vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

24. August 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Još uvek vas drži zanos, naročito kada je u pitanju jedna Vodolija. Želite da dokažete svima da ste u pravu i namećete, prilično uporno svoj stil udvaranja ili ako ste u vezi ili braku, svoj stil života. Stalni partner se samo pretvara da mu to odgovara ali mu zapravo mnogo toga kod vas smeta.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Trudite se da budete fer prema nekom ko će vas zamoliti na nkeu vrstu usluge. Ako se radi o nekadašnjem partneru koji je ignorisao neke vaše potrebe, želje ili molbe ili nije bio prema vama ni približno toliko dobar koliko vi prema njemu, moraćete da zaboravite na vašu želju za revanšizmom, shvatićete da vam se to ne isplati.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Danas ste izuzetno osetljivi prema nekom ko nije nikada bio prema vama toliko slab koliko vi prema njemu. Vaša beskrajna odanost partneru u svakom pogledu, uključujući i materijalni plan, predstavlja za mnoge uzor jer ste verovatno u vezi sa osobom koja je po mnogim kriterijumima idealna.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Vaši ciljevi kada je ljubavni život u pitanju su da zadržite pažnju sadašnjeg partnera i da mu date na znanje da treba da ima više sluha za vas. U stvari vi ste ona strana koja se često ponaša egocentrično. Nemojte dopustiti da vas ponese želja za besmislenom raspravom oko nekakvih sitnica koje vam zagorčavaju vezu koja je u stvari kvalitetna.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Trudite se da date na znanje da ste spremni da češće izlazite negde sa partnerom ili da mu učinite neku vrstu usluge jer ste uverni da ćete tako povratiti njegovu naklonost. Stalni partner najverovatnije vam je veoma privržen. Ako ste slobodni, dobijate mogućnost da se upoznate sa jednim Strelcem ali bi to bila verovatno veza u tajnosti.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Ne ulazite u vezu sa nekim ko je previše opterećen finansijama ili nekom vrstom profesionalne afiramcije, naročito u domenu medija ili nauke. Imate nečiju pomoć kada je u pitanju svakodnevni život tako da imate dovoljno vremena da se posvetite osobi koja vam je draga. Dobijate poziv da se sretnete sa Jarcem ili Rakom.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Verujete da možete da se upoznate ili vidite posle dužeg perioda razdvojenosti od nekog ko vam je veoma drag. Ako se radi o osobi koju viđate povremeno u prolazu ili ste ga upoznali preko poslovnih konatakata, dobićete mogućnost da se češće viđate. Želite da uzmete svoj život u svoje ruke.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Neko vam je veoma drag i imaćete način kako da njemu ili njoj to date na znanje. Verovatno ste veoma romantični i spremni da planirate da negde otputujete zajedno sa osobama koje su vam drage. Nemojte se nervirati ako vam se ne bude javio neko u vreme u koje je obećao. Moguć je susret sa onima koji žele da vam pomognu da rešite važan problem.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa nekim ko se pomalo poigrava vama ili je neodlučan i ne želi da vam da na znanje da li možete da računate na njega ili ne. Ne ulazite u nepotrebne rasprave ako nije neopohodno. Moguć je susret sa nekim ko je nedavano stigao iz inostranstva ili ćete ga sresti negde na putu.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Danas ste jedan od najromantičnijih i najharizmatičnijih znakova. Imate veliki uticaj na partnera ili na osobu koja vam je posebno draga. Ne odlučujete se i ne dajete jasno na znanje ko vam se od dve simpatije više dopada.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Trudite se da budete fer prema nekom ko želi da vam se nametne ili vam već duže vreme daje na znanje da želi da vam pomogne. Nemojte oklevati da budete jasni u onome što osećate prema jednom Jarcu ili Raku, bilo da vam je stalo do njih ili ne. Najbolje se razumete sa drugom Vodolijom, Vagom ili Ovnom čak i ako dolazi do manjih čarki.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Verujete da možete da obnovite kontakt sa nekim koga dobro poznajete , koga intimno veoma cenite iako to javno ne pokazujete ali verovatno da zbog posla i obaveza nemate mnogo vremena za privatan život. Nemojte sebe preterano opterećivati nečim što bi moglo da ugrozi harmoničan odnos sa stalnim partnerom, naročito ako ste dugo u vezi ili braku.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT