Naslovni baner
Ponuda Tema

Blizanci u Horoskopu
2. Deo

   (22. Maj - 21. Jun) Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni... Bezbrižni i teže promenama. Prema partneru su hldno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosata emeotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi.

BLIZANCI I LJUBAV

Idealan partner: Strelac
Dobar brak sa: Ovnom i Lavom
Erotska privlačnost sa: Vodolija i Vaga
Opreznost sa: Devicom i Ribama
Erogene zone: Ramena i pazuh

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE

ONA:
One su rođene kokete, ali ipak ne bi trebale preterivati, da ne bi izgledale previše napadno. Treba da vežbaju ženstvene pokrete i partner će biti oduševljen njihovom gracioznošću. Treba da izbegavaju priče o pokretu za oslobođenje žena da se ne vidi odmah da su feministkinje.
ON:
Sa svojim glumačkim kvalitetima osvojiće partnerku koja će poželeti da prošeta kroz njihov svet mašte. Ne bi trebalo da spuštaju pogled pred partnerkom, već da je gledaju pravo u oči kako bi ona videla njihovu čežnju za njom.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA:
Žele originalnog muškarca, ali je takvih malo koji mogu zauvek da ih osvoje.Trebalo bi da svakodnevno menja uloge i iznenađuje ih svojom mogućnošću transformacije. Ako je pored toga još i uspešan i pametan, tada će moći da ih osvoji zauvek.
ON:
Žele iznenađenja i stalne promene. Ne vole loše kopije, žena za njih mora da bude originalna, istovremeno partner, rival i ljubavnica, atraktivna i fizički privlačna, a na ljubomoru ne sme ni da pomisli. Sanjaju o ženi koja će moći da prevaziđe njihovu maštu.

VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

BLIZANCI I OVAN:
Ovo su dva tipa koja se nikada neće dosađivati zajedno! Oboje vole da stvaraju i istražuju i ako usklade svoje težnje, život im može biti divan. Problem je u tome što oboje vole da flertuju, a ne podnose da im iko ograničava slobodu. Pošto oboje vole da flertuju, tako se i ostvaruje prvi kontakt. Poželjno je da ovaj par pazi na meru, jer lako može doći do sagorevanja, sve zbog prejakog erosa prvog i znatiželje drugog.

BLIZANCI I BIK:
Stabilnog, temeljitog bika koji voli da radi natenane i sa gustiranjem, izludeće Blizančeva brzina, energičnost i započinjanje hiljadu poslova istovremeno. Njihova shvatanja se toliko razlikuju da će sa olakšanjem uzdahnuti kada sve prođe. Međutim, ako nekako uspeju da nađu meru, mogli bi jedan drugog mnogo toga da nauče. Ipak, ova kombinacija može da prođe zahvaljujući tome što Bik smiruje vetropiraste Blizance. Zainteresovanost za ljubav nije jednaka, upravo zbog činjenice da je Bik tradicionalno konzervativan, dok Blizančev libido često ima naglašen avanturistički smer. Savet: uskladite apetit i ritam!

BLIZANCI I BLIZANCI:
Jeste li posmatrali dvoje nestašne, razigrane dece koja bi se po ceo božiji dan irgala, cerekala i brbljala? Onda vam neće biti teško da zamislite kako provode dane dva Blizanca. Nikada se neće dosađivati, neće jedno drugoga mučiti ljubomorom i prebacivanjima, kao ni melodramskim epizodama. I tako danima. A, kada padne mrak? Onda će spavati, naravno! Njihov ljubavni život je prilično oskudan i uvek će prednost davati drugim stvarima. O samom odnsou mnogo više pričaju, nego što se njime bave, a i kada se upuste u tako nešto, retko se desi da je to ono pravo.

BLIZANCI I RAK:
Trebalo bi dobro da razmisle ako budu poželeli nešto više od kratkotrajne veze. Rak će se stalno osećati nevoljen i zanemaren, što Blizanac neće moći da razume - nerviraće ga Rakova posesivnost i sentimentalne scene. Čak iako Blizanac bude radio van kuće, a Rak čuvao i raspoređivao, oboje će sanjati o drukčijoj vezi. Daleko od idealne kombinacije, jer Rak uvek hoće još, a Blizanac za 'to' nije najspremniji. Eros im je mlak, što je razlog da retko ostaju zajedno, jer u intimnom životu imaju tako malo zajedničkog.

BLIZANCI I LAV:
Ukoliko žele nešto da ostvare, teško da neće uspeti. Oboje su ambiciozni, komunikativni i maštoviti i u odnosu će se lepo dopunjavati. Spajaće ih ogroman entuzijazam, a ipak... Lavica može da poželi strastvenog ljubavnika koji će joj potpuno pripadati, što može da prepadne detinjastog Blizanca i natera ga da nestane sa prvim povetarcem. Inače, Blizancčeva nestalnost i humor odgovaraju komunikativnom i veselom Lavu. Oslobođeni predrasuda, operisani su od ljubomore i erotske obaveze za njih predstavljaju prijatnu dužnost.

BLIZANCI I DEVICA:
Merkur, glasnik bogova, vladalac oba znaka, daće im iskričav um, obrazovanje, rečitost, tako da će jedan drugoga ceniti i poštovati. Uživaće u intelektualnim raspravama, pronaći će rešenja za probleme brzo i uspešno. Ljubavni život im neće biti najvažniji jer imaju običaj da daju prednost drugim stvarima, a obično je to intelektualno odmeravanje. Kod njih često postoji razlika u brzini zagrevanja i uzbuđenja, što može da dovede do moralne uvređenosti Device, s kojom valja rafinirano postupati u toku odnosa. Primećuje se razlika u želji i intenzitetu zadovoljstva.

BLIZANCI I VAGA:
Povezuje ih isti pogled na svet. Smisao njihovog života biće zabava, smeh, trošenje para i bogat društveni život. Blizanci su konačno posle dugog i upornog traganja naišli na gotovo idealnog partnera. Jedno drugom poklanjaju neverovatne nežnosti i sve svoje slobodno vreme. Mada im je ljubavni čin malo opor, to ih previše ne brine - oni su potpuno zadovoljni sa onim što imaju. Nikada jedno drugo neće opterećivati banalnim stvarima i uživaće zajedno. A, sutra? Pa, lako ćemo, zna se!

BLIZANCI I ŠKORPIJA:
Problem je: kako će se sresti Škorpija iz najdubljih dubina i Blizanac iz najviših nebeskih sfera? A ako se i sretnu, Škorpija će vetropirastog Blizanca usisavati u svoj vrtlog, a Blizanac će brzo izgubiti volju da Škorpiju nauči da leti! Kako su Blizanci nestalni i avnaturistički nastrojeni, a Škorpija ljubomorna, dolazi do neminovnih sukoba. Ljubavni čin sasvim je uspešan, jer je Škorpija dovoljno zainteresovana za svoj, ali i partnerov intimni život. Ona će svojom energijom potaknuti i dosta tromnog Blizanca. Inače, njihova veza je toliko retka i neobična da će se i sami pitati kako su se, uopšte i našli.

BLIZANCI I STRELAC:
Polet, ideali i entuzijazam je njihov hleb nasušni! Biće oduševljeni jedno drugim. Oba znaka su izuzetno intelektualna, aktivna, vene tuđu slobodu i nisu posesivna. U ljubavi su odlični partneri, a njihov brak je dugog veka. Što se tiče Blizanaca, za njih je ova veza najidealnija. Oba partnera su intelektualna, nestalna i ne polažu mnogo na vernost. Veseli su i lepo im je dok su zajedno. Konstruktivno troše svoje vreme i dosta ga provode u praktikovanju ljubavi. Erotske misije počinju uz nežno milovanje i lake vazdušaste poljupce, da bi stigli do eksplozivnog orgazma. Ovo je divan primer klupka jakog erosa. Savet: neka se Blizanac potrudi da zadrži Strelca. Teško da će mu s nekim drugim biti lepše!

BLIZANCI I JARAC:
Retko se sreću, skoro kao i Blizanci i Škorpije. Mnogo se razlikuju u svakom pogledu. Čak i ako Jarac bude na svom poslu provodio puno vremena, a za to vreme se Blizanac ludo provodio, postoji opasnost da Jarca počne da nervira Blizančeva neozbiljnost. Ova veza može da bude dobra samo ako je žena Blizanac, a muškarac Jarac. U suprotnom - nema nade. Ljubavna veza je podnošljiva - uglavnom.

BLIZANCI I VODOLIJA:
Blizanac će biti oduševljen Vodolijinom nekonvencionalnošću, a Vodolija će biti zadivljena promenljivošću predmeta svog istraživanja - Blizancem. Odlični su prijatelji jedan drugome, vole da putuju i provode se i ukoliko ne bankrotiraju, mogli bi da budu idealni partneri, ali sami za sebe. Jako su dinamični i promenljivi. U erotskom, ako i samom životu, su opušteni, skloni ispitivanima i istraživanjima. Naginju lakim perverzijama.

BLIZANCI I RIBE:
Blizanca može da privuče Ribina maštovitost, a Ribu Blizančeva duhovitost, ali teško da će moći da izgrade zadovoljavajuću vezu, jer su njihove želje različite. Često mogu nenamerno da povrede jedno drugo, tako da za osetljive Ribe i prevrtljivog Blizanca ova veza može da bude pogubna. Blizanac ponekad neće moći da udovolji ljubavnim apetitima erotski nastrojenih Riba, i ako do toga dođe nevera je neminovna.

JELOVNIK BLIZANACA

    Ukusno pripremljeno testo, dobro začinjeno i preliveno pikantnim umakom prijaće u svako doba radoznalom i nestrpljivom Blizancu. Ali nemaju ništa ni protiv mesa. Skroman obrok će prihvatiti sa zadovoljstvom ako uz njega dobije čašu kvalitetnog vina. Prijaće mu i čaj ako je prethodnog dana previše pio.

SLAVNE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU BLIZANACA
ŽENE:
Adriana Lima, Anet Bening, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds, Đina Geršon,. žoan Kolins, En Heč, Elizabet Harli, Helen Bonam Karter, Helen Hant, Izabel Roselini, Koriama Tores, Kortni Koks Arket, Kortni Lav, Kristin Skot Tomas, Larisa Guzejevna, Lea Tompson, Leticija Spiler, Marija Fernanda Candida, Merlin Monro, Naomi Kempel, Nikol Kidman, Priscila Prisli, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Tijana Kondić, Anica Dobra, Svetlana-Ceca Ražnatović, Nada Obrić.

MUŠKARCI:
Đuzepe Verdi, Puškin, Tomas Man, Donald Tramp, Džejson Petrik, Džojn Vejn, Džoni Dep, Džon Kenedi, Džordž Majkl, Erol Flin, Klint Istvud, Kolin Farel, Morgan Frimen, Pol Makartni, Princ Renije od Monaka, Rupert Everet.

ONO ŠTO VOLIM...


MOJ DAN:
Sreda.

BOJA:
Svi tonovi sive, srebrnasto siva, bledo žuta.

DRAGO KAMENJE:
Topaz.

CVET:
Frezija.

ŽIVOTINJA:
Patka, roda, ptice.

ODEVNI PREDMET:
 Veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje, za veče blede njianse lan, pamaučni kompleti.


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA