Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vanzemaljci Na Zemlji

   Oni su među nama, alieni su naša realnost! - Ovu rečenicu svojevremeno je izrekao američki pukovnik James Bo Grotz za vreme svog susreta sa predsednikom SAD Ronaldom Reganom u tajnoj bazi Fort Carson u Koloradu! Ova fantastična tvrdnja još koliko juče mogla se pročitati samo u naučnofantastičnoj literaturi.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Danas je ona, međutim, tvrdnja iza ko je punim imenom i prezimenom stoji sve više uglednih američkih kosmičkih stručnjaka, astronauta i istraživača fenomena NLO. Među njima je najglasniji dr. Ričard J. Bovlan, ugledni američki psiholog, autor dve zanimljive knjige - 'Pozitivna iskustva sa misterioznim posetiteljima' i 'Vanzemaljski kontakti i ljudsko ponašanje'.
Njegovu izjavu da će 'vlade SAD i Rusije uskoro prekinuti ćutanje koje traje već više od 50 godina i reći nam istinu o postojanju Vanzemaljaca i NLO-a na našoj planeti', prenela je celokupna svetska štampa.

ISTINA KOJA ŠOKIRA

    Pripremajući se za to šokantno sučeljavanje sa istinom, smatra dr. Bovlan, američki su zvaničnici 18. marta 1995. godine već testirali i javnost. Tog dana je Disney Corporation prikazala je dokumentarac o pojavama NLO-a. Bez ikakve najave, namerno, htele su se videti reakcije gledaoca u državama Konektikat, Tenesi, Alabama, Florida i Kalifornia, jer je TV-stanica koja je bila odabrana za prikazivanje autentičnog dokumentarnog filma imala vidljivost samo u tim državama. Zapanjujući film, nikada do tada prikazan, komentirao je Majkl Ejzner, izvršni producent Disney Corporation, a mnoge njegove tvrdnje izrečene te večeri više su nego šokantne:
Čovjecanstvo se nalazi u središtu najvećeg događaja u svojoj istoriji, kontakt sa inteligentnim bićima sa drugih planeta je uspostavljen!
Inteligentna bića nas pozivaju da pristupimo galaktičkom savezu. Taj je poziv istovremeno i veličanstven i zastrašujuć!
Vanzemaijski brodovi na našu planetu dolaze u talasima i možemo reći da smo preplavljeni gostima iz svemira!
Nama još uvek nezamisliva tehnologija omogućuje Vanzemaljcima da putuju svemirom i neverovatnom brzinom uđu u našu atmosferu!
Više od jedne vanzemaljske letelice palo je na Zemlju i bilo otkriveno od strane američke vojske. Obavljena su tajna ispitivanja, daleko od očiju javnosti!
U mestu Roswell, New Mexico, jedan NLO doživeo je nesreću. U njemu su pronađena tri mrtva Vanzemaljca. Ostaci letelice i tela došljaka podvrgnuta su naučnom ispitivanju u projektu koji se vodio pod imenom Majestic Twelve - Mažestik 12. Grupu je osnovao američki predsednik Truman, a u javnosti je njeno postojanje decenijama demantovano!
Kada je američki predsednik Džomi Karter na početku preuzimanja dužnosti predsednika oformio Ured odmah je dao instrukcije da se osnuje Komisija za kontakte sa vanzemaljcima!
U novembru 1975. godine Zapovedništvo američkih vojnih vazdušnih snaga uspostavilo je kontakt sa Vanzemaljcima, koji su ih posetili u nekoliko NLO-a.
Postoje naznake da će američka vlada uskoro prekinuti ćutanje dugo više od pola veka i da će definitivno priznati da su Vanzemaljci – naša realnost!.
    Pomoću ovog testa, Vlada je htela videti reakciju javnosti na mogući susret sa Vanzemaljcima. Te večeri, telefonska služba u navedenim državama doživela je kolaps, a služba hitne pomoći uvidela je koliko je njihova dosadašnja efikasnost relativna stvar.

POČETAK SVEGA

    'Tokom godina koje su usledile nakon II. svetskog rata, Vlada SAD-a bila je suočena sa serijom slučajeva koji će promeniti tok istorije i uticati na budućnost celog čovečanstva'- smatra Ričard J. Bojlan u tekstu kojeg prenosimo. Ti događaji bili su toliko neverovatni, da se tadašnji predsjednik Truman sa svojim vojnim vrhom osetio potpuno bespomoćnim, iako je upravo kao pobednik izašao iz Drugog svetskog rata. U to vreme, SAD su jedine posedovale atomsku bombu, imale su naprednu tehnologiju i najjaču ekonomiju, najviši standard i najjaču vojsku.
    Možemo samo zamisliti kako se vrh američke vlade i vojske osećao kada su saznali za leteći tanjir koji je pao u New Mexicu. Između januara 1947. i decembra 1952. godine pronađeno je 16 NLO-a, neki od njih razbijeni u sudaru sa tlom, a neki prizemljeni (otvaranjem vatre) od strane američkog ratnog vazduhoplovstva. Pronađeno je 65 tela, a jedan preživeli Vanzemaljac odvežen je u vojnu bazu. Trinaest letelica palo je u SAD-u, jedna u Norveškoj, dve u Meksiku. U New Mexicu, kod mesta Aztec, 13. februara 1948. godine pronađen je NLO. Mesec dana kasnije, 25. marta, pala je još jedna letelica u blizini mesta White Sands Proving Ground. Bila je ovalnog oblika s prečnikom od 30 metara.
    To što je pronađeno 17 mrtvih tela vanzemaljskih bića nije izazvalo toliki šok koliko činjenica da su u obe letelice pronađeni delovi ljudskih tela, i to vrlo velik broj – ljudskih glava! Svi delovi ljudskih tela bili su pohranjeni u neku vrstu hranjive tečnosti. To otkriće bilo je jedno od najvažnijih i najšokantnijih u našoj istoriji od praistorije do danas. U povodu tog otkrića u tajnosti je oformljena posebna komisija sačinjena od najuglednijih američkih naučnika. Projekt je nazvan SIGN.
    Slučaj 'Roswell' javnosti je već dobro poznat. Ali, 'zahvaljujući' famoznoj CIA-e, jedna činjenica nikada nije objelodanjena - 1949. godine zarobljen je jedan ŽIVI Vanzemaljac, koji je nazvan imenom Ebe. To ime (skracenica od Extraterrestrial Biological Entity) predložio dr. Vanevar Buš. Na početku svog 'robovanje', prilikom ispitivanja, Ebe je pokazao sklonost 'iznošenju činjenica po svom nahodenju'. Drugim rečima, voleo je lagati. Ipak, nakon dve godine, postupno se počeo otvarati. Njegove izjave kompilirane su u 'Žutoj knjizi', a njegove snimke su sastavni deo dokumentacije 'Projekta Grudge'.
    U jesen 1951. godine Ebe se razbolio, ali vrhunski američki doktori nisu uspeli odrediti poreklo bolesti. Jedino što su ustanovili bila je slicnost Ebeovog organizma sa biljnim. Botaničar Guillermo Mendoza napokon je odustao nakon mnogobrojnih pokušaja da pomogne sirotom Vanzemaljcu. Drugog maja 1952. Ebe je, nažalost, umro. Verziju tog slučaja, pomalo romantiziranu, mogli smo videti u Spilbergovom filmu E.T.!
    U uzaludnom pokušaju da spasi Ebea, američka Vlada je odlučila emitirati u svemir poziv za pomoć. Odgovora nije bilo, ali projekt nazvan 'Sigma' nastavljen je sa punim entuzijazmom.

TAJNA SVETSKA VLADA

    Nekako u isto vreme, predsednik Truman dogovorio je sa vladom SSSR-a saradnju u slučaju eventualne opasnosti od strane Vanzemaljaca. Napravljeni su i razrađeni planovi obrane u slučaju napada na našu planetu. Osnovana je nezavisna komisija stručnjaka, 'Grupa Bilderberg', koja je imala zadatak koordinirati američko-sovjetsku saradnju. Grupa se prvi puta sastala 1952. godine u Hotelu Bilderberg, a glavni štab je smešten u Ženevi u Švajcarskoj. S vremenom je ova grupa izrasla u TAJNU SVETSKU VLADU, koja danas kontroliše najvažnije svetske događaje i manipulira predsednicima i dužnosnicima svih država. Najveći uticaj ima američki bivši predsednik Džorž Buš, koji je dugogodišnji pripadnik samog vrha svetske masonske lože.
    Početkom 1953. godine novi predsednik ušao je u Belu kuću. Bio je to general Dvajt Ajzenhauer. Postao je poznat po svom načinu donošenja odluka: kada se savetinici nisu mogli međusobno složiti, nakon što bi saslušao sve alternative, odluku je donosio on sam.
    Tokom 1953. godine, pronađeno je deset oštećenih NLO-a, sa 26 mrtvih i 4 živa Vanzemaljca. Četiri NLO-a pala su u Arizoni, dva u Teksasu, jedan u New Mexicu, jedan u Luizijani, jedan u Montani i jedan u Južnoj Africi. Stotine očevidaca videlo je padove tih letelica. Ajzenhauer je bio svestan da tajnu vezanu za leteće tanjire ne može javno otkriti, niti je otkriti samom Kongresu. Početkom 1953. obratio se svom prijatelju Nelsonu Rokfeleru i njih su dvojica osnovali su grupu 'MJ-12' - Mažestik 12. Međutim, vreme je pokazalo da je odluka da traži pomoć od Rokfelera bila najveća greška predsednika Ajzenhaure, kako za Ameriku, tako i za celi svet. Rokfeler je, naime, najodgovornija osoba za skrivanje istine od javnosti.
    Godine 1953. astronomi su otkrili velike objekte u svemiru kako se približavaju Zemlji. Isprva, mislili su da su to asteroidi. Međutim, ubrzo su ustanovili da bi to mogla da bude eskadrila kosmičkih brodova. Projekat 'Sigma' to je i dokazao, budući da su uhvaćeni radio-signali sa tih vanzemaljskih letelica.
    Kada su NLO-i došli u blizinu Zemlje, zauzeli su vrlo visoku geosinkroniziranu orbitu iznad samog ekvatora. Bilo je nekoliko ogromnih letelica čija namera nije bila poznata. Pomoću projekta 'Sigma' i novoosnovanog projekta 'Plato', koristeći se kompjutorskim 'binarnim' jezikom bilo je moguce dešifrovati radio-signale Vanzemaljaca i odrediti mesto njihovog spuštanja.
    Pod stogo kontrolisanim okolnostima, daleko od očiju svetske javnosti, ostvaren je kontakt licem u lice sa bićima iz drugih svetova, tvrdi Ričard J. Bojlan! Mesto spuštanja bilo je u pustinji, a poznati film 'Bliski susreti treće vrste' romantizirana je verzija stvarnog događaja. Cilj projekta 'Plato' bio je samo jedan - uspostaviti diplomatske odnose sa Vanzemaljcima, a to je i postignuto. Da bi dokazali svoje dobre namere, došljaci su na Zemlji ostavili nekoliko svojih pripadnika, a nekoliko Zemljana otišlo je njihovom letelicom.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

NLO i Vanzemaljski SvetNLO i Vanzemaljski Svet - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana