vrh
Meni

Besplatni Oglasi - Turizam


   Sve u vezi turizma. Iznajmljivanje soba i apartmana na moru, planinama, jezerima... Ako želite da turistima ponudite ono što imate, ako želite da turisti čuju za vas i odluče se za vas, ostavite vaš oglas ovde...
    Unesite tražene podatke i vaš oglas će se posle pregleda naći među ostalim oglasima. Ukoliko niste iz Srbije, u tekstu oglasa naznačite odakle ste, radi postavljanje zastavice zemlje iz koje potičete. Molimo vas da šaljete samo ozbiljne oglase, jer svi oglasi se pre objavljivanja pregledaju. Neprimereni oglasi neće biti objavljeni. Vaše oglase možete da pošaljete popunjavajući formu koja se nalazi na linku ispod.


 
  
Ime: Vrujci Smestaj
Telefon: 0643315996
Država:
Datum: 06.05.2021.
Klik na sliku za veću
Banja Vrujci je jedna od banja u Srbiji, poznata po protočnim bazenima i velikoj izdašnosti vode. Po ovim karakteristikama Banja Vrujci je na prvom mestu među banjama u banjskom turizmu Srbije. Vrujci su smešteni u kotlini, u podnožju planina (vazdušnih banja) Suvobora i Maljena i u dolini reke Toplice a na nadmorskoj visini od 179 do 252 metra dok je klima u Banji Vrujci umereno kontinentalna. Velikoj popularnosti Banje Vrujci doprinosi i povoljan položaj banje koja je na svega 90-ak kilometara od Beograda, 30 od Valjeva, 170 od Novog Sada i 70-ak od Čačka. Poslednjih godina, ogromnu popularnost je stekao novoizgrađeni spa i wellness kompleks Prve Nove Banje u Vrujcima, koji je u toku letnje sezone, baš kao i hotelski bazeni, prepun turista iz svih krajeva Srbije pa i insotranstva. www.banja-vrujci.co.rs/
Ime: Milica Marjanovic
Telefon: 0654550602
Država:
Datum: 28.04.2021.
Izdajem apartmane na Zlatiboru. Raspolozemo sa 5 apartmana pogodnih za boravak 2 do 5 osoba. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Milica 065 45506 02.
Ime: Verica Đurđević
Telefon: 064/1319857
Država:
Datum: 18.04.2021.
Naš smeštaj za odmor nalazi se na Glavnom Gradskom jezeru Bele Crkve i pruza pun komfor za boravak gostiju. Smeštaj je opremljen za 4 osobe: udobni kreveti sa čistom posteljinom i peškirima, klimom, tv-om, internetom, kupatilom i kuhinjom koja poseduje sve sto je potrebno jednom domacinstvu, takođe ima i veliku terasu. Nalazi se na spratu, poseban ulaz. Ima parking. Jezero je 15m od kuće. U blizini su plaže, prodavnice za snabdevanje. Dobro došli!

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
×