vrh
Meni

Dnevni Horoskop
26. Jul 2021.


    Horoskopi i astrologija! Pogledajte vašu astrološku prognozu za današnji dan. Šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju kako da se ponašate ... Oduvek su zvezde i planete pomagale ljudskom rodu da pronađe svoj put, a tako će biti zauvek ...?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com


 

  OVAN (21.3.-20.4.)  ARIES

  Ne odgovara vam ovaj dan, naročito ako imate nerešena pitanja koja se odnose na nekretnine. Dobijate vest od osobe bliske vašoj porodici. Jedna Škorpija će pokušati da vam da na znanje da od vas nešto očekuje. Možda ćete imati prilike da se sretnete sa jednom Vagom koja vam je naklonjena.


  
BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS


  Želite da se sretenete sa Jarcem ili Rakom da biste razgovarali o bitnim pitanjima koja se odnose na posao koji je prilično interesantan. Samostalna delatnost vam mnogo više odgovara,nego da se previše trudite u okviru posla koji nije dobro plaćen. Nemate način da se objasnite sa Vodolijom. 
BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI


   Mogući su novi poslovni aranžmani ali sa inostranstvom još uvek ne možete da uspostavite kontakt kako biste želeli, naročito ako se radi o saradnicima koji žive duže u nekoj stranoj zemlji. Neko pokušava da vam pomogne da se snađete u vezi sa nečim što vam je veoma bitno, moguće da se radi o jednom Biku.

  RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

   Namećete se na fini način nekom ko je veoma direktan i zahtevan. Niste u stanju da budete baš do kraja iskreni u pogledu vaših želji, posebno kada se radi o poslu sa jednim Jarcem ili Vagom. Lav računa na vas i verovatno će vam dati na znanje da bi trebalo da budete mnogo preduzimljiviji.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Pokušavate da se dopadnate nekom od koga očekujete da vam reši pitanje u vezi sa poslom. Trudite se da ostavite utisak da vam je stalo do novog projekta ali ste u stvari prilično nesigurni u sebe i niste u stanju da se organizujete kako bi trebalo da biste bili funkcionalniji.
 DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO


   Imate način da se dogovorite sa Škorpijom, negde na nekom kraćem putu u vezi sa nečim što želite da radite na duži rok. Pokušavate da se aktivirate u domenu marketinga ili nekog posla koji bi mogao da vam pruži mnogo zadovoljstva ili mogućnosti da napredujete u medijima ili umetnosti.   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

   Jedan Lav vam je veoma naklonjen ili se u velikoj meri oslanja na vas a vi toga niste svesni. Želite da nađete način kako da ubedite jednu Vodoliju ili jednog Ovna sa kojima možete da nađete način kako da se dogovorite oko bitnih pitanja koja se odnose na stambeni prostor.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Dan vam donosi nove ideje kada je u pitanju posao sa Jarcem, Ribama ili sa Rakom. Imate potrebu za razumevanjem ali malo ko je spreman da nađe vremena da sa vama razgovara o onome što vas opterećuje. Najverovatnije su to stvari iz prošlosti, neka lepa vremana kojih se sada sa setom prisećate.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Nemojte se previše nervirati ako vas budu provocirali jedan Rak ili neki Jarac. Niste sigurni kako da se postavite prema nekom ko je prilično samostalan i daje vam na znanje da mu niste potrebni. Ne bi trebalo da se zamerate Ribama ili Blizancima. Želite da se sretnete sa Lavom.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Odgovara vam današnji dan i naći ćete način kako da izađete nakraj sa nekim ko vas prilično brine zbog nesposobnosti da se snađe u situciji koja je prilično statična a vi biste želeli da što pre izađete iz neke vrste začaranog kruga. Dobro se slažete sa Devicom.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Neko vam pravi konstantne probleme i vi nekako pokušavate da se snađete u svojoj svakodnevnici, nemate način da utičete na sve što biste želeli. Dobro se slažete sa Vagom i Lavom koji će biti spremni da vam izađu u susret. Ne bi trebalo da se raspravljate sa Škorpijom ili Rakom.

  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Nekome je stalo da vam pomogne da rešite pitanje nekretnina. Imate dovoljno energije da se bavite svim onim što želite ali imate potrebu da se odmorite i da se posvetite nečemu što je vaš hobi ili neko vaše interesovanje. Moguća je romansa sa nekim vodenim znakom.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA