Naslovni baner
Ponuda Tema

Lav u Horoskopu
2. Deo

   (23. Jul - 22. August) Dinamični, moćni, impresivni, posesivni... Pošten i plemenit, preduzimljiv u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva. Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni  i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.
LAV I LJUBAV

Idealan partner: Vodolija
Dobar brak sa: Blizancima i Vagom
Erotska privlačnost sa: Ovan i strelac
Opreznost sa: Bikom i Škorpiojm
Erogene zone:  Pleksus solaris i predeo oko pupka

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE

ONA:
Lavice osvajaju samom svojom pojavom. Njihovo graciozno kretanje i gestovi fasciniraju muškarce. Treba da sačuvaju mir i dostojanstvo, pošto ih uznemirenost čini opasnom lavicom koja može da uplaši udvarača.
ON:
Ne bi trebalo da budu previše teatralni kako ne bi odmah u oči palo njihovo samoljublje. Da bi bili u njihovom stilu velikog osvajača, treba da partnerku povedu na otmenu večeru uz sveće i da ne zaborave da kupe ekskluzivan poklončić.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA:
Žele muškarca koji će znati da im obezbedi kraljevski pijedestal, da ispunjava njihove ekskluzivne želje i da im se stalno divi. Ne bi smeo da bude suviše jaka ličnost jer ne žele muškarca koji će dominirati i koji će ih podrediti sebi.
ON:
Žele ženu koja će se isticati svojim ponašanjem i izgledom u njihovoj okolini, a za koju će njegovi prijatelji reći da je predivna. Sa druge strane ona mora da im prizna da bez njih ne bi bila nešto posebno. Trebalo bi da ih uveče čeka u zanosnoj svilenoj spavaćici.


VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

LAV I OVAN:
Ovo je skoro idealna kombinacija! Ovan i Lav se slažu u svemu: vole da se druže, imaju slične planove, mišljenja, a u ljubavi su odlični partneri. Ne bi valjalo ako bi počeli da se bore za dominaciju. Idealno slaganje je u odnosu i ljubavi. pažnja: ova kombinacija veoma lako stupa u brak! Eros im je uravnotežen, a sam predigra, kao i ljubavni čin, su više od prijatne dužnosti.

LAV I BIK:
Domaćin i kralj će kao retko ko umeti da uživaju u luksuzu, komforu i provodima. Ali, problemi mogu da nastanu kad se u Lavu ponovo probudi ambicija i želja za čašću i slavom. U tom slučaju može da mu zasmeta Bikova pasivnost i lenjost. Njihov ljubavni život, kao uostalom, sve što se tiče zajedničke uživancije, funkcionisaće besprekorno i što se samog odnosa tiče, ovo je odealna kombinacija. Moto im je: juriš u krevet! Bik teži da Lavu pruži luksuz i udobnost, dok LAv može da udovolji svim Bikovim erotskim maštarijama.

LAV I BLIZANAC:
Ukoliko žele nešto da ostvare, teško da neće uspeti. Oboje su ambiciozni, komunikativni i maštoviti i u odnosu će se lepo dopunjavati. Spajaće ih ogroman entuzijazam, a ipak... Lavica može da poželi strastvenog ljubavnika koji će joj potpuno pripadati, što može da prepadne detinjastog Blizanca i natera ga da nestane sa prvim povetarcem. Inače, Blizancčeva nestalnost i humor odgovaraju komunikativnom i veselom Lavu. Oslobođeni predrasuda, operisani su od ljubomore i erotske obaveze za njih predstavljaju prijatnu dužnost.

LAV I RAK:
Ovo bi mogla da bude divna i nezaboravna ljubav! Lav, zaštitnik, prigrliće na svoje tople, zaštitničke, lavovske grudi malog, preplašenog Raka, večito željnog ljubavi i romantike. Lav je ljubavnik starog kova, koji će se divno udvarati romantičnoj, dobroćudnoj Rakovici. Inače, ovaj par se dobro slaže, što je i zgodan opis njihovog ljubavnog života. Uglavnom su jedno drugom verni. Rak je nešto konzervativniji i sentimentalniji, pa pnekad zna da prigovori zbog Lavovih flertovanja. Sve se, srećom, jako brzo zaboravlja u krevetu. Problem je ukoliko je u pitanju veza Lavice i Raka, jer ga ona neće puno ceniti.

LAV I LAV:
Ova kombinacija je dobra. Oboje suegocentrici i jedan je uvek u podređenom položaju. Ista stvar je i u ljubavnim odnosima. Biće to kao da je car posle dugog lutanja pronašao svoju izgubljenu caricu. Spajaće ih nobl-maniri, želja za prestižom, luksuzom, umeće da uživaju u raskoši i ljubavi kao retko ko. Ako neko slučajno i promrsi da su snobovi, neće ga čuti, veličajući svoju ljubav pred celim svetom.

LAV I DEVICA:
Mogli bi da imaju veoma uspešnu vezu. Devica je plašljiva, a Lav energičan i vatren. Lav, rođeni vođa, će započinjati posao i odlaziti da spava iscrpljen naporom, dok će vredna i marljiva Devica da ga dovršava. Stidljivoj Devici će imponovati ambiciozan i reprezentativan Lav koji će umeti u njoj da probudi vulkan strasti. S druge strane, Lav će moći da odahne pored svoje verne i pouzdane Device. Savet: Lav mora da pusti da se Devica prilagodi njegovoj vatrenosti, jer bi se u protivnom moglo desiti da vrišteći pobegne iz njegovog zagrljaja.

LAV I VAGA:
Živeće u raskošnoj kući punoj umetničkih predmeta. Ovaj par se jako dobro slaže. Kako su oboje ekscentrici, vole luksuz i lepe stvari. Sposobni su za uživanja svih vrsta, a u odnosu se idealno slažu i zajednički uživaju. Kao partneri su verni i pažljivi. Biće nenadmešni u priređivanju velikih zabava, uživaće u životu maksimalno. Njihova ljubav je divna i puna razumevanja. Ipak, da bi bili tako srećni, neophodno je da poseduju sve one divne stvarčice pomenute u prvoj rečenici...

LAV I ŠKORPIJA:
Ono što će uvek funkcionisati bez problema u ovoj vezi je erotski život. Lav simbolizuje ljubav, Škorpija strast, tako da će se fatalno privlačiti.  Lavu nikada nije dosta ljubavi, baš kao Škorpiji ljubavnog odnosa, pa u njihovom spoju iskri i gori na sve strane. Kad bi se slučajno u njihovu spavaću sobu ugradila skrivena kamera bio bi to najbolji ljubavno erotski film. Ljubavni čin je toliko prijatan i lep da ga lako ne zaboravljaju. Ovo je izvrstan spoj znakova. Savet: Ukoliko uspeju da se dogovore oko toga čija će reč biti poslednja i kako ugušiti ljubomoru, neće biti srećnijih ljudi od njih. Tako je, ali vredi pokušati!

LAV I STRELAC:
I Lav i Strelac su vatreni znakovi. Ljubav im je dinamična i zanimljiva, odnos zdrav, jak i uzbudljiv. Erotski spoj je doboda. Biće nerazdvojni! Dve 'vatre' pod istim krovom se nikako neće dosađivati! Umeće da uživaju u životu strasno i potpuno. Ukoliko Lavica poželi nešto više, tu je Strelac koji će je obožavati i ugađati joj. Strelčev nemir i večita prostodušnost počeće da joj smeta.  Savet: Lav bi trebalo da toleriše Strelčevu sklonost ka sitnim flertovima.

LAV I JARAC:
Lav će biti impresioniran Jarčevom ozbiljnošću, autoritetom, poslovnim uspesima, dok će Jarac pomalo zavideti urođenoj eleganciji i šarmu čime Lav zrači u svakom društvu. Ukoliko požele nešto više - ne bi valjalo, jer bez izgarajuće strasti Lav ne može da živi, a Jarac će, obuzet važnim poslovima, retko imati vremena da se zabavlja. U ovoj vezi nema sredine: ili vode ljubav ili se svađaju. Ako se Lav dovoljno potrudi, u Jarcu može da raspali snažan erotski plamen. Na svu sreću, ovaj par se ne sreće često, a kad se to i desi brzo okončaju vezu.

LAV I VODOLIJA:
Strast i ideali, ljubav i budućnost, uvek idu zajedno. Lava će zadiviti Vodolijina ekstravagantnost i nekonvencionalni duh, dok će Vodolija uživati u šarmu i prefinjenosti Lava. Umeće satima da uživaju u ljubavi i praviće planove za budućnost. Zajedno, mogli bi da ostvare svoje najluđe snove. Lav je uvek za ljubav, a Vodolija za prijateljstvo. Lav je posesivan i pričljiv, što odgovara Vodoliji. U odnosu mogu imati problema, jer Lav ne zna da kontroliše svoje želje. Brzo stupaju u vezu, ali i u ljubavni odnos. Erotski spoj je nešto manje vatren, ali to partnerima ne smeta.

LAV I RIBE:
Ovaj par ima dosta toga zajedničkog, pre svega ljubavi i želje za ljubavi. Kako Lav u ovoj vezi neće biti u potpunosti erotski zadovoljan, on će se upuštati i u paralelne veze ili sitne avanture. Ostvariće lepu vezu samo pod uslovom da je Lav suprug. U protivnom, Lavica neće moći da podnese Ribinu pasivnost i nesigurnost. Žena Riba, nežna kakva je već, umeće da pruži svom Lavu beskrajno obožavanje, poštovaće ga i bodriti. Lav će se, opet, ponositi svojom izuzetno ženstvenom, prefinjenom, erotičnom suprugom koja mu nikada neće praviti scene.

JELOVNIK LAVOVA

    Ambicioznom Lavu ponudite dobar konjak, a za predjelo francusku salatu. Neće imati ništa protiv ako na trpezi nađe i krokete, egzotično voće i kolač od vanile.
POZNATE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU LAVA

ŽENE : Mata Hari,Ana princeza od Engleske,Margaret, princeza od Engleske,Žaklina Kenedi Onazis,Dženifer Flavin, Dženifer Lopez, Džilian Anderson, Hali Beri,Helena Roho, Iman, Kim Katral, Kira Sedžvik,Liza Kudrov, Madona Medlin Stouv Melani Grifit, Natali Portman, Odri Tatu,Rebeka Gejhart, Sandra Bulok, Šeli Vinters,Stefani Kramer,Vitni Hjuston, Neda Ukraden, Mira Stupica, Gorica Popovic, Sloboda Mićalović

MUŠKARCI : Napoleon Bonaparta, Musolini, Cezar, Fidel Kastro, Lorens od Arabije, Alfred Hičkog, Antonio Banderas, Arnold Švarceneger, Ben Aflek Bili Bob Tronton, Brus Grinvud, Dejvid Duhovni, Džejms Kamerun, Džon Derek, Edvard Norton, Horhe Salinas, Kejsi Aflek Kevin Spejsi, Kristijan Slejter, Martin Šin, Metju Peri, Mik Džeger, Petrik Svejzi, Piter O Tul,Piter Galager, Robert de Niro, Robert Mičam, Robert Redford, Roman Polanski, Alen Islamović, Milan gutović, Vojin Ćetković, Dragan Nikolić, Predrag Ejdus, Bogdan Diklić, Rade Šerbedžija

ONO ŠTO VOLIM...


DRAGO KAMENJE:
Voli nebrušene kristale u terapeutske svrhe. Od nakita voli zlato

BOJE KOJE
OBOŽAVAM:
Bela, crvena, žuta.


MOJ DAN:
Nedelja.

CVEĆE:
Suncokret, poljsko cveće, ruzmarin, lavanda.

ŽIVOTINJA:
Tigar, lav, vučjak, haski, mačka.

ODEVNI PREDMET:
Teget ili bela maijca, široka farmerke, sportska odeća, firmirane patike, jakna u militiarističkom stilu, komotna odeća.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA