vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

28. Mart 2020.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Danas ste samo prividno nezainteresovanom za ljubav, a u stvari vi sagledavate partnera na drugačiji način. Veoma ste ponosni na njegove uspehe i daćete mu to na znanje.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   U centru ste pažnje i spremni ste da budete na nivou neke situacije koja od vas zahteva da budete prilagodljivi i da pristanete ne nešto o čemu ranije niste želeli da razmišljate. Dopadate se osobi koja često putuje u inostranstvo ili ste je upoznali u inostranstvu.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Želite da nekom date na znanje da ne želite da igrate po pravilima igre koju vam drugi nameću, imate dovoljno snage da se izborite za ono što vam odgovara na način na koji vi to želite. Ako vam se javi Vodolija da li vredi da se angažujete preterano oko nje.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Verujete da ćete moći da se nametnete jednom Jarcu, Škorpiji ili Biku na originalan način i partner će verovatno primetiti promenu u vašem ponašanju i daće vam na znanje da bez obzira kako se vi postavite, na njegova osećanja ne možete da utičete.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Osoba koju viđate na poslu ima lepo mišljenje o vama i daće vam to na znanje i vi ćete verovatno biti spremni da učinite nešto što se od vas ne očekuje. Trudite se da budete mnogo prilagodljiviji a u stvari intimno ne odstupate od nekih svojih stavova.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Ako ste u vezi sa Škorpijom ili Blizancima, situacija se prilično komplikuje ako ne budete dovoljno popustljivi. Imate potrebu za mirnom, romantičnom vezom, ali dolaze uzbuđenja razne vrste. Možete se lepo porovesti u društvu Bika.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Spremni ste da se upustite u vezu sa veoma praktičnom osobom sa kojom mogu da dožive romansu i to negde na poslu. Moguće da se radi o osobama koje imaju veze sa instranstvom ili sa poslom.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Danas ste nešto veći optimista i vi ćete verovatno naći način da rešite neki emotivni problem koji imate sa nekim Lavom, Jarcem ili nekim Ovnom. Verujete da će vam Strelac pomoći da rešite dilemu.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Ako planirate izlazak u veće društvo ili sa kolegama, možete se nadati prijatnom provodu. Ne ulazite u rasprave sa Blizancem ili sa Devicom. Ribe vas takođe u priličnoj meri nerviraju svojim autoritativnim stavom ili mešanjem u vaš privatni život.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Pokušaćete da se snađete u situaciji koja nije baš tako povoljna ako vam se dopadaju Blizanci ili Vaga. Pokušaćete da stupite u kontakt sa osobom koja vam je veoma simpatična. Ne morate da se suprotstavljate jednoj Vodoliji ako vas nije naročito povredila. Moguće poznanstvo sa Rakom.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Dobijate želju da se sretnete sa nekim koga dugo poznajete ali se radi o nekom ko je dugo već u inostranstvu. Ako ste slobodni, trebalo bi da svoj emotivni život učinite kvalitetnijim, dovoljno je da odete negde u društvo i lepo ćete se provesti.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Dan vam donosi mogućnost nalaženja pravog rešenja. Ne bi trebalo da se previše udubljujete u nešto što vas se ne tiče. Trebalo bi da budete pažljiviji prema partneru koji daje na znanje da mu se dopadate. Verujete da možete da osvojite naklonost jednog Jarca.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT