vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

03. Jun 2020.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Trudite se da se dopadnete osobi koju često viđate u blizni doma ili ćete možda negde u kućnoj poseti imati prilike da se vidite sa Rakom ili Vagom koje vam se dopadaju i možete očekivati flert.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Odgovara vam ovaj dan jer vas čini inspirativnim po pitanju rešavanja problema koji biste mogli imati u ljubavi zbog vaše nesmotrenosti. Moguće da ste propustili da se javite partneru kada je trebalo. Moguća je romansa sa Devicom ili Jarcem.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Niste naročito raspoloženi da se sa bilo kim raspravljate ali možete da se sretnete sa nekim ko je svojevremeno pokazivao koliko ste mu dragi. Trebalo bi da budete toleraniji prema osobi koja je više puta dala jasno na znanje koliko joj značite.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer previše teoretišete o ljubavi a ako imate pored sebe Ovna ili Strelca to vam neće proći. Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Tražite stabilnu vezu sa osećajnim partnerom u kojoj biste se osećali zaštićeni.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Današnji dan vam donosi mogućnost da najzad uzmete stvar u svoje ruke i nametnete se partneru, naročito ako se radi o jednom Strelcu ili Devici. Ne pristajete na uslove koje vam nameće Jarac.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Današnji dan vam može doneti nezadovoljstvo pri susretu sa nekim vazdužnim znakom, moguće sa Vodolijoma. Sa Blizancem ne možete lako da nađete zajednički jezik. Verujete da ste na pravom putu ako uspete da osvojite jednu Ribu.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Ponašate se kao da ne znate šta hoćete i potpuno neočekivano i za vasi za partnera. Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer govori o izvesnoj nesigurnosti o potpunoj haotičnosti na emotivnom planu kao i o pojačanoj nervozi ili neozbiljnosti.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Dan vam donosi susret sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. Trudite se da nađete najbolji način kako da uverite Bika da bi trebalo da ima povrenja u vas. Dobro se slažete sa jednim Rakom koji otvoreno pokazuje koliko je zainteresovan za vas.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Trudite se da date na znanje koliko vam je stalo do ambiciozne osobe, moguće i uspešne koja je ubeđena da ćete vi biti spremni da joj se nađete pri ruci u vezi sa nečim što se tiče zajdničkog posla.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana jer ste u stanju da se maksimalno izborite za ono do čega vam je stalo. Ne bi trebalo da pokazujete neku dozu manje osvetoljubivosti prema nekom ko vam se svojevremeno zamerio. Trudite se da date na znanje da ste superiorni ali time mnogo ništa ne dobijate.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Pokušavate da se prilagodite uslovima koji vam nameće partner, moguće da se radi o Biku ili Raku. Dobro se osećate u društvu osoba sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju i imate o čemu da pričate. Moguć susret sa Vodolijom.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Spremni ste da prihvatite nečiji poziv za izlazak. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada razmišljate o vezi sa jednim vazdušnim znakom sa kojim ste želeli da raskinete odnos. Nemojte to činiti u afektu.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT