vrh
Meni

Besplatni Oglasi - Medicina i Zdravlje


   Sve u vezi zdravlja i medicine. Ukoliko se bavite ovom oblašću i imate da ponudite nešto što će pomoći drugima kada je zdravlje u pitanju, ili tražite nešto za vaše bolje zdravlje, ostavite vaš mali oglas ovde. Saloni za masažu, fitnes, akupresura...
    Unesite tražene podatke i vaš oglas će se posle pregleda naći među ostalim oglasima. Ukoliko niste iz Srbije, u tekstu oglasa naznačite odakle ste, radi postavljanje zastavice zemlje iz koje potičete. Molimo vas da šaljete samo ozbiljne oglase, jer svi oglasi se pre objavljivanja pregledaju. Neprimereni oglasi neće biti objavljeni. Vaše oglase možete da pošaljete popunjavajući formu koja se nalazi na linku ispod.


 
  

Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60111
Država:
Datum: 19.06.2021.
Ova OLIMAS-ova masaža je blaga i izvodi se na posebnoj stolici, namenjenoj trudnicama, na stolu za masažu, ili kombinovanjem ovih metoda. Masaža podstiče cirkulaciju krvi i limfe, naročito u nogama i daje osećaj lakše pokretljivosti i dovodi do psihičkog rasterećenja. Opuštanje u toku masaže će popraviti kvalitet sna i dovesti do smanjenja anksioznosti i depresije uzrokovane hormonskim promenama. Od velike pomoći u ublažavanju tegoba u trudnoći. Obavlja se od maserke - fizeoterapeuta. Masaža trudnice smanjuje bol u leđima, poboljšava cirkulaciju krvi. Omogucava opustanje i prijatan san. Oslobađa od mentalnog umora, stresa i svakog oblika fizičkog umora. Poseban paket je masaza za trudnice uz dodatne vezbe za trudnice. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh.
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-601-11
Država:
Datum: 15.06.2021.
Klik na sliku za veću
Stanje uma je tesno povezano sa telesnim blagostanjem. Negativne emocije se mogu manifestovati kao bolest u telu, ako se ne otklone. OLIMAS-ova Antistres masaža predstavlja kombinaciju klasične relax masaže i refleksologije. Ova masaža ima za cilj da osobu oslobodi stresa pritiskom na odredjene refleksne tačke koje se nalaze na stopalima, šakama i glavi. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh.
Ime: Bojan Stosic
Telefon: +381611073434
Država:
Datum: 10.06.2021.
Lekar specijalista interne medicine trazi dopunski posao na teritoriji Beograda, Nove i Stare Pazove, Indjije i Mladenovca. Takodje u obzir dolaze samo privatne lekarske ordinacije i staracki domovi. Moguci i rad u pogranicnoj zoni BIH odnosno Republika Srpska kao i u periodu od 01.07. do 24.07. na Crnogorskom primorju. Lekar poseduje validnu licencu i sertifikovan je iz oblasti 24h holter monitoringa krvnog pritiska i 24h holter monitoringa EKG-a. Placanje po dogovoru. Obavezan ugovorni odnos.
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60111
Država:
Datum: 20.05.2021.
Klik na sliku za veću
OLIMAS Relax masaža predstavlja tehniku manuelne masaže. Podstiče opuštanje tela i sjedinjuje protok energije. U telesnom smislu: opušta mišiće, ubrzava protok krvi, podiže nivo hemoglobina (supstanca koja vezuje kiseonik), poboljšava protok limfe i rasteže vezivno tkivo zglobova. Na mentalnom nivou, oslobađa Vas od stresa i anksioznosti, pomaže da postanete svesniji svakog dela svoga tela. U duhovnom smislu korist od ove masaže je teško opisati jer je reč o nečemu što je zaista neobjašnjivo - o suštini, životnoj snazi, celini koja je više od prostog zbira njenih delova. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh.
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60111
Država:
Datum: 10.05.2021.
Klik na sliku za veću
Ručna limfna drenaža je delotvorna za eliminisanje toksina iz organizma. Limfnu drenažu vršimo ručno kao i sve ostale masaže, bez upotrebe različitih aparata. Ovu masažu vrše viši fizioterapeuti, specijalno obučeni. Limfna masaža daje dobre rezulate u uklanjanju celulita u kombinaciji sa anticelulit programom. Masaža ubrzava kako limfnu tako i vensku cirkulaciju i smanjuje rizik od nastajanja popucalih kapilara i proširenih vena. Limfnom drenažom se podstiče brža resorpcija edema, izbacivnje viška tečnosti iz organizma i štetnih metaboličkih produkata koji se u njoj nalaze, podstiče se osećaj relaksacije i lakoća organizma. Može se drenirati pojedinačno svaki deo tela ukoliko postoji potreba klijenata za takvim tretmanom. Preventivnu limfnu masažu možete raditi više dana za redom, bez pauza između serija. Manuelna limfna drenaža se od manuelne masaže razlikuje prema hvatovima i mehanizmu delovanja. Ukoliko je u pitanju limfna drenaža koji se izvodi u terapeutske svrhe, rade se tretmani u dogovoru sa Vasim lekarom. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh!
Ime: Olimas Salon
Telefon: 061-66-60-111
Država:
Datum: 06.05.2021.
Klik na sliku za veću
Masaža čokoladom ima dejstvo antioksidanta i utice na lučenje endorfina, hormona sreće. Masaža toplom čokoladom, ubrzava proizvodnju kolagena i elastina, zbog čega koža dobija zdrav tonus i čvrstinu. Kako maslac je jedna od najstarijih, najstabilnijih i najcenjenijih masti, jer ima sposobnost dubinskog prodiranja u kožu, pritom topi masnoće i zadržava tečnost. Ova mast sadrži vitamin E koji usporava starenje kože. Cilj masaže je da pored relaksacije, revitalizuje kožu i vrati joj prvobitnu elastičnost i sjaj. Masaza cokoladom moze biti u dva oblika: - masaza specijalnim cokoladnim preparatom - masaza topljenom cokoladom. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo u našem centru OLIMAS, pozovite i zakažite svoj termin, jer nakon masaže opet imate osmeh!
Ime: Rujević Bisera
Telefon: 061/19-18-399
Država:
Datum: 05.05.2021.
Klik na sliku za veću
Relaksirajte se nakon napornog dana ili se oslobodite bolova u telu, očekuje vas terapeutkinja. Dobrošli. Radno vreme od 10h do 19h. Relax 1500 din. Terapeutska 2000 din. Sportska 2000 din. Kaludjerica kod nove skole. Masaze su iskljucivo profesionalne i zakazivanje je iskljucivo pozivom, nemojte mi slati poruke.
youtube.com/watch?v=6DMXOt1etTE&ab_channel=BiseraR

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
×