Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Besplatni mali internet oglasi sa slikama i videom.
Škola i Obrazovanje.

   Podučavanja, kursevi, literatura, priručnici, privatni časovi... Ukoliko dajte privatne časove učenicima, studentima, ukoliko prodajete stare udžebenike ili ih kupujete, postavite oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Ime: Lazar Jovanovic
Telefon: ☎ +381 (0)69 5000091
Država:
Datum: 25.02.2024.
Naučite programiranje na jednostavan i efikasan način uz našu online školu programiranja! Pružamo sveobuhvatan kurs koji obuhvata najpopularnije jezike i tehnologije, uključujući Python, JavaScript, Java i mnoge druge. Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili iskusni programer koji želi da unapredi svoje veštine, naši stručni instruktori će vas voditi kroz sve korake. Pridružite nam se danas i započnite put ka izgradnji uspešne karijere u svetu programiranja!
Ime: Petar Malobabić
Telefon: ☎ 065/490-42-17
Država:
Datum: 08.12.2023.
Diplomirani profesor srpske književnosti i jezika, sa višegodišnjim iskustvom u radu, vrši profesionalnu lekturu, kolekturu, redakturu, preslovljavanje, tehničko uređenje i prekucavanje svih vrsta tekstova na srpskom jeziku. Uređivanje teksta podrazumeva njegovo višestruko prelaženje: ispravljaju se slovne, gramatičke, pravopisne i ostale greške, vrši se značajno jezičko - stilsko poboljšanje i tehničko uređenje teksta. Na taj način, povećavaju se njegova jasnoća, čitljvost i lepota. Molim Vas, osetite se slobodnim - za sve dalje informacije pišite mi na mejl ili me konkatirajte na telefon. Na isti mejl možete da mi pošaljete svoj rad uz Vaše želje, sugestije i preporuke. Usluga je kvalitetna i pristupačna. Očekujem Vas sa zadovoljstvom koje svojim radom i posvećenošću želim da prenesem i na Vas. Vidimo se...
Ime: Roda Edukativni Centar
Telefon: 063/23-69-29
Država:
Datum: 27.11.2023.
Roda - Edukativni Centar. Uplovite u svet budućnosti sa školom robotike, programiranja i veštačke inteligencije uz pomoć mBot robota, dronova i 3D printera! Edukacija se obavlja u novootvorenom i odlično opremnjenom RODA EDUKATIVNOM CENTRU u Požeškoj 83a, na Banovom brdu u Beogradu. Naši programi prilagođeni su svim uzrastima i nivoima znanja pre svega osnovaca, a realizuju ih vrhunski stručnjaci iz ove oblasti. Upis je u toku cele godine! Pozovite nas! Mob: 063/236-929. Tel: 011/3555-290.
E mail: rodaedukativnicentar@gmail.com
www.roda.edu.rs
Ime: Marina Zakic
Telefon: ☎ 0649169394
Država:
Datum: 30.10.2023.
Master nastavnik razredne nastave drzi casove iz predmeta:
*Srpski jezik
*Matematika
* Svet oko nas ( Priroda i drustvo)
- Mogucnost pripreme za sve vrste kontrolnih i pismenih vezbi, popravljanje ocena ili kontinuiran rad tokom cele godine.
- Pomoc pri izradi domacih zadataka
- Obnavljanje, vezbanje i utvrdjivanje gradiva
1000 dinara po uceniku dan. Ukoliko u grupi budu 5 ili vise deteta, onda je 11000 din po detetu mesecno, radimo radnim danima, a po potrebi i vikendom, dodatna nastava je gratis! Predavanja su putem google ucionice!
Ime: Časovi
Telefon: ☎ 0655091083
Država:
Datum: 09.10.2023.
ENGLESKI JEZIK - PRIVATNI ČASOVI ZA SVE UZRASTE. Rad na savlađivanju redovnog šk.gradiva, kao i na unapređenju već stečenog znanja, časovi konverzacije. Način da naučite engleski jezik, ukoliko ga još niste naučili, bez obzira na uzrast !!! Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i mladima, ali i odraslima. Rad "1 na 1", mogućnost svakog dogovora; Obrenovac i okolina. Kontakt telefon: 065/509-1083. USPEH ZAGARANTOVAN. OBRENOVAC i okolina, kontakt telefon: O65-509-1083. USPEH ZAGARANTOVAN.
Ime: Časovi
Telefon: ☎ 0655091083
Država:
Datum: 09.10.2023.
FIZIKA I HEMIJA - PRIVANI ČASOVI ZA OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE. PRIPREME MATURSKIH,PRIJEMNIH I POPRAVNIH ISPITA, rad na savlađivanju redovnog školskog gradiva, unapređenje istog.Višegodišnje iskustvo u radu sa decom i mladima, rad "1 na1", posvećenost svakom od učenika, mogućnost dogovora. Obrenovac i okolina, kontakt telefon: O65-509-1083. USPEH ZAGARANTOVAN.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana