Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Blesavi Tekstovi - No 9

    Zabava bez granica, otkačeni doživljaji i druge ludosti! Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
ŠTA JE TO BRENDING U SRBIJI

    Srbija je danas preplavljena samozvanim menadžerima i onima koji su završili školu za to na fakultetima gde možete da padnete - samo ako se okliznete.
  Do pre izvesnog vremena govorili su srpski, ali danas kada su uplovili u poslovni svet i postali 'veliki biznismeni', zaboravili su svoj jezik, a možda se stide i svog porekla. 
      Evo kako danas 'veliki menadžeri' objašnjavaju pojam 'brendinga' na njihovom novom maternjem jeziku:     Kada na after vik partiju, u trendi kafiću, korporejt menadžer naloži svom hed hanteru da na tim bildingu izabere nekoliko advertajzera, kopirajtera, marketing frikova, opinion mejkera i trend setera, koji će nakon striminga, na krijejtiv mitingu, odabrati tim menadžera i na višednevnom brejn stormingu, ako treba i preko on lajn konferensa, uz kofi brejkove i lagani finger fud, napraviti autentični trejd mark!    
    Kuda Srbija ide sa ovakvima, možete samo da pretpostavite!

DERBI UTAKMICA NATO - SRJ

    Utakmica NATO - SRJ igra se na predivnom stadionu Srbija koji prima preko10 miliona gledalaca. Ulaz je slobodan. Stadion Srbija podignut u 6 veku. Rekonstruisan je više puta. Posle utakmice Knez Lazar - Car Murat, koja se završila sa 1:1 (ali su Turci išli dalje jer su dobili bod u gostima) stadion je obnovljen tek nakon meča Karađorđe - Kučuk Alija. Kasnije je proširivan a prva veća rekonstrukcija usledila je nakon meča Austrougarska - Kraljevina Srbija 1914. i potom nakon meča Nemački Rajh - Kraljevina Jugoslavija iz 1941. i mada je bio oštecen u Meču Republika Hrvatska - SRJ ispunio je sve standarde NATO za odigravanje utakmice po sistemu 'Hitni raketicu u šumicu'. Posebna akcija čeka sve one koji su karte kupili za tribinu Jug.

Postava koju je za ovaj istorijski meč odabrao NATO izbornik Klark izgleda ovako:

1. Olbrajt 2. Klark 3. Solana 4. Klinton 5. Kuk 6. F 117a 7. B52 8. B1B 9. USS Theodor Rousevelt 10. Harijer 11. Nauman

Rezerve su: 12. 7th fleet 13. Holbruk 14. Tomahavk 15. Rubin

Selektor SRJ Milošević izvešće sledeću postavu:

1. goloruki srpski narod 2. goloruki srpski narod 3. goloruki srpski narod 4. goloruki srpski narod 5. goloruki srpski narod 6. goloruki srpski narod 7. goloruki srpski narod 8. goloruki srpski narod 9. goloruki srpski narod 10. goloruki srpski narod 11. goloruki srpski narod

Rezerve su: 1. Marković 2. Šešelj 3. Drašković 4. Arkan 5. Žirinovski (ruski internacionalac sa dvojnom licencom)

SUDIJE:

1. Bler (Velika Britanija) 2. Jeljcin (Ruska federacija) 3. Šreder (Četvrti Rajh) 4. Kofi 'Amerikanci me postavili pa ne smem ništa da kažem' Anan

STRUČNI KOMENTAR:

    I krenulo je! Početni udarac izveo je Hašim Tači. Momčad NATO-a izvela je odmah protiv-napad. Klinton na sredini terena, dodaje Olbrajtovoj, Olbrajtova dribla Ratka Markovića, dodaje Holbruku. Holbruk do Slobodana. Slobodan preko Markovića za Rambuje dodaje Draškoviću. Drašković!!! Ali Olbrajtova opet preuzima loptu. Olbrajt, Olbrajt, Olbrajt, Olbrajt u šesnaestercu. Dodaje Solani. Solana do Klarka, Klark šutira i BUUUUUUUM. NATO - SRJ ( Varadinski most - F 117a ). Lopta na sredini terena. Klark. Klark. Klark. Klark. Linijski Sudija Jeljcin maše zastavicom. Ofsajd. Ne!! Glavni sudija Bler maše da se igra nastavi. Šešelj sa klupe maše sudiji Bleru zarđalom kašikom. Klark preko Naumana do Avijana. Iz Avijana do Klarka. Klark. BUUUUUUUM. NATO - SRJ ( Zgrada MUPa Srbije - F117a )...

VREMENSKA PROGNOZA: - Vazdušni pritisak iznad normale za Beograd. U ranim jutarnjim časovima se očekuju povremeni pljuskovi tomahavka praćeni grmljavinom protiv-avionske odbrane praćeni sitnim gelerima. Temperatura od 10 do 3000 C u zavisnosti od mesta eksplozije. Vetar umeren do uraganski iz pravca Rafinerije i Toplane.

REKLAME:  -  Avio otpad Buđanovci - usluga brza i pouzdana. Havarisani, malo korišćeni, teksaški avioni sa dodatnom ventilacijom. Skoro nevidljivi.

BEOGRAD 2028.
 
      Draga moja, hvala na tvom javljanju preko kurira, a ja ću ti pismom kako smo mi. Mi smo dobro, preko dana je skoro normalno, ali noću udaraju. Juče smo proslavili mali jubilej: komandu su pogodili pedeseti put. Opet je ispalo ono staklo iznad ulaznih vrata. Tata je rekao da će ga još sad staviti, a sledeći put ćemo zazidati.
    Sve je sada mnogo lakše, kada se samo setim 1999. dok su oni još imali rakete i avione, onda je stvarno gruvalo. Onda su prešli na gađanje dinamitom iz aviona (kako smo ih samo gađali praćkama) i konačno nas gađaju kopljima i sekirama (vrhunske izrade). Inače vode imamo dovoljno, svaki put kad pada kiša skupljamo je u burence. Što se hrane tiče, sada je proleće pa ima narcisa. Juče smo ručali divnu supu od domaćeg vrapca, bareni baštenski korov sa mačjim filetima. Pili smo divno vino (neidentifikovanog porekla), a na kraju smo se počastili sa kolačem od narcisa sa malo blata (umesto čokolade).
    Milena i Jelana su sa zadovoljstvom polizali ostatke (mada znaš da posle Džekija malo šta ostane).
Jutros sam se šetao gradom. Rov Kneza Mihajla je pun ljudi, bila su i neka događnja u Terazijskoj rupi. Najgore je što sam svaki put mokar jer moram da preplivam Savu. Inače u krater na Slaviji su postavili neke kioske pa sada mnogo lepše izgleda. Dobro je da noću ne trebaju svetiljke, jer sve svetli od one treće atomske bombe. Šteta što su onu četvrtu ispustili u Francuskoj, pa em što nema više Francuske, em bi nama bilo noću još svetlije.
    Inače sutra je isplata drugog dela penzije za novembar 2004. Mama reče da će oba eura dati za hranu. Videla je divne mačje polutke. Inače u školi ništa novo, mnogo je lakše raditi sa odeljenjima od po 7-9 učenika. Izgleda da je radijacija učinila svoje, pa su i đaci bolji. Prosto sijaju od znanja. Milica treba da ide sa svojim maturantima na ekskurziju, verovatno će ići na Karaburmu da gledaju najveći krater na Balkanu.
    Žao mi je što se pobiše Rusi i Amerikanci, pa smo mi nekako pali u drugi plan, a i nivo mora je nešto viši otkako je Amerika potonula. Naši kumovi su na vreme otišli, sada su na ostrvu Braće Jerkovic (jedino što ratuju sa Voždovcem, hoće samostalnost za svoje ostrvo sa 213 stanovnika). Ali ni ratovi nisu k'o što su bili, nema više krupnog kamenja.
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
    Svakodnevno gledamo TV (imamo neki stari ram, pa svaki dan neko drugi stane iza njega, pa kao pravi program). Kao što vidiš nije tako strašno, piši kako je na vašem malom ostrvu. Ja sam OK, što se ne bi moglo reći i za stakla na mojoj kući. Puno te pozdravljam i nadam se da ste ti i tvoji takode dobro, kao i mi !!!

SRPSKI JE ZAKON ZA OVO...
Kako se uči i vežba engleski jezik na raznim nivoima kursa...

Engleski za početnike (for begginers)

Tri veštice gledaju tri Swatch sata.
Koja veštica gleda koji Swatch sat?

Prevod

Three witches watch three Swatch watches.
Which witch watches which Swatch watch?

Engleski za iskusne (advanced english)

Tri veštice izmenjenog pola gledaju tri dugmeta na Swatch satu.
Koja veštica izmenjenog pola gleda koje dugme?

Prevod

Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watches which Swatch watch switch?

Engleski u zadnjem nivou (expert stage)

Tri švajcarske veštice-drolje, koje žele da budu izmenjenog pola, žele gledati tri dugmeta na švajcarskom Swatch satu.
Koja švajcarska veštica-drolja, koja želi da bude izmenjenog pola, želi da gleda koje dugme švajcarskog Swatch sata?

Prevod

Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitch, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana