vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

23. Januar 2020.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ako ste dugo u vezi ili braku, partnera kao da i ne primećujete. On nije uobičajno otvoren i iskren prema vama. Vi ste u ovom periodu tajfun od koga on ima potrebu da se skloni.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Ako se bavite kreativnim poslom, sve što radite neko pomno posmatra, procenjuje i pokušava da vam se preko posla približi, ako nije vaš neposredni saradnik. Jarci, Škorpije, Ovnovi i Device su najozbiljniji kandidati za moguću romansu sa vama.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Odjedanput će vam se učiniti kao da su mnogi tek sada shvatili vaše vrednosti i biće spremni da vam izađu u susret u vezi sa nečim što je vaša davanašnja želja ili plan. Možete osvojiti jednu Vagu.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Očekujete nečiji poziv ali do njega verovanto neće doći ako se radi o osobi koja često putuje ili je već više puta dala na znanje da joj nije prioritet veza sa vama. Ako vam se dopada osoba u uniformi, spremite se za ozbiljan razgovor.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Očekujete poziv od osobe koja vam je draga a svesni ste da bi trebalo da napravite prvi korak ka eventualnom pomirenju jer ste verovatno bili prilično neprijatni možda i potpuno nepotrebno otvoreni prema toj osobi. Dan je povoljniji za druženje sa prijateljicama nego sa ljubavnim partnerom.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Niste zadovoljni razvojem veze sa nekom drugom Devicom ili Blizancima ali ipak ćet biti dovoljno strpljivi da se sretnete i razgovarate sa osbom koja vam je draga ali koja vas je više puta iznervirala ili možda izneverila.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Neko pokušava da manipuliše vama i da vas osvoji na neki navodno romantičan način ali vi niset spremni baš da sve prihvatie zdravo za gotovo. Ako ste u vezi sa Ribama ili Jarcem, budite oprezni da vas partner ne prevari u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Trudite se da ostavite sjajan utisak na nekog ko vam je drag i sa kim se često u kontaktu. Ako ste u dugoj vezi ili braku ne opterećujete se previše onim što o vama pričaju a još manje o vašem partneru ali on tome pridaje važnost.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   U večernjim satma možete dobiti poziv kome se ne nadate i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam po mnogo čemu odgovara. Ako se radi o Ribama, Raku ili Škorpiji, nađite način kako da se dogovorite oko onoga što vi smatrate bitnim za vašu vezu.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom koji vam mnogo toga zamera, nastupa malo teži period za komunikaciju s njim. Bilo bi dobro da mu se nađete pri ruci kod rešavanja važnog problema, bilo da se radi o karijeri ili finansijama.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Bićete prilagodljivi, naročito ako ste žena Ovan, a ako ste muškarac Ovan potrebno je da pokažete svoju duhovitost i komunikativnost. Preko posla imate šansu da upoznate interesantne osobe koje vam mogu postati vrlo značajne u emotivnom smislu.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Današnji dan vam donosi mogućnost nalaženja rešenja u vezi sa zajedničkom nekretninom. Nemojte se previše nervirati ako ne budete spremni da nekom nešto oprostite jer niste sigurni o čemu treba da razgovarate sa Lavom.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT