Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Sve u vezi muzike.

   Sve o muzici i muzičkim uređajima. Gramofoni, muzičke linije, pojačala, tjuneri, dvd i cd uređaji, zvučnici. Ako imate muzičke stvari koji vam više ne trebaju, postavite oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Ime: Aleksandar
Telefon: 064/39-30-694
Država:
Datum: 29.03.2024.
Pogrebni orkestar Beograd, bleh muzika, sahrane Srbija Orkestar za sahrane, duvački pogrebni orkestar, koji svira u svim gradovima Srbije, sastavljen od profesionalnih školovanih muzičara. Dugi niz godina krajnje profesionalno obavljamo ovu delatnost na sahranama, opelima, kremacijama, polaganjima urne, pomenima, ispraćajima. . . Nastupamo kao orkestar ali i pojedinačno, (truba, violina, crkveni hor. . . ) zavisno od želje klijenata. U repertoaru koji sviramo nalaze se pogrebni marševi, starogradske pesme, romanse, romske pesme, sevdalinke, klasična muzika... "Muzika i veselje dočekuju čoveka pri rodjenju, pesma ga prati kroz život i na kraju ona je opet tu da ga poslednja isprati" Muzika je značajan deo života svih nas i zato ne čudi činjenica da sve veći broj ljudi izražava želju da njihov odlazak na večni počinak bude ispraćen baš uz zvuke neke melodije koja je na neki način njima bila bliska.
http://www.pogrebniorkestar.rs/
Aleksandar +381643930694 +381638088919
Ime: Aleksandar
Telefon: 063/45-81-61
Država:
Datum: 29.03.2024.
Trubači, pogrebni orkestar, muzika, sahrane Beograd. 'Muzika i veselje dočekuju čoveka pri rođenju, pesma ga prati kroz život i na kraju ona je opet tu da ga poslednja isprati.' Vodeći se ovom mišlju, mi smo oformili naš duvački pogrebni orkestar koji možete pozvati da Vam pomogne u ispraćaju Vaše drage osobe. Naš orkestar, sastavljen je od profesionalnih školovanih muzičara koji dugi niz godina krajnje profesionalno obavljaju ovu delatnost na sahranama, opelima, kremacija, polaganjima urne, pomenima, ispraćajima… Nastupamo kao orkestar, ali i pojedinačno – truba, violina, crkveni hor – sve u zavisnosti od želje klijenata. U repertoaru koji sviramo nalaze se pogrebni marševi, starogradske pesme, romanse, romske pesme, sevdalinke, klasična muzika… Trudimo se svima da izađemo u susret onoliko koliko je u našoj moći,naravno da to bude sa ukusom uzimajući u obzir o kakvom događaju je reč.
http://www.pogrebniorkestar.rs/
Aleksandar +381643930694 +381638088919
Ime: Jana Veselinović
Telefon: ☎ 063-729-588-4
Država:
Datum: 15.04.2023.
Pišem tekstove za sve vrste pesama. Unikatni tekstovi uz mogućnost pisanja na željenu temu ili uz zadatu melodiju. Veliki broj zadovoljnih saradnika iz zemlje i inostranstva. Pristupačne cene i mogućnost svakog vida dogovora i saradnje. Za sve informacije javite se na email adresu janaveselinovic32@gmail.com ili na broj 063-729-588-4 (viber, whatsapp, sms). Cena po dogovoru.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana