vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

24. Oktobar 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Danas ste nešto veći optimista i vi ćete verovatno naći način da rešite neki emotivni problem koji imate sa nekim Lavom, Jarcem ili nekim drugim Ovnom. Verujete da će vam Strelac pomoći da rešite dilemu.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Dobijate želju da se sretnete sa nekom koga dugo poznajete ali se radi o nekom ko je dugo već u inostranstvu. Ako ste slobodni, trebalo bi da svoj emotivni život učinite kvalitetnijim, dovoljno je da odete negde u društvo i lepo ćete se provesti.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Dan vam donosi mogućnost brojnih susreta sa onima kojima ste posebno dragi. Bićete prijatno iznenađeni nečijim romantičnim načinom ispoljavanja emocija. Potrebno je da se drugačije postavite prema jednom Jarcu.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Verujete da ljubaznošću ali i upornošću možete da pridobijete naklonost jednog Ovna ili Škorpije koje često viđate na poslu. Mnogo ste energičniji u ljubavi ali i pomalo svojeglavi i nespremni da načinite bilo kakve ustupke. Rođeni krajem znaka mogu očekivati poziv od Lava ili Ovna.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Danas ćete verovatno promeniti svoj stav u vezi sa odlukom koju ste doneli i bićete spremni da u nečemu popustite ili da napravite neku vrstu kompromisa. Mnogo toga što vam ne odgovara moglo bi da vam zada dosta problema u komunikaciji sa jednom Ribom.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Danas možete dobiti poziv za viđenje sa nekim s kim ste možda već bili u neobaveznoj vezi ili ste uvek bili na granici između prijateljstva i ljubavi. Dobijate neku novu energiju i ne možete više na isti način komunicirati sa partnerom kao što ste to činili do sada.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Rođeni krajem znaka mogu biti opčinjeni Rakom ili Ovnom. a oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu očekivati susret sa Lavom. Neko planira kako da sa vama obnovi vezu. Vaš šarm dolazi do punog izražaja. Možete očekivati poziv od osobe koja je jedno vreme živela u inostranstvu.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Današnji dan donosi mnogo novih mogućnosti na emotivnom planu. Veze koje počinju iz prijateljskih odnosa mogu biti ono što vam savršeno odgovara. Iz nekih razloga veoma vam je bitno da vam se javi osoba u koju imate povrenja ili da svoje privatne probleme podelite da roditeljima.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Očekujete u ljubavi maksimalnu lojalnost. Jedan Bik, ili neki Rak mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu. Ovo je kao idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Nepotrebno ulazite u rasprave koje ničemu ne vode. Neće vam poći za rukom da je ubedite u ono što želite ako budete uporni, sa drugačijim stilom, više ćete postići. Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date na znanje da vam je stalo do njega. Dobićete poziv za susret sa nekadašnjim kolegom.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Možete biti prilično naporni, previše zahtevni i principijelni. Svoju ljubav iskazujete na praktičan način, želite da budete od velike koristi partneru a on bi možda želeo da pokažete više strasti. Spremni ste da doživite novu ljubav.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Želite da dokažete osobi koja vam je draga koliko ste tolerantni i u kojoj meri ste spremni da pređete preko mnogo čega, naročito ako se radi o nekom ko vam nije bio veran ili ste čuli nešto na tu temu. Verujete u mogućnost obnavljanja veze sa nekim ko često putuje u inostranstvo.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT