vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop


19. Jan 2021.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com


 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Trudite se da nađete način kako da rešite problem partnerove ljubomore. Ukoliko pripadate generaciji rođenoj krajem pedestih ili sredinom osamdesetih, moguće je da će doći do susreta o kome maštate. Dobri partneri su danas osobe rođene u znaku Strelca, Ovna i Vodolije. Sa ostalima, posebno sa Rakovima i Škorpijama, ne znate na čemu ste.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Veoma ste zainteresovani za atraktivnu damu. Čak i oni koji su strastveni rukovođeni samo hormonima a ne mogu biti zbunjeni jer vam čist erotski doživljaj bez imalo nagoveštavaja bilo kakvih emocija baš i ne odgovara. Škorpija i Rak čeznu za vama, Jarac strpljivo čeka na poziv.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Ako ste sigurni da možete da sami izađete nakraj sa svojim sumnjama, ne započinjite razgovor koji bi mogao biti neprijatan. Ukoliko ste u braku, partner zahteva strpljenje i pažnju.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Potrebno je da se maksimalno potrudite oko nekog s kim lako nalazite zajednički jezik. Maštate o nekome ko živi u inostranstvu, ili obrnuto, neko mašta o vama. Pazite da ne povredite partnera rečima.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Naporan dan jer niste u stanju da uradite sve ono što se od vas očekuje. Možete biti previše nesmotreni i reći nešto partneru što on najverovatnije ne voli da čuje. Ako planirate zajednički izlazak ili put, moguće da će partner iz nekih razloga odustati. Nekome se veoma dopadate, najverovanije osobi koja je starija od vas a moguće i da nije slobodna.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Mnogi vas poznaju kao komunikativnu, veselu i pričljivu osobu i bolje je da je tako, da im se ne pruži prilika da upoznaju onu mračnu stranu vaše prirode koja im zadaje strah. U suštini, već posle deset uveče, bićete mnogo prilagodljiviji.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Ne bi trebalo da dopustite bilo kome da vam se meša u ljubavni život. A upravo ste meta nekih prilično intrigantnih osoba koje bi uporno želele da malo začeprkaju i po vašem životu i po vašoj duši. Poslepodnevni sati donose poziv od osoba koje viđate na poslu.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Možete se lako snaći u komunikaciji sa jednim Bikom koji vam je izuzetno drag. Neko će vas kontaktirati, moguće osoba koju ste sreli na nekom sastanku ili službenom putu svojevremeno. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa jednim Jarcem.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Ne odustajete od želje da nekoga fascinirate. Možda to nisu ni Bik ni Lav nego Ovan i Vodolija. Pokušajte da u kontaktima sa bivšom simpatijom, ako do toga uopšte dođe budete realni. Vaša veza verovatno nema veliku perspektivau, ali može da se pretvori u lepo prijateljstvo.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Nemate način da utičete na partnerku koja je izuzetno senzibilna i sa kojom ne možete uvek da lako uspostavite komunikaciju. Potrebno vam je više razumevanja od Bika ili Vage koji vas u poslednje vreme zanemaruju ili vam se to samo čini.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Ovo je vaše vreme, ali pazite se na kraćem putu, na poslovnom sastanku. Jedan Ovan ili Blizanac može pokušati da vas osvoji a da zapravo nije načisto šta vi prema njemu osećate ili nije slobodan. Može se desiti obrnuto. Ukoliko vam se dopada osoba koja je isto godište, imate zajedničke teme.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Vrlo ste tajanstveni, a mnogi na poslu pričaju o vama i sumnjaju da ste u vezi sa koleginicom. Najverovatnije da se radi o nekome sa kim imate nekakve poslovne aranžmane, ali ne želite da obelodanite svoj privatan život, utoliko pre ako je u pitanju javna ličnost.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA