Naslovni baner
Ponuda Tema

Horoskop Bika
3. Deo

   (21. April - 21. Maj) Produktivni i stvaralački, materijalistički naklonjeni... Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, sa jedne strane, racionalni i praktični, sa izraženim smislom za materijalne vrednosti. Međutim, druga strana Bikovske prirode je vrlo osetljiva, romantična i sentimentalna. Na prvi pogled ove dve suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju.
VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

BIK I OVAN:
Ovo je, u principu dobra kombinacija. Ovnovi sve vole da rade brzo, što se ne bi moglo reći za spore Bikove. Ukoliko uspeju da pronađu ravnotežu, moguća je prava i iskrena ljubav. Međutim, na polju ljubavi, Biku može zasmetati Ovnov nedostatak nežnosti i takta, dok će Ovan gubiti strpljenje čekajući Bika. Ovnovi su mnogo brži od sporih Bikova i neophodno je prilagođavanje, ali radite to obazrivo jer su vam temperamenti različiti i moglo bi doći do problema. Ovan mora da bude uporan kako bi zagrejao i uzbudio Bika. Savet: suzdržljivost ne škodi Ovnovima, kao ni opuštanje Biku. Akciju valja manje forsirati kako ne bošlo do fijaska.

BIK I BIK:
Ovo je veza puna razumevanja. Slagaće se skoro u svemu: temperamentu, gurmanluku, ljubavi... Za ova dva praktična, razumna i staložena tipa život može da teče samo mirno i bez većih trzavica. Ljubavni odnos im je najčešće tradicionalan, bez pretenzija ka eksperimentisanju. Generalno, oni su zajedno veoma sretni, mada zbog urođene oporosti njihov ljubavni život zna da bude nesiguran.

BIK I BLIZANAC:
Stabilnog, temeljitog bika koji voli da radi natenane i sa gustiranjem, izludeće Blizančeva brzina, energičnost i započinjanje hiljadu poslova istovremeno. Njihova shvatanja se toliko razlikuju da će sa olakšanjem uzdahnuti kada sve prođe. Međutim, ako nekako uspeju da nađu meru, mogli bi jedan drugog mnogo toga da nauče. Ipak, ova kombinacija može da prođe zahvaljujući tome što Bik smiruje vetropiraste Blizance. Zainteresovanost za ljubavni odnos nije jednaka, upravo zbog činjenice da je Bik tradicionalno konzervativan, dok Blizančev libido često ima naglašen avanturistički smer. Savet: uskladite apetit i ritam!

BIK I RAK:
Siroti mali Rak će u nežnom, postojanom i domaćinskom Biku naći sve ono što je celog svog života tražio: sigurnost i topao dom. Bik će obožavati Rakovu romantičnost i samožrtvovanje i u svojoj maloj kućici živeće dugo i srećno. Oboje su vrlo osetljivi, te se dobro slažu. I Bik i Rak vole dom i porodicu. Melanholičnom Raku koji žudi za ljubavlju odgovara Bikova posesivnost. Pošto su oboje romantični, sam ljubavni čin mora biti nabijen sentimentalnim erotizmom.

BIK I LAV:
Domaćin i kralj će kao retko ko umeti da uživaju u luksuzu, komforu i provodima. Ali, problemi mogu da nastanu kad se u Lavu ponovo probudi ambicija i želja za čašću i slavom. U tom slučaju može da mu zasmeta Bikova pasivnost i lenjost. Njihov ljubavni život, kao uostalom, sve što se tiče zajedničke uživancije, funkcionisaće besprekorno i što se samog odnosa tiče, ovo je odealna kombinacija. Moto im je: juriš u krevet! Bik teži da Lavu pruži luksuz i udobnost, dok LAv može da udovolji svim Bikovim erotskim maštarijama.

BIK I DEVICA:
Odlična kombinacija! Oboje su promišljeni, praktični i pomalo konzervativni. Devica će organizovati i predlagati, dok će Bik sve to da realizuje. Ako se tu doda i njihova pomirljiva priroda, njihov brak bi mogao da bude divan. Bik će, onako nežan, u Devici da razbukta mnoge potisnute strasti. Čedna Devica zna da bude posesivna i džangrizava, pa se veza može pretvoriti u kontinuirani program svađa i zađevica. Devicu valja zavoditi u prirodi obasipajući je svećem i voćem. U intimnim trenucima partneri su prilično nemaštoviti, pa nije na odmet pogledati nekoliko erotskih filmova kako bi se unela neophodna svežina. Savet: učiti, samo učiti!

BIK I VAGA:
Vage su neprestano u traženju duševnog mira koji im Bikovi mogu priuštiti. A uz to i komforan i lagodan život, kao i uspešan ljubavni. Ukoliko Bikovi mogu da pređu preko troškarenja i povremenih flertovanja svojih dragana, njihova veza bi mogla da bude zadovoljavajuća. Kako je vladar ovih znakova Venera, ovde su prisutni lepota i erotičnost, uz malu dozu perverzije. Iz ove veze zračiće toplota, pa čak i ljubav. Ne treba zaboraviti: Bik je strastan i brutalan, dok Vaga ima veliki apetit. Ko ne želi da uleti u brak, valja da se čuva ove veze!

BIK I ŠKORPIJA:
Biće to ljubav na prvi pogled! Kada se jednom nađu, nikada se neće razdvajati. Njihov ljubavni život će biti strastven i uzbudljiv. Ogromna strast i želja za posedovanjem koje njihovi znaci simbolizuju, uvek idu zajedno. Oni se privlače, uz izvesnudozu ljubomore. Škorpija je neverna zbog želje za promenom i radoznalošću. Imajući to na umu, zbog posesivnosti, izražena je potreba da stalno budu zajedno, što može dovesti do dosade. U krevetu su veoma vatreni.

BIK I STRELAC:
Mogli bi da imaju divnu avanturu-brak, ali uspešan - teško. Njihove životne filozofije se totalno razlikuju. Bik ima osobinu da se čvrsto ukopa u zemlju i bavi ovozemaljskim stvarima, dok je Strelac čovek ideja, energičan i neuhvatljiv. Mogli bi da se slože samo ukoliko bi pronašli zajednički cilj i u tom slučaju će Bik realizovati (finansirati) Strelčeve ideje i snove. Tako da, ova veza je gotovo nezamisliva, jer su razlike tako ogromne, da se neće slagati ni u kom podledu, čak ni u ljubavnom odnosu.

BIK I JARAC:
Njih dvoje su uspešan tim. Umeće da uživaju u radu, finansijskim ulaganjima i gomilanju bogatstva. S druge strane, Bik je taman toliko nežan i čulan koliko je i potrebno da u Jarcu probudi najluđe strasti. Jedno drugome će biti verni i privrženi, tako da že njihov brak biti dugog veka. U trezvenoj vezi, strasnom Biku imponuje Jarčeva sigurnost. Kombinacija može da funkcioniše zahvaljujući činjenici da su oboje dovoljno hladni, inertni i konzervativni. Mada je ljubavni čin dosta mlak, vrlo ležerno izlaze na kraj s tim problemom. Savet: malo vatre i razvrata neće škoditi!

BIK I VODOLIJA:
Veza Bika i Vodolije je izuzetno retka i to iz više razloga: Bik je savršeno ukopan u postojeći poredak, dok je Vodolija teški buntovnik, zatim, Bik je čovek-praktičar, a Vodolija idealista, Bik je stabilan i postojan, a Vodolija je promenljiva i neuhvatljiva, a što Bik zaradi Vodolija potroši. Ukoliko se prilikom upoznavanja ne posvađaju i uspeju nekako da se dogovore, mogli bi da imaju čudnu vezu. Kako su oboje izraziti individualci, perspektiva ove veze pomalo je sivkasta. Vodolija je dosta promenljiva i prilično avanturistički nastrojena, tako da to vernom i odanom Biku zna da smeta. OVa kombinacija je idalna za 'letnju šemu', na kratko, ali slatko zadovoljstvo. Savršena veza za izlet van braka!

BIK I RIBE:
Ovo je sasvim solidna kombinacija. To će se znati ko je ko. Nežna i strastvena Riba će se diviti svom Biku i rado će mu se potčinjavati. U ljubavi su maštoviti, izuzetno se dobro slažu zbog izrazite strastvenosti i imaće dugotrajnu zajednicu. Njihova deca će rasti bezbrižno, obasipana brigom i ljubavlju. Posesivni Bik pruža Ribama zaštitu uz dovoljno nežnosti.

JELOVNIK BIKOVA

    Jaki i uglavnom zdravi Bikovi obožavaju dobru 'klopu' i bogatu trpezu. I baš ih ta njihova strast može odvući u bolest, jer, kao što se zna, jaka i preterana izhrana zbilja nije zdrava.
    Strpljivom i upornom Biku najviše odgovara domaća hrana, ali nema ništa protiv pikantnih jela. Ipak, Biku je najvažnije da jelo bude lepo servirano. Kada želite da ga posebno ugostite napravite neki specijalitet u aspiku. Ako nemate domaću rakiju zadovoljiće se i jogurtom.
SLAVNE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU BIKA

ŽENE:
Marija Terezija, Evita Peron, kraljica Elizabeta II od Engleske, Anuk Eme, Alison Istvud, Barbara Strejsend, Bjanka Džeger, Debra Vinger, Dženet Džekson, Džesika Lang, En Margaret, Endi Mek Dauel, Frančeska Anis, Kejt Blanšet, Lara Flin Bojl, Michel Pfajfer, Mirej Dark, Odri Hepbern, Penelope Kruz, Rene Zelveger, Sofija Kopola, Marija Karan, Seka Aleksić.

MUŠKARCI:
Josip Broz Tito, Karl Marks, Sigmund Frojd, Hitler,R obepjer, Sadm Husein, Raspućin, Šekspir, Salvador Dali, Vels, Pjer Kiri, Bjorn Ulveus ABBA - Agnetin muž razvedeni, Danijel Dej Luis, Denis Hoper, Demon Deš, Dejvid Bekam, Dik Bogard, Djems Stjuart, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Emilio Estevez, Entoni Kvin. Glen Ford, Gari Kuper, Harvi Kajtel, Inglbert Hemperdik, Lorens Olivije, Orson Vels, Pirs Brosnan, Rajan o Nil, Rudolf Valentino, Andre Agasi, Džo Koker, Voja Brajović, Đorđe Balašević, Slobodan Ćustić, Miodrag Krivokapić, Željko Joksimović

ONO ŠTO VOLIM...

PREVOZNO SREDSTVO:
Udoban i skup automobil.

JELO:
Biftek sa pečurkama.

PIĆE:
Crno vino.

BOJA:
Zelena i braon.

ČASOPIS:
Biznis magazin.

SPORT:
Konjički sport.

ODEĆA:
Klasično i skupo odelo.

NAMEŠTAJ:
Masivan i skupocen.

MUZIKA:
Izvorna narodna.

OMILJENO MESTO:
Mirisno polje.

METAL:
Gvožđe.

NAKIT:
Smaragd.

NAJLEPŠI POKLON:
    Novčanik.

SRETNI BROJEVI:
    2 i 5.

SRETNI DANI:
    Utorak i četvrtak.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA