružje, duvan, lekovi svih vrsta, verska netrpeljivost, magija i magijske usluge, lični oglasi, kao i finansijski oglasi u vezi pozajmica i kredita), kao i oglase u vezi kockanja i svega što ima veze sa kockanjem, neće se uzimati u obzir !!!
   Obavezno tekst oglasa pišite gramatički ispravno, malim slovima i velikim slovima tamo gde treba. Koristite obavezno naša slova.
    Oglasi gde su sve reči ili neki delovi pisani velikim slovima neće se uzimati u obzir !!!

    Tekst objavljenog oglasa je autorsko delo osobe koja je poslala oglas te ovaj sajt ne snosi odgovornost za njegov sadržaj. Ukoliko neko smatra da je oglas na bilo koji način uvredljiv ili krši neki zakon, molim da se javi preko Kontakt forme na sajtu.
    Svaki oglas se pre objavljivanja pregleda i ukoliko zadovolji uslove objavljivanja biće postavljen na stranicu u najkraćem roku. Vaši oglasi biće vidljivi mesec dana od trenutka objavljivanja. Posle tog perioda, ukoliko želite, možete vaš mali oglas da postavite ponovo, besplatno, naravno!


Kontakt Forma Sa Nama
Obavezno
Koristite naša slova: š, č, ć, đ, Š, Č, Ć, ĐUnesite vaše podatke
Primer - Ispravno: 064/77-77-777 i Neispravno: 0647777777


Obavezno unesite Državu i MestoObavezno popunite
Koristite naša slova: š, č, ć, đ, Š, Č, Ć, Đ

Uz vaš oglas možete poslati i sliku, jednu ili dve
VAŽNO: Slike obavezno moraju biti vaše, znači one koje ste vi napravili.
Slike skinute negde sa interneta i poslate neće se postavljati!

Dodajte 1. sliku u oglas:
Dodajte 2. sliku u oglas:
VAŽNO: Uz oglas možete da postavite i vaš video prilog sa YouTube-a!
Video prilog mora da bude vaš, onaj koji ste vi postavili na YouTube a
obavezno se tiče vašeg oglasa. Na primer: ako imate video prilog o
vašem proizvodu koji prodajte, ako prodajte štenad pasa ili slično, ako
imate turističku ponudu - apartmani, sobe i slično, sve ono što ste
postavili na YouTube a odnosi se na oglas. U tekstu oglasa iskopirajte
link sa YouTuba koji vodi na vaš video i vaš video prilog će se pojaviti
u oglasu! Ne link, nego baš video!!!

VAŽNO: ako vam posle slanja se javi poruka da nešto niste dobro uneli,
tada, osim ispravke greške pri unosu, morate ponovo da izaberete i sliku.
Slika može biti samo: JPG, JPEG, PNG i GIF! Takođe, slika ne može
biti veća od 3 MB, a naziv slike ne može biti veći od 50 karaktera!
Vaš odgovor će pokazati da ste osoba. Ovo je anti-spam zaštita.VAŽNO: Obavezno štiklirajte dole da bi se utvrdilo da niste spam robot!
Ako vam se ponudi, rešite ponuđeni test koji će potvrditi da niste robot!
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane