vrh
Meni


    Poštovanje dragi posetioci sajta The Conoplja News.
   
    Hvala vam što ste odvojili malo vremena i posetili ovu stranicu. Sad već davne 2007. nastao je sajt The Conoplja News. Počeo sam da ga pravim jedno poslepodne na Božić sedmog januara te godine, jer se kaže da tada treba započeti nešto... I započeo sam nešto što traje i danas, a nadam se da će trajati još dugo. Želja mi je bila da u ova teška vremena ljudima vratim osmeh na lice i da im ponudim nešto uz šta će zaboraviti ružnu svakodnevnicu, nešto uz čega će im dan biti lepši. Nadam se da sam u tome bar malo uspeo i ljudima doneo osmeh na lice i nadam se da ćemo se i dalje družiti, na obostrano zadovoljstvo...
    Svi vi koji redovno surfujete internetom, primetili ste da ogroman broj sajtova traži razne registracije i logovanja da bi se pristupilo svim sadržajima sajta. Mnogi i naplaćuju svoje usluge. Takođe ste primetili da ovde nema ništa od toga. Celokupan sadržaj sajta dostupan je svima vama bez ikakvih registracija i nadoknada. Tako će biti uvek. Posetioce koji dolaze na sajt neću uslovljavati nikakvim registracijama i uzimanjem raznih podataka.
   Sigurno ste primetili i veličinu našeg sajta, kao i količinu informacija koja se ovde nalazi. Sve to zahteva ogroman i mukotrpan rad, a i troškovi registracije, zakupa servera i dodatnog prostora na serveru nisu mali. Zbog svega ovoga sam i odlučio da vaša pomoć sajtu bude na dobrovoljnoj bazi, putem donacija. Iznos donacije je na vama. Koliko mislite i koliko možete. Imena naših donatora biće postavljena na ovoj stranici.
    Ako ste iz inostranstva, možete donaciju poslati preko Western Uniona. Ako donaciju šaljete preko Western Uniona-a, javite nam se na mail: (webmaster@conopljanews.net) da bi vam dostavili potrebne podatke za donaciju.


   Ako ste iz Srbije, Vašu donaciju možete poslati poštanskom PostNet uputnicom kao što je primer dole.

Hvala Vam na odvojenom vremenu i vašoj donaciji

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT