vrh
Meni

Besplatni Oglasi - Medicina i Zdravlje


   Sve u vezi zdravlja i medicine. Ukoliko se bavite ovom oblašću i imate da ponudite nešto što će pomoći drugima kada je zdravlje u pitanju, ili tražite nešto za vaše bolje zdravlje, ostavite vaš mali oglas ovde. Saloni za masažu, fitnes, akupresura...
    Unesite tražene podatke i vaš oglas će se posle pregleda naći među ostalim oglasima. Ukoliko niste iz Srbije, u tekstu oglasa naznačite odakle ste, radi postavljanje zastavice zemlje iz koje potičete. Molimo vas da šaljete samo ozbiljne oglase, jer svi oglasi se pre objavljivanja pregledaju. Neprimereni oglasi neće biti objavljeni. Vaše oglase možete da pošaljete popunjavajući formu koja se nalazi na linku ispod.


 
  

Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60111
Država:
Datum: 10.05.2021.
Klik na sliku za veću
Ručna limfna drenaža je delotvorna za eliminisanje toksina iz organizma. Limfnu drenažu vršimo ručno kao i sve ostale masaže, bez upotrebe različitih aparata. Ovu masažu vrše viši fizioterapeuti, specijalno obučeni. Limfna masaža daje dobre rezulate u uklanjanju celulita u kombinaciji sa anticelulit programom. Masaža ubrzava kako limfnu tako i vensku cirkulaciju i smanjuje rizik od nastajanja popucalih kapilara i proširenih vena. Limfnom drenažom se podstiče brža resorpcija edema, izbacivnje viška tečnosti iz organizma i štetnih metaboličkih produkata koji se u njoj nalaze, podstiče se osećaj relaksacije i lakoća organizma. Može se drenirati pojedinačno svaki deo tela ukoliko postoji potreba klijenata za takvim tretmanom. Preventivnu limfnu masažu možete raditi više dana za redom, bez pauza između serija. Manuelna limfna drenaža se od manuelne masaže razlikuje prema hvatovima i mehanizmu delovanja. Ukoliko je u pitanju limfna drenaža koji se izvodi u terapeutske svrhe, rade se tretmani u dogovoru sa Vasim lekarom. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh!
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60-111
Država:
Datum: 06.05.2021.
Klik na sliku za veću
Masaža čokoladom ima dejstvo antioksidanta i utice na lučenje endorfina, hormona sreće. Masaža toplom čokoladom, ubrzava proizvodnju kolagena i elastina, zbog čega koža dobija zdrav tonus i čvrstinu. Kako maslac je jedna od najstarijih, najstabilnijih i najcenjenijih masti, jer ima sposobnost dubinskog prodiranja u kožu, pritom topi masnoće i zadržava tečnost. Ova mast sadrži vitamin E koji usporava starenje kože. Cilj masaže je da pored relaksacije, revitalizuje kožu i vrati joj prvobitnu elastičnost i sjaj. Masaza cokoladom moze biti u dva oblika: - masaza specijalnim cokoladnim preparatom - masaza topljenom cokoladom. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh!
Ime: Rujević Bisera
Telefon: 061/19-18-399
Država:
Datum: 05.05.2021.
Klik na sliku za veću
Relaksirajte se nakon napornog dana ili se oslobodite bolova u telu, očekuje vas terapeutkinja. Dobrošli. Radno vreme od 10h do 19h. Relax 1500 din. Terapeutska 2000 din. Sportska 2000 din. Kaludjerica kod nove skole. Masaze su iskljucivo profesionalne i zakazivanje je iskljucivo pozivom, nemojte mi slati poruke.
youtube.com/watch?v=6DMXOt1etTE&ab_channel=BiseraR
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60-111
Država:
Datum: 19.04.2021.
Antistres masaža Stanje uma je tesno povezano sa telesnim blagostanjem. Negativne emocije se mogu manifestovati kao bolest u telu, ako se ne otklone. OLIMAS-ova Antistres masaža predstavlja kombinaciju klasične relax masaže i refleksologije. Ova masaža ima za cilj da osobu oslobodi stresa pritiskom na odredjene refleksne tačke koje se nalaze na stopalima, šakama i glavi.
Ime: Sladjan
Telefon: 0641145361
Država:
Datum: 15.04.2021.
Klik na sliku za veću
BREZINA VODA SA VLASINE. Cena: 5L -1500 din. ili 1L -300 din. Za veće kolicine cena po dogovoru. Šaljemo AKS brzom poštom, sve informacije na tel. 0641145361. Sladjan, Selo Zitoradje 17510, Vladicin Han.
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60-111
Država:
Datum: 15.04.2021.
Klik na sliku za veću
Masaža morskim solima koja podstice revitalizaciju kože, čišćenje organizma i ublažavanje posledica taloženja toksičnih materija poput alkohola, cigareta ili šećera, uz blage relaksirajuće pokrete. Pilingom od morskih soli koža se čisti, hrani i na taj način obnavlja. Na ovaj način će se ukloniti izumrli površinski sloj kože, a samim tim će se ostatak kože regenerisati jer ima bolji dotok kiseonika i hranljivih materija. Nakon ove masaže koža je glatka, svilenkasta i sa prvobitnim sjajem. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh!

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
×