Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Oglasi - Posao

    Ponuda i potražnja svih vrsta poslova koji mogu biti na tržištu rada. Ako tražite posao, ili nudite nekome posao, postavite oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Ime: Fast Food Ranch
Telefon: ☎ 0692143071
Država:
Datum: 17.04.2024.
Potreban pomoćni radnik i radnik za šalterom u razradjenom restoranu brze hrane. Odlični uslovi. Više informacija možete dobiti na tel.: 0692143071. Fast Food Ranch. Ečka.
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
Potrebna sekretarica asistent. ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje radnica za poslove poslovne sekretarice asistenta. Potrebno dobrim znanje rada u Microsoft Office ( word, excel, outlook). Posao je stalni sa punim radnim vremenom i administrativnog tipa sa dosta organizacije i evidentiranja zato je neophodno dobro znanje rada na računaru. Godine i iskustvo nisu uslov, uvođenje u posao i obuka je obezbeđena za kandidata kog primimo, primanja su redovna mesečna i odlična a kreću se u zavisnosti od urađenog obima posla detaljnije na samom razgovoru. Ukoliko ste vredni, radni, pošteni, poslušni, posvećeni poslu, slobodno se javite i zakažite razgovor za posao. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati. Na oglas možete aplicirati i slanjem svoje biografije na navedeni mejl, nakon čega će vas kontaktiati naš operater i zakazati termin razgovora.
Kontakt telefon : 064/ 05 - 007 - 09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje više radnica za poslove operatera u call centru sa dobrim znanjem rada u Microsoft Office ( word, excel, outlook). Posao je stalni sa punim radnim vremenom i administrativnog tipa sa dosta evidentiranja dolaznih i odlaznih poziva zato je neophodno dobro znanje rada na računaru. Godine i iskustvo nisu uslov, uvođenje u posao i obuka je obezbeđena, primanja su redovna i dobra a kreću se u zavisnosti od zakazanog i urađenog obima posla detaljnije na samom razgovoru. Ukoliko ste vredni, radni, pošteni, poslušni, posvećeni poslu, slobodno se javite i zakažite razgovor za posao. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati.
Kontakt telefon : 064/05-007-09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
Tekst oglasa: ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje više radnica za poslove čišćenja i održavanja prostora. Prostori koje radnice mogu da rade i da biraju su :
- Čišćenje zgrada ( ulaza, stepeništa, lifta )
- Čišćenje stanova ( useljenih, posle renoviranja, posle gradnje za useljenje )
- Čišćenje firmi ( jedne firme ili više firmi )
Poslovi se obavljaju na teritoriji grada Beograda, posao je stalan sa punim radnim vremenom i redovnim primanjima. Godine i iskustvo nisu uslov, uvođenje u posao i obuka je obezbeđena, primanja se kreću u zavisnosti od prostora koji čistite, radnog vremena i samog obima posla. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati.
Kontakt telefon : 064/05-007-09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: ID Company
Telefon: 064/05-00-709
Država:
Datum: 03.04.2024.
ID Company iz Beograda, TC Vidikovac, potražuje više radnica za poziciju kontrolora sa B kategorijom za poslove razvoza i kontrole urađenog posla radnica. Razvozi i kontrole se obavljaju na teritoriji grada Beograda sa našim vozilom i unapred definisanim planom. Potrebne su vredne i poslušne osobe, godine i iskustvo nisu uslov jer uvođenje u posao i obuka je obezbeđena. Za poziciju je potrebna B kategorija, da ste aktivan vozač i da dobro poznajete teritoriju grada. Posao je stalan sa punim radnim vremenom, redovnim i dobrim primanjima koja mogu da budu nekad i veća u zavisnosti od samog obima urađenog posla. Pozivom zakazujete termin za razgovor na kom će vam svi detalji vezani za posao biti dati. Kontakt telefon : 064/05-007-09
Kontakt mail: id.company.rs@gmail.com
Sajt: http://www.idcompany.rs/
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje iz Beograda - Banovo brdo, potrebne radnice za poslove čišćenja ( stanova, kuća, nameštaja, podova i vozila ). Potrebne su vredne i pouzdane radnice, godine i iskustvo nisu uslov, obuka i uvođenje za navedene poslove čišćenja je obezbeđena. Posao se obavlja u sedištu Agencije i na terenu uz naš prevoz, opremu i sav neophodan materijal za rad. Nudimo punu podršku, stalan posao, redovna primanja, mogućnost obuke i napredovanja, privremenog smeštaja za radnice koje žele da rade a nisu iz Beograda. Mesečna primanja su 40-50-60-70-80-90.000 u zavisnosti od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao na navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h : 065/630-6400.
mail : cv.biografija@gmail.com
sajt : www.agencybrilliant.com
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje iz Beograda - Banovo brdo, potrebno 5 spremačica za poslove redovnog čišćenja i održavanja ( firmi, kancelarija, restorana, magacina, tržnih centara ). Potrebne su vredne i pouzdane radnice, godine i iskustvo nisu uslov, obuka ili uvođenje za navedene poslove čišćenja je obezbeđena. Posao se obavlja na teritoriji grada Beograda u poslovnom prostoru koji čistite i održavate uz našu opremu i sav neophodan materijal za rad. Nudimo punu podršku, stalan posao, redovna primanja, mogućnost obuke i napredovanja. Mesečna primanja su od 36.000 do 54.000 u zavisnosti od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao ne navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h : 065/630-6400.
Kontakt mail: cv.biografija@gmail.com
Link : https://agencybrilliant.com/index.php/kontakt
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje i održavanje prostora iz Beograda - Banovo brdo, potrebne odgovorne, vredne i pouzdane radnice za poziciju operatera u call centru. Potrebna su za poziciju dobra znanja:
- korišćenja anroid telefona viber-a,
- rada na računaru u word-u, excel-u,
- pregledanje, kucanje i slanje mail-ova,
- rada na internet pretraživaču
Navedena znanja su potrebna kao propratne stavke za pozivanje, primanje, zakazivanje i evidentiranje poziva radi ostvarivanja što većeg broja zakazanih termina usluga na mesečnom nivou. Godine i iskustvo nisu uslov, potrebna je vaša prijatna komunikacija, organizovanost i predanost dužnostima kao i želja za što većim i boljim rezultatima. Nudimo punu podršku i stalan posao, redovna primanja, mogućnost obuke i napredovanja. Mesečna primanja su odlična, redovna a dogovaraju se na samom razgovoru za posao i zavise od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao na navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h : 065/630-6400.
mail : cv.biografija@gmail.com
sajt : http://www.agencybrilliant.com
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 065/63-06-400
Država:
Datum: 02.04.2024.
Agenciji za čišćenje i održavanje prostora iz Beograda - Banovo brdo, potrebne odgovorne, vrendne i pouzdane radnice za poslove razvoza radnica i kontrole obavljenog posla na teritoriji grada. Potrebno za navedenu poziciju:
- B kategorija, aktivni vozaci minimum 10 godina,
- Dobro poznavanje delova grada Beograda
Godine i iskustvo nisu uslov, obuka i uvođenje za navedenu poziciju je obezbeđena. Posao se obavlja uz obezbeđeno naše vozilo za razvoz, opremu i sav neophodan materijal za rad. Nudimo punu podršku i stalan posao, redovna mesečna primanja, mogućnost obuke i napredovanja. Mesečna primanja su dobra i redovna a definišu na razgovoru u zavisnosti od radnih dana, vremena rada i obima urađenog posla. Zakažite razgovor za posao na navedeni broj telefona pozivom ili porukom u intervalu od 08:00h do 20:00h: 065 /630-6400.
mail : cv.biografija@gmail.com
sajt : http://www.agencybrilliant.com
Ime: Poslodavac
Telefon: 065/22-07-120
Država:
Datum: 21.03.2024.
Bull Burger timu je potrebno pojačanje u kuhinji za pripremu burgera. Vojislava Ilica 20, BG. Za više informacija pozovite na 065-2207120. Vaš Bull Burger.
Ime: Poslodavac
Telefon: 064/81-41-870
Država:
Datum: 14.03.2024.
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompaniji Trivit Beograd potrebni radnici u pekari sa i bez iskustva. Opcija za rad u dnevnoj i noćnoj smeni. Smene organizovane tako da se dva dana radi a dva dana odmara. Kontak tel 064 814 1870.
email: caca.crnomarkovic@trivitgroup.com
'Trivit' DOO, Beograd, Milana Ristanovica br. 5, Železnik.
Ime: International Quick Sevice Group
Telefon: 065/94-59-002
Država:
Datum: 13.03.2024.
Kompanija "International Quick Service Group" d.o.o. je specijalizovana za selekciju i doradu oštećenih delova u industriji i za pružanje podrške u proizvodnim procesima. U ovom trenutku imamo potrebu za većim brojem izvršilaca na poziciji operatera u proizvodnji delova za auto-industriju u Novom Sadu, a pored samog Novog Sada i okoline, tražimo i kandidate iz Kaća, Rume, Stare Pazove i Inđije. Osnovna zaduženja i odgovornosti ove pozicije su :
- Obavlja poslove na automatizovanim i poluautomatizovanim uređajima u svom radnom okruženju prema uputstvima za rad definisanim za tu opremu.
- Obavlja operacije zamene u proizvodnoj liniji.
- Popravlja greške u opremi u svom radnom području.
- Obavlja poslove na obezbeđivanju potrebnih komponenti u proizvodnoj liniji.
- Obavlja poslove pakovanja proizvoda.
- Učestvuje u čišćenju i organizovanju aktivnosti u svom radnom prostoru.
- Učestvuje u procesu poboljšanja u svom radnom području.
- Obavlja poslove vizuelog pregleda.
Profil kandidata :
- Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima ;
- Minimum srednja stručna sprema III stepena ;
- Dobre fizičke i motoričke sposobnosti ;
- Pouzdanost i odgovornost ;
- Želja za učenjem ;
- Spremnost za rad u tri smene ;
- Visoka motivacija.
Nudimo :
- Mogućnost za sticanje profesionalnog iskustva i ličnog razvoja ;
- Kompetitivne uslove rada ;
- Rad u izazovnom okruženju auto-industrije ;
- Trening program u skladu sa definisanim standardima ;
- Prijatno radno okruženje ;
Molimo da svoju prijavu sa radnom biografijom pošaljete na office@iqs-group.eu, a za više informacija možete pozvati broj 0659459002.
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: ☎ 062/45-89-34
Država:
Datum: 07.03.2024.
Potrebno više radnica za čišćenje stanova na teritorija grada Beograda, godine i iskustvo nisu uslov, obezbeđena obuka i prevoz, stalan posao, puno radno vreme, redovna i mesečna primanja minimalna 60000.
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: ☎ 062/45-89-34
Država:
Datum: 07.03.2024.
Potrebno više spremačica-higijeničarki za održavanje poslovnih prostora na teritorji Beograda, godine i iskustvo nisu uslov, obezbeđena obuka, stalan posao, definisano radno vreme, redovna i mesečna primanja minimalna 50000.
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: ☎ 062/45-89-34
Država:
Datum: 07.03.2024.
Potrebno više radnica za čišćenje kola na Banovom brdu, godine i iskustvo nisu uslov, obezbeđena obuka, stalan posao, puno radno vreme, redovna i mesečna primanja minimalna 50000.
Ime: Poslodavac
Telefon: 063/77-64-806
Država:
Datum: 27.02.2024.
Pekari Jovanovic potreban pekar za hleb i puter. Beograd, PEKARA JOVANOVIĆ DOO. Tel 063-7764806.
Ime: Poslodavac
Telefon: 063/38-82-45
Država:
Datum: 27.02.2024.
Građevinsko zanatskoj zadruzi Adaptacija tim potrebna radnica za poslove domaćice. Prijave slati na mail adresu: hitne.adaptacija@gmail.com
Informacije na telefon radnim danima od 8-15 h: 063388245.
Ime: ID Company
Telefon: 067/78-06-779
Država:
Datum: 27.02.2024.
Čišćenje stambenih i poslovnih prostora uz profesionalnu opremu i sredstva za 6 sati rada 4320 rsd. Trajanje usluge zavisi od stepenja zaprljanja ali može da se naravno produži uz doplatu. Navedena cena nije za prostore koji su zapušteni ili nakon krečenja, poplave i požara. Uslugu se izvršava na teritoriji grada Beograda sa unapred dogovorenim terminu sa našim call centrom. Da vaš prostor bude čist i zdrav, slobodno pozovite i zakažite termin. Mail : id.company.rs@gmail.com
Telefon : 067-780-6779
Sajt : idcompany.rs
Ime: ID Company
Telefon: 067/78-06-779
Država:
Datum: 27.02.2024.
Agencija za čišćenje pruža usluge nakon parcijalne ili kompletne adaptacije prostora, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor. Za sve informacije možete nam se obratiti putem telefona bilo koji dan u nedelji od 9h do 19h, rado ćemo Vas upoznati sa detaljima usluge koja Vam je potrebna. Pored navedenog broja možete nam se obratiti i putem navedenog maila a možete posetiti i naš sajt www.idcompany.rs
Takođe sva pitanja možete proslediti i naš mejl, pa će vas naš operater kontaktirati. Unapred hvala na poverenju i svako dobro!
Mail : id.company.rs@gmail.com
Telefon : 067-780-6779
Sajt : idcompany.rs
Ime: ID Company
Telefon: 067/78-06-779
Država:
Datum: 27.02.2024.
Agencija za čišćenje ID company pruža usluge mašinskog čišćenja tvrdog poda, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor. Za sve informacije možete nam se obratiti putem telefona bilo koji dan u nedelji od 9h do 19h, rado ćemo Vas upoznati sa detaljima usluge koje pružamo. Pored navedenog broja možete nam se obratiti i putem navedenog maila ili posetiti naš sajt www.idcompany.rs
Takođe sva pitanja možete proslediti i naš mejl, pa će vas naš operater kontaktirati. Unapred hvala na poverenju i svako dobro!
Mail : id.company.rs@gmail.com
Telefon : 067-780-6779
Sajt : idcompany.rs
Ime: Ivica
Telefon: ☎ 060/19-83-153
Država:
Datum: 25.02.2024.
Reklama za vaš posao. Reklamiram vašu firmu, lokal ili radnju na svim društvenim mrežama, znači Fejsbuk, Twiter, You tube, Instagram i drugim. Postavljam vašu firmu, lokal ili radnju na Guglu. E-mail marketing (1-mesečno, 12 puta godišnje), preko 5 miliona e-mailova. Reklama na naša 2 dobro posećena portala. Neograničen broj fotografija i video prezentacija. Povećajte vaš obim prometa i zarade. Telefon za kontakt 060/198-31-53. E-mail ivica.biznisgroup@gmail.com
Ime: Nenad Jovicic
Telefon: 067/77-08-999
Država:
Datum: 20.02.2024.
Potrebne su vredne, poslušne i poštene radnice koje imaju fokus na posao i žele uvek da ostvare što bolji rezultat, dobru zaradu i da mogu da napreduju a kojima nije bitno radno vreme i lokacija rada. Potrebne su radnice za organizaciju komercijalne prodaje proizvoda iz kancelarije i na terenu. U pitanju su dve pozicije:
1. Administrativni komercijalista za rad u kancelariji – za pozivanje i prodaju proizvoda putem telefona i obradu porudžbuna putem interneta
2. Agent komercijale prodaje za rad na terenu – za prezentovanje i prodaju proizvoda na terenu na području grada Beograda i po dogovoru za šire
Nudimo punu podršku kroz obuku i rad, redovna i mesečna primanja + bonusi %, koja zavise od obima urađenog posla. Svi zainteresovani mogu zakazati termin razgovora za posao putem poziva ili slanjem poruke na navedeni broj telefona. 067 77 08 999.
Ime: Poslodavac
Telefon: 063/11-14-282
Država:
Datum: 19.02.2024.
Restoranu u otvaranju na Zvezdari u ulici Milana Rakica potreban PIZZA MAJSTOR. Zaduzenja:
- pravljenje testa,
- priprema namirnica,
- priprema pizza,
- odrzavanje higijene radnog prostora,
Uslovi:
- rad u smenama po 8 casova,
- prijava,
- redovna primanja po dogovoru.
Prijave slati na: info@cleanup.rs ili pozvati na 063/111 4282.
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 067/78-06-778
Država:
Datum: 09.02.2024.
Detaljno spoljašnje i unutrašnje ručno čišćenje putničkih kola ( sa dubinskim čišćenjem prednjih i zadnjih sedišta ) uz profesionalnu opremu i sredstvima koja su pH neutralna i na bazi bilja. Trajanje usluge zavisi od stepenja zaprljanja kola ali ne može da traje duže od 4 sata. Uslugu se izvršava u našem prostoru koji se nalazi na Banovom brdu. Da vaša kola budu čista i zdrava, pozovite i zakažite termin za čišćenje vaših kola. Telefon : 067-780-6778. Sajt: agencybrilliant.com
Ime: Agency Brilliant
Telefon: 067/78-06-778
Država:
Datum: 09.02.2024.
Dubinsko čišćenje nameštaja od mebla uz profesionalnu opremu i sredstva koja su pH neutralna. Definisana cena 3600 rsd predstavlja dubinsko čišćenje šest sednih mesta ( parametar za jedno sedno mesto je jedna fotelja, tako da tri sedna mesta mogu da budu dvosed i jedna fotelja ili jedan trosed ). Trajanje usluge zavisi od stepenja zaprljanja nameštaja ali ne može da traje duže od 4 sata za šest sednih mesta. Uslugu se izvršava u vašem prostoru sa unapred dogovorenim terminom usluge sa našim call centrom. Pokrivamo celu teritoriji grada Beograda. Da vaš nameštaj bude čist i zdrav,pozovite i zakažite termin za čišćenje nameštaja. Telefon : 067-780-6778. Sajt: agencybrilliant.com




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana