Naslovni baner
Ponuda Tema

Devica u Horoskopu
2. Deo

   (23. August - 22. Septembar)    Analitične, uredne, kritički nastrojene i sujetne... Devica je perfekcionista, metodična i analitična. Ona teži savršenstvu, kako u sebi tako i van sebe. Zbog toga ona pažljivo razmatra sve činjenice, ne ispušta detalje i nakada ne kreće u akciju ako prethodno nije ocenila moguće posledice. Ponekada iz straha od greške propusti dobru priliku, ali Devica lakše podnosi propuste nego greške.
DEVICA I LJUBAV

Idealan partner: Riba
Dobar brak sa: Rakom i Škorpijom
Erotska privlačnost sa: Bikom i Jarcem
Opreznost sa: Blizancima i Strelcem
Erogene zone:  Uši i vrat

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE

ONA:
Njihova gracioznost antilope oduševiće udvarača, samo neka ostave kod kuće masku koja skriva njihov unutrašnji život, kada krenu na prvi sastanak. Ostaviće sjajan utisak na njega ako mu poklone svoje osmehe i graciozne stidljive dodire.
ON:
Imaju dosta kvaliteta kojima mogu da osvoje partnera. Da bi došli do izražaja trebalo bi da budu malo fleksibilniji u kontaktima i u razgovoru. Treba da vizualizuju nešto smešno kako bi im izraz lica izgledao vedrije i opuštenije. Treba da istaknu svoju perfektnu analitičnost kroz opis zapažanja poslednjeg filma koji su gledali.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA:
Traži mirnog i jednostavnog muškarca koji će da bude strpljiv i diskretan. Ne bi smeo da bude agresivan, već bi trebalo da se približi polako i izdaleka, kako bi mogla da mu se preda. Želi da joj parner poklanja pažnju koja bi pothranila njenu maštu.
ON:
Traži prefinjenu i skromnu osobu koja ne skreće pažnju svojim ponašanjem. Treba da mu se preda celim bićem i u intimnim trenutcima da nađe načina da razbukti vatru koja negde u njemu tinja.

VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

DEVICA I OVAN:
Neobična kombinacija. Ovnova naglost i strastvenost može da prepadne Devicu koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da se opusti. Ukoliko uspostave kontakt i nađu meru - što se ne dešava često, Ovan bi mogao da se začudi strastvenosti koju je probudio u povučenoj Devici! Dok je Ovan izuzetno ljubavno zainteresovan, Devica je promišljena i stidljiva. Da biste stigli do njenog kreveta, obratite pažnju na izgled, garderobu, parfem, rečnik i - higijenu. Tek onda imate malih šansi. Savet: Ovnovi bi trebalo da se okrenu Devicama samo ako su na pustom ostrvu, gde - nema drugog izbora!

DEVICA I BIK:
Odlična kombinacija! Oboje su promišljeni, praktični i pomalo konzervativni. Devica će organizovati i predlagati, dok će Bik sve to da realizuje. Ako se tu doda i njihova pomirljiva priroda, njihov brak bi mogao da bude divan. Bik će, onako nežan, u Devici da razbukta mnoge potisnute strasti. Čedna Devica zna da bude posesivna i džangrizava, pa se veza može pretvoriti u kontinuirani program svađa i zađevica. Devicu valja zavoditi u prirodi obasipajući je svećem i voćem. U intimnim trenucima partneri su prilično nemaštoviti, pa nije na odmet pogledati nekoliko erotskih filmova kako bi se unela neophodna svežina. Savet: učiti, samo učiti!

DEVICA I BLIZANAC:
Merkur, glasnik bogova, vladalac oba znaka, daće im iskričav um, obrazovanje, rečitost, tako da će jedan drugoga ceniti i poštovati. Uživaće u intelektualnim raspravama, pronaći će rešenja za probleme brzo i uspešno. Ljubavni život im neće biti najvažniji jer imaju običaj da daju prednost drugim stvarima, a obično je to intelektualno odmeravanje. Kod njih često postoji razlika u brzini zagrevanja i uzbuđenja, što može da dovede do moralne uvređenosti Device, s kojom valja rafinirano postupati u toku odnosa. Primećuje se razlika u želji i intenzitetu zadovoljstva.

DEVICA I RAK:
Moguće su samo dve krajnosti: ili će biti savršeno srećni ili krajnje nesrećni. Njihov odnos prema svojini je isti - oboje su ekonomični i štedljivi, umeće kod ljudi da procene prave vrednosti, da uživaju u toplini doma, knjigama i muzici. Nevolje nastaju kada Rak počne da vapi za strasnim ljubavnim izjavama i romantičnim poklončićima, što će Devici ići na nerve - ona svoju ljubav dokazuje delima. Tako da, ova veza zavisi od oba partnera. Rak je jako emocionalan, dok je Devica dosta proračunata. Devica mora imati neprekidno na umu i stalno ponavljati sentimentalnom Raku kako je voljen. U intimnim odnosima Rak će dosta toga naučiti od Device, koja, ako se dovoljno opusti, može da bude pravi ljubavni virtuoz.

DEVICA I LAV:
Mogli bi da imaju veoma uspešnu vezu. Devica je plašljiva, a Lav energičan i vatren. Lav, rođeni vođa, će započinjati posao i odlaziti da spava iscrpljen naporom, dok će vredna i marljiva Devica da ga dovršava. Stidljivoj Devici će imponovati ambiciozan i reprezentativan Lav koji će umeti u njoj da probudi vulkan strasti. S druge strane, Lav će moći da odahne pored svoje verne i pouzdane Device. Savet: Lav mora da pusti da se Devica prilagodi njegovoj vatrenosti, jer bi se u protivnom moglo desiti da vrišteći pobegne iz njegovog zagrljaja.

DEVICA I DEVICA:
Biće oduševljeni! Konačno će naći partnera koji neće pogrešno shvatiti njihovu potrebu da prave oštru razliku između stvarnosti i snova. Razumeće se bez reči i poštovaće jedno drugo. Kada je posao u pitanju, bez razmišljanja će umeti da zasuču rukave, dok će se opušteni divno zabavljati. Njihova veza može biti dugog veka. Postoji jedino problem što ova veza jedva može da započne zbog obostrane stidljivosti. Kad se nađu u krevetu, pristupaju samo oprobanim metodama bez velike strasti. Jedno drugo provociraju do iznemoglosti.

DEVICA I VAGA:
Vaga može biti privučena Devičinom inteligencijom i ozbiljnošću. Pokušaće u realnoj, ozbiljnoj Devici da probudi strast. Devica će, opet, doživeti Vagu kao prolećni povetarac koji će joj, za trenutak, oduvati brige. Ukoliko se Devica opusti i dozvoli sebi da je ponese Vagin šarm i veselost. I ako Vaga shvati da je Devičina stidljivost razlog što joj danonoćno ne šapuće da je voli, možda bi mogli nekako da se usaglase. Inače, ova veza nije loša, jer je Vaga strasna i teži ljubavi, a Devica je nežna pa lako opstaju u dosta stabilnoj vezi. Poljubci su im laki i nežni, da bi takav bio i sam ljubavni čin. No, u ovoj vezi ima i sitnih laži što sve vodi u neminovnu prevaru. Ili se desi da oboje imaju paralelne veze, pa uzimajući u obzir i Devičinu radoznalost kao i malu dozu perverzije, može da se dogodi da završe u 'svingovanju' s drugim bračnim parom.

DEVICA I ŠKORPIJA:
Oboje imaju izuzetno puno vrednosti koje će moći da dođu do izražaja u ovoj vezi. Devicu će odmah privući Škorpijih erotski naboj. Škorpijica će iskopati sve potisnute Devičine traume, dok će Devica biti idealan sagovornik Škorpiji u njenim dubokoumnim dilemama. Njihova ljubav može biti dugog veka. Međutim, erotski spoj nije najbolji upravo zbog Škorpijine strastvenosti, pa nezadovoljna Devica može svoj cinizam pretvoriti i u raskid veze.

DEVICA I STRELAC:
Privlače ih iste stvari: putovanja, filozofija i sticanje znanja. Vatreni Strelac će umeti da probudi uspavane strasti Device, dok će ona otkrivati prepreke i opasnosti na Strelčevom putu. Mogli bi mnogo da postignu zajedno. Ali, nestalni Strelac nije u stanju da Devici pruži neophodnu ljubav i sigurnost. Budući da je Devica ljubomorna, smeta joj Strelčev avanturizam i flertovanje. Erotski spoj je u početku za radoznalu Devicu interesantan, ali pošto je njoj potrebna velika nežnost, obično ostaje prikraćena za orgazam.

DEVICA I JARAC:
Ovo je vrlo dobra kombinacija, ponekad i idealna. U ljubavnim odnosima Devica se prepušta Jarcu koji je znalački vodi. Obično se savršeno slažu na svim poljima, pa i na ljubavnom, tako da često dožive i orgazam u istom trenutku. Ljubav cveta i oboje su zadovoljni i srećni. Brzo će se u njima probuditi duboko međusobno poštovanje i razumevanje. U poslu će biti nenadmašni. Oboje su marljivi, ambiciozni i praktični i moći će da upornim radom postignu najviše ciljeve. U njihovoj vezi neće biti puno romantike, ali to im ionako nije važno.

DEVICA I VODOLIJA:
Bez obzira što nije u pitanju idealna kombinacija, veza može da opstane bez problema. Vodolija je nemirna i nestalna, što Devici ume da smeta. Što se odnosa tiče, nemaju nekih velikih problema, jer im je eros dobar. Kao prijatelji, ova dva znaka mogu uživati. Biće odlični sagovornici i ukoliko rade na istom projektu, to bi moralo da bude nešto izuzetno. Problemi mogu da nastanu ako Vodolija poželi strasnu ljubavnu vezu koju joj Devica ne može priuštiti. Takođe, Devica će biti izluđena Vodolijinim trošenjem novca i sanjarenjem. Savet: neka Devica bez stida poveri Vodoliji šta želi i eto sreće za oboje.

DEVICA I RIBE:
Vrlo dobra veza. Realna Devica odgovara Riobama koje su neprekidno u oblacima, dok Ribe čine Devičn život zanimljivijim i dinamičnijim. U ljubavnom odnosu se takođe dobro slažu, uz dosta nežnosti i razumevanja. Riba je sposobna da svojom jednostavnošću i erotikom jako uzbudi Devicu, dok se ova veoma rado prepušta spontanim Ribama. Oboje su izuzetno intuitivni, a maštovitost Ribe i iskričav um Device mogu da stvore divnu atmosferu. Idealno će se dopunjavati. Devica će biti očarana sanjajući Ribine snove, a Riba će biti sigurna pored svoje Device koja će joj snove pretvarati u javu. Imaće jedno drugome da probude najlepše osobine. Njihov erotski život je izuzetno nežan i romantičan. Oboje su taktički i pomalo stidljivi, tako da će retko dolaziti do svađa.
JELOVNIK DEVICA

    Inteligentnim i preciznim Devicama je veoma važno da posluženje bude tačno u zakazano vreme. Na trpezu iznesite koktel od džina, a od jela: krompir u bilo kojoj varijanti uz komad mesa ili sira. Ni rotkvice neće odbiti. Budite sigurni da će radije izabrati jabuku nego kolač.

SLAVNE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU DEVICE

ŽENE:
Devica Marija, Agata Kristi, En Benkroft, Ema Sems, Ejmi Madigan, En Arčer, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Kameron Diaz, Ketrin Oksenberg, Klaudija Šifer, Liza Snoudon, Marli Matlin Rakel, Velč, Rejčel Hanter, Rejčel Vord, Rebeka de Morni, Selma Hajek, Šenon Đoreti, Sofija Loren, Talija, Tvigi, Žaklin Bise, Ljiljana Dragutinović, Nataša Šolak.

MUŠKARCI:
Luj XIV, Lav Tolstoj, Gete, Lenard Bernštajn, Adam Sendler, Čarli Šin, Dejvid Arket, Fredi Merkjuri, Džejms Koburn,  Džeremi Ajrons, Eliot Guld, Endi Rodik, Geri Kol, Hju Grant, Hulio Iglesias, Kijanu Rivs, Majkl Džekson, Majkl Kiton, Mark Harmon, Mel Ferer, Miki Rurk, Liam Gallagher, Ričard Gir, Sem Nil, Šon Koneri, Tomi Li Džuns, Žan Mišel Žar, Vitorio Gasman, Nebojša Glogovac, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Aleksandar Berček.

ONO ŠTO VOLIM...


BOJA:
Terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlata.

SRETNI DANI:
 Sreda.

METALI I MINERALI:
Sardoniks, platina, žad, malahit, topaz, ćilibar.

CVEĆE:
Lavanda, valerijana, orhideja, ljubičica, žuta ruža.

SRETNI BROJEVI:
    6.

ODEĆA:
Elegantan tašna moguće od reptila, ništa napadno, klasični Šanel kostimi, elegantni kišni mantili, postavljeni krznom, kvalitetne cipele.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA