vrh
Meni

Dnevni Horoskop
28. Oct 2021.


    Horoskopi i astrologija! Pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju kako da se ponašate ... Oduvek su zvezde i planete pomagale ljudskom rodu da pronađe svoj put, a tako će biti zauvek ...?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com


 

  OVAN (21.3.-20.4.)  ARIES

  Dan vam donosi dobre mogućnosti kada se radi o saradnji sa vatrenim znacima, pogotovo kada je u pitanju trgovina, zanati i posao u medijima. Kod vas se stvara bojazan da biste mogli imati problema sa svojeglavim i nedovoljno kooparativnim saradnicima. Na privatnom planu, strepite od mogućnosti da bi Ribe ili Rak mogli da vam pravi probleme.


  
BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS


  Veoma ste ambiciozni i spremni da započnete nov posao sa nekim ko je prilično nepredvidiv i sa kim izgleda da možete imati neku vrstu problema usled njegove tvrdoglavosti. Vrlo smišljeno i organizovano pristupate svakom poslu i to vas spasava od mogućeg razočaranja. Taktičnošću uspevate da odborovoljite jednog Jarca koji je prilično depresivan. 
BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI


   Danas su moguće negativne misli u vezi sa budućnošću i mogućnost svađe da onima koji su računali na na vas. Rođeni početkom znaka trude se da nađu način da prevaziđu neke manje probleme. Ponos je vaš najveći neprijatelj, ma u kojoj dekadi znaka da ste rođeni. Imate utisak da niste dovoljno dorasli situaciji sa kojom morate, hteli ne hteli da se uhvatite u koštac. Vaga i Bik imaju za vas razumevanja.

  RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

   Današnji dan vam može doneti neko nerazumevanje u odnosu sa vašim rođacima ili onima sa kojima ste se nadali da ćete biti spremni da otvoreno razgovarate o nekim bitnim pitanjima. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na mišljenje Vage ili na obećanje jedne Škorpije. Mnogi vas izuzetno cene i mogu vam predložiti saradnju sa strancima. Imate nekoliko opcija kada su poslovi u pitanju ali vi želite da radite samo ono što vas iskreno motiviše i čini srećnim.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Vaša ambicija je velika ali vi ste veoma tvrdoglavi u pogledu nečega što se tiče ne samo vas nego i vaših saradnika. Niste adaptibilni ali ne želite da priznate to i pokušavate da nađee način kako da izađete sami iz problema. Trudite se da zamaskirate nezadovoljstvo. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe ili glumite da vam je super a u stvari mnogo toga može da vas izbaci iz takta.
 DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO


   Razgovor o vašim problemima sa drugima donosi vam olakšanje ali ne pomaže vam da budete zaista mudri dovoljno da biste iz rešili. Pokušaćete da budete mnogo prilagodljivji ne institirajuči na vašem stavu bar kada su u pitanju zajednički projekti. Ribe i Rak vam mogu biti od velike pomoći. Želite da budete istrajni i to vam polazi za rukom.


   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

   Trebalo bi da budete praktični po pitanju vaših i finansijskih ciljeva i bilo bi mudro kada biste bili skloniji kompromisima da ne učinite nešto što je protivno vašim interesima. Možete imati problema u komunikaciji sa nekim Rakom koji se ponaša tvrdoglavo.Dan vam može doneti interesantan susret sa nekim koga poznajete dovoljno dugo da možete da tolerišete i njegove promene raspoloženja. I vas u manjoj meri hvata nervoza jer se, po vašem mišljenju, situacija svaki čas može izmaći kontroli.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Nešto što ste čuli ili pročitali može vas inspirisati i dobićete ideju kako da unapedite svoje poslove. Možete dobiti sjajnu ideju kako da nađete nov izvor novca, moguće da to ima veze sa imovinom ili sa privatnim biznisom. Neko želi da vam se nametne na fini način a vi ga izbegavate. To je neka vaša igra u kojoj ste verovano nedovoljno iskusni, naročito ako se radi o osobi koja je upornija od vas. Pokušaćete da na fini načini izbegnete društvo onih koji vas ne interesuju.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Danas je u fokusu vaša kreativnost ali takođe i vaši strahovi u vezi sa nečim što treba da počnete da radite. To može biti novi posao. Trebalo bi da budete otvoreni za svaku priliku kada je u pitanju zajednički projekat sa strancima. Vaše kolege podržavaju vaše poslovne planove. Dobro se osećate u društvu onih koji poštuju vaš stav a za druge i nemate mnogo nerava. Nekome je bitno da vas uveri u svoje dobre namere.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Dan vam donosi nove mogućosti u pogledu vaših poslovnih mogućnosti i znate tačno šta možete i sledićete svoj cilj. Imate potrebu da se više zabavljate i da se sretnete sa bivšim kolegama koje niste imali šanse da dugo sretnete. Želite da stignete da uradite nešto o čemu ste već duže vreme razmišljali ali obaveze koje imate prema poslodavcu ili prijateljima, porodici, odvlače vam veliki deo energije. Neko će želeti da stupi sa vama u kontakt i verovatno će vam predložiti zajednički posao.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Pokušaćete da nađete novog saradnika za nov interesantan posao sa stranim partnerima. Vaša finansijska situacija nije sjajna i želećete da u napredite svoje poslovanje da biste imali bolje plaćen posao ili prihode. Ne uspevate da se priviknete na tempo koji vam nameću Škorpija ili Jarac. Sa drugom Vodolijom vodite konstruktivne razgovore a sa Strelcem i Rakom možete imati zajendički biznis ali biste im najradije prepustili da ga sami vode.

  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Pokušavate da istaknete da ste neko na koga treba računati i da ste spremni na kompromis kako bi se angažovani u poslu za koji ste veoma nestrpljivi da počne. Prilično ste iscrpljeni brigama i nekom situacijom koja vam izmiče kontroli. Ne možete da utičete na one koji su vam dragi ali ste takođe spremni da se borite za njihove interese i kada nisu u pravu. U stvari problem je u vašem autoritativnom stavu koji mnogima smeta.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA