Naslovni baner
Ponuda Tema

Horoskop Škorpije
3. Deo

   (23. Oktobar - 22. Novembar)    Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna... Strasna, vatrena i veoma ljubomorna. Jakih je ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagoveštaj partnerove nevere sve prekine i ode. Škorpije su pravi ljubavni virtuozi. Jako su posesivne, tako da kad jednom raskinu vezu - partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tagaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.
VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

ŠKORPIJA I OVAN:
I Ovnovi i Škorpije su zainteresovani za ljubav i to uvek i u svako doba dana! Njihova veza je puna strasti, uživanja, uspona i padova. Međutim, pošto se ova dva znaka suštinski razlikuju, neophodno je da oboje posvete pažnju željama partnera. Čest uzrok prekida može da bude preterana ljubomora, zato čuvajte se!
Ovo je kombinacija na granici erotskih perverzija, uz grubi i brutalan odnos. Ako sretnete ovaj par sav izgreban i u flekama, budite bez brige! Nije tuča u pitanju, već vatreni okršaj u krevetu. Savet: iz ove veze regrutuju se ljubitelji grupnog odnosa.

ŠKORPIJA I BIK:
Biće to ljubav na prvi pogled! Kada se jednom nađu, nikada se neće razdvajati. Njihov ljubavni život će biti strastven i uzbudljiv. Ogromna strast i želja za posedovanjem koje njihovi znaci simbolizuju, uvek idu zajedno. Oni se privlače, uz izvesnudozu ljubomore. Škorpija je neverna zbog želje za promenom i radoznalošću. Imajući to na umu, zbog posesivnosti, izražena je potreba da stalno budu zajedno, što može dovesti do dosade. U krevetu su veoma vatreni.

ŠKORPIJA I BLIZANCI:
Problem je: kako će se sresti Škorpija iz najdubljih dubina i Blizanac iz najviših nebeskih sfera? A ako se i sretnu, Škorpija će vetropirastog Blizanca usisavati u svoj vrtlog, a Blizanac će brzo izgubiti volju da Škorpiju nauči da leti! Kako su Blizanci nestalni i avnaturistički nastrojeni, a Škorpija ljubomorna, dolazi do neminovnih sukoba. Ljubavni čin sasvim je uspešan, jer je Škorpija dovoljno zainteresovana za svoj, ali i partnerov intimni život. Ona će svojom energijom potaknuti i dosta tromnog Blizanca. Inače, njihova veza je toliko retka i neobična da će se i sami pitati kako su se, uopšte i našli.

ŠKORPIJA I RAK:
Odlična kombinacija! Škorpija ima svu onu dubinu, posesivnost i strast koja je Raku neophodna. S druge strane, Rak je izuzetno veran i osećajan što je Škorpiji veoma važno. Pa bi mogli da budu veoma srećni zajedno. Doduše, možda bi Škorpija malog Raka umela veoma jako da ponekad povredi, ali sve se to da rešiti kada je ljubav u pitanju. Tako da, što se Rakova tiče, ovo je idealna kombinacija. Ako je Škorpija ljubomorna, to vezi neće smetati jer će se donekle zadovoljiti Rakova potreba za stalnim dokazivanjem ljubavi. Neobično im je važan ljubavni život, a on je jako uspešan.

ŠKORPIJA I LAV:
Ono što će uvek funkcionisati bez problema u ovoj vezi je erotski život. Lav simbolizuje ljubav, Škorpija strast, tako da će se fatalno privlačiti.  Lavu nikada nije dosta ljubavi, baš kao Škorpiji ljubavi, pa u njihovom spoju iskri i gori na sve strane. Kad bi se slučajno u njihovu spavaću sobu ugradila skrivena kamera bio bi to najbolji ljubavno erotski film. Ljubavni čin je toliko prijatan i lep da ga lako ne zaboravljaju. Ovo je izvrstan spoj znakova. Savet: Ukoliko uspeju da se dogovore oko toga čija će reč biti poslednja i kako ugušiti ljubomoru, neće biti srećnijih ljudi od njih. Tako je, ali vredi pokušati!

ŠKORPIJA I DEVICA:
Oboje imaju izuzetno puno vrednosti koje će moći da dođu do izražaja u ovoj vezi. Devicu će odmah privući Škorpijih erotski naboj. Škorpijica će iskopati sve potisnute Devičine traume, dok će Devica biti idealan sagovornik Škorpiji u njenim dubokoumnim dilemama. Njihova ljubav može biti dugog veka. Međutim, erotski spoj nije najbolji upravo zbog Škorpijine strastvenosti, pa nezadovoljna Devica može svoj cinizam pretvoriti i u raskid veze.

ŠKORPIJA I VAGA:
Ovo je jako dobra kombinacija i još kada ne bi postojala Škorpijina bolesna ljubomora i Vagina površnost, imali bi idealnu vezu. Vaga je nežna, umiljata , erotična, dok je Škorpija strasna i lucidna. Vaga je predodređena za ljubav, dok je Škorpija veoma erotična. Dobro se slažu u ljubavi i njihov odnos je uzbudljiv. Obožavaće jedno drugo. Odnos im je pun ljubavi i nežnosti. Jedini nedostatak ove veze je Škorpijina ljubomora. Pošto Vaga voli da flertuje, u ovoj vezi će biti dosta svađa. Vaga ima stila u svemu, pa i u ljubavnim odnosima, puna je emocija i to sve jako odgovara erotičnoj Škorpiji.

ŠKORPIJA I ŠKORPIJA:
Izgarajuće! Dva duboka, strasna, ljubavna, mračna, intuitivna, dominantna, fantastična tipa sigurno neće imati mlaku vezu - dok traje. Borba za vlast u ovoj vezi je - neminovna. Škorpije se u ljubavi idealno slažu. Maštoviti su i aktivni sa dosta jakim uzbuđenjem. Ljubomora i sumnjičavost su stalno prisutni u ovoj vezi.

ŠKORPIJA I STRELAC:
Ovo nije najboilja kombinacija jer teško da će Škorpija moći da podnese nestalnog i prevrtljivog Strelca. Mračnjak i dubioza, tih i opasan tip koji će u svemu isčeprkati 'drugu stranu medalje' sa veseljakom, nepopravljivim optimistom, brbljivcem i lutalicom imaće sve samo ne harmoničan i dosadan odnos. Stvoreni su da jedan drugome idu na nerve. Škorpija će prebacivati Strelcu da je površan i nestabilan, dok će Strelca nervirati Škorpijina opsednutost mračnim stranama života. Još kada se tome doda da su oboje izuzetno inteligentni, strastveni, nezavisni i obožavaju izazove, bilo bi pametno na vreme se izvući kad ukrste mačeve. U ljubavi se dobro slažu, jer je Škorpija sposobna da zapali Strelca sa velikom dozom strasti. Njihove ljubavne igrarije su veoma zanimljive.

ŠKORPIJA I JARAC:
Izuzetnoi zanimljiva veza! Ova dva znaka se dobro slažu. Škorpija je dovoljno inteligentna, uporna i strastvena da u uzdržanom Jarcu probudi prikrivene strasti i da mu da svu onu toplinu i nežnost koja mu je neophodna. Jedina mana ove veze su Jarčeva konzervativnost i ozbiljnost. U ovoj vezi uzbuđenje je nešto što se dugo čeka. Partneri sa ovim znakovima više vole da se druže nego da uživaju u ljubavi.

ŠKORPIJA I VODOLIJA:
To su dva pametna istraživača koji će celog svog života analizirati sve oko sebe, a pre svega jedno drugo. Nažalost, iz sasvim drugog ugla. Uvek će biti jedno drugom enigma, bez šanse da ukapiraju u čemu je štos. Bilo bi dobro da rade na istom projetku - u tom slučaju neće biti boljeg tima od njihovog. Inače, ovo baš nije dobra kombinacija jer oboje više žele osamu. Skloni su poljubcima i milovanjima, ali ova veza, posle kraćeg ili dužeg kolebanja, obično nestaje kao - mehur od sapunice.

ŠKORPIJA I RIBE:
Ovo je dobra kombinacije. Partneri sa ovim znakovima se dobro razumeju i slažu. Kada se jednom nađu, uroniće u najdublje vrtloge strasti, bez imalo šanse da ikada isplivaju! Oboje su krajnje emotivni, strastveni i moći će da imaju skoro telepatski odnos. Riba je celog života sanjala o nekome kao što je Škorpion koji bi je naterao da mu se potpuno preda i prepusti, dok će Škorpija uživati posedujući je. Najveći deo slobodnog vremena provode u vođenju ljubavi, prosto obožavaju ljubav! Moglo bi da bude nazaboravno!
JELOVNIK ŠKORPIJE

    Ekstravagantne i strasne Škorpije obožavaju neobičnu hranu. Kada su gladne ne biraju mnogo, ali posebno uživaju u morskim plodovima. Viski, votka ili dobar konjak su pića koja vam neće odbiti pa makar im se i ne pilo.

POZNATE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU ŠKORPIJE

ŽENE:
Indira Gandi, Adela Noriega, Ani Frid Lingstad (tamnokosa pevačica u grupi ABBA), Barbara Haton, Bo Derek, Demi Mur, Džejmi Li Kertis, Džeklin Smit, Džodi Foster, Džulija Roberts, Goldi Hol, Grejs Keli, Jasmin le Bon, Kalista Flokharst, Linda Evans, Lorin Haton, Liza Bone, Meg Rajan, Monika Viti, Seli Fild, Sofi Marso, Šon Jang, Vinona Rajder, Branka Pujić, Katarina Žutić.

MUŠKARCI:
Paganini, Turgenjev, Dostojevski, Edgar Alan Po, Luj XVIII, Martin Luter, iranski šah Reza Pahlavi, Aga Kan, Fransoa Miteran, princ Čarls, Pikaso, Šarl de Gol, Johan Štraus mlađiAlen Delon, Bert Lankaster, Brajan Adams, Čarls Bronson, Čarls, princ od Engleske, Dejvid Švimer Dermot Malroni, Dilan Mek Dermot, Eros Ramazoti, Leonardo di Kaprijo, Lukjano Visconti Martin Skorces, Metju MekKonegi, Oleg Menešikov, Osvaldo Rijos, Rejnaldo Đankini iranski šah Reza Pahlavi, Rok Hadson, Ričard Barton, Vinsent Kasel, Robert Kenedi, Žak Šarije, Ljubiša Samardžić, Predrag Cune Gojković, Bora Đorđević.

ONO ŠTO VOLIM...

PREVOZNO SREDSTVO:

Metro.

JELO:
Čorba od račića.

PIĆE:
Crno vino.

BOJA:
Crna, tamnozelena, bordo.

ČASOPIS:
Misterije sveta.

SPORT:
Podvodni ribolov.

ODEĆA:
Mala crna haljina ili crni džemper.

NAMEŠTAJ:
Udoban francuski ležaj.

MUZIKA:
Haus muzika.

OMILJENO MESTO:
Zamak užasa.

METAL:
Srebro.

DRAGI KAMEN:
Topaz.

NAJLEPŠI POKLON:
Donji veš od crne čipke.

SRETNI BROJEVI:
4 i 6.

SRETNI DANI:
Utorak i subota.


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA