Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Otkačeni Tekstovi - No 4

    Volite li da se smejete? Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. E, baš svašta ima na ovom svetu! Znate da živite u 2016, zbrka na sudu, šta vam se sve može desiti na pustom ostrvu, zidari, hakersko rešenje problema bivše juge...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
ZNAŠ DA ŽIVIŠ U 2022. KAD...

Slučajno uneseš password u brojčanik mikrotalasne.
Nisi igrao soliter sa pravim kartama već godinama.
Imaš listu od 15 telefonskih brojeva kako bi dobio 3 člana svoje porodice.
Šalješ email osobi koja sedi za stolom do tebe.
Tvoj razlog zašto nisi u kontaktu sa familijom i prijateljima je taj što oni nemaju  email!
Parkirao si se u dvorištu vlastite kuće, uzimaš mobilni i zoveš da vidiš ima li     koga u kući da izađe i pomogne ti da izneseš namirnice iz auta!
Svaka reklama na tv-u ima web adresu u dnu ekrana.  8. Napuštanje kuće bez mobilnog aparata je razlog za paniku (koji nisi imao prvih 10, 20 ili 30 godina života) i razlog da se vratiš kući i uzmeš ga.
Ustaneš ujutro i ideš online čak pre ispijanja prve kafe.
Počinješ pokretati svoju glavu levo desno da se nasmeješ. : )
Čitaš ovo, klimaš glavom i smeješ se.
Još gore, tačno znaš kome ćeš proslediti ovu poruku!
Tako si zauzet da nisi primetio da nema stavke broj 9 na ovoj listi!
Sad si zastao i proveravaš da li stvarno nema stavke 9 na ovoj listi.

    SAD SE SMEJEŠ SAMOME SEBI !!!

ZBRKA NA SUDU

Čovek se našao pred sudom, na raspravi, povodom optužbe za delo teškog ubistva s predumišljajem (ubio je svoju ženu).
Sudija: Ovde se radi o teškom deliktu, krvavom ubistvu sa predumišljajem. Optuženi, pozivam vas da u cilju eventualnog ublažavanja vaše kazne, iznesete svoju odbranu i olakšavajuce okolnosti.
Optuženi: Bila je glupa... morao sam da je ubijem.
Sudija: To ne smatram olakšavajucom okolnošću. Ako ne želite da ostatak svoga života provedete iza rešetaka, morate naći nešto uverljivije.

Optuženi: Pa dobro, cenjeni sude, da ja ispričam kako je bilo. Živeli smo u jednoj zgradi. Iznad nas je živela porodica s dvoje dece. Bilo je to stvarno žalosno, deca su bila jako niska rastom. Sin od 12 godina je bio visok svega 80 cm, a onaj stariji, od 19 godina, svega 85 cm. Jedan dan, u razgovoru sa svojom ženom, kažem da je to stvarno tužno i da mi ih je žao. Da, reče žena, to su pravi pirineji.
- Mislila si pigmeji?
- Ne, pigmeji su ono što nam se nalazi pod kožom i zbog čega pocrnimo.
- To su pigmenti.
- Ne, pigment je bilo ono na čemu su stari Rimljani pisali.
- Pobogu ženo, to je bio pergament.
- Ne, pergament je kad neko pročita ili prikaže samo jedan deo nekog umetničkog dela.

Poštovani sude, verovatno pretpostavljate da više nisam imao volje da joj objašnjavam da se radi o fragmentu. Otišao sam na trosed, legao i počeo da čitam novine. Ubrzo, dođe moja žena, s knjigom u ruci, leže pored mene, otvori knjigu i poče da čita deo nekog teksta.

- Dušo, pogledaj ovo: \"Sunčana terasa od ručne torbe je učiteljica 15. makroa.\"

Uzeo sam knjigu, pogledao i rekao joj: Draga ženo, ovo je knjiga na francuskom jeziku i tu piše: \"La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV\", a to znači da je markiza de Pompadur ljubavnica Luja XV. Ne, reče ona, to se mora doslovno prevoditi. \"La Marquise\" je sunčana terasa, \"Pompadour\" je ručna torba, \"La Maitresse\" je učiteljica, a \"Louis XV\" je 15. makro. Ja to sigurno dobro znam. Nisam ja džaba išla na časove francuskog jezika i još imala dodatne vežbe sa svojim legionarom.
- Misliš, sa lektorom?
- Ne, Lektor je jedan grčki junak.
- To je bio Hektor i bio je Trojanac.
- Ne, hektor je mera za površinu.
- Mera za površinu je hektar.
- Ne, hektar je božansko piće.
- Ženo, nektar je božansko piće.
- Nije, to je reka u južnoj Nemačkoj.
- Reka u južnoj Nemačkoj se zove Nekar.
- Ne znaš ti to, još kao mala sam pevala sa drugaricom duo o reci Nektar.
- Valjda je to bio duet?
- Ne, duet je kad igraju Sarajevo i moj Željo.
Poštovani sude, tada sam uzeo čekić i opalio je po glavi. Konačno je ućutala.
    Sudija: Optuženi se oslobađa. Ja bih nju već kod Hektora opalio čekićem po glavi.

ŠTA SE SVE MOŽE DESITI NA PUSTOM OSTRVU

Ako se zadese na pustom ostrvu:

dva Italijana i jedna Italijanka,
dva Francuza i jedna Francuskinja,
dva Nemca i jedna Nemica,
dva Grka i jedna Grkinja,
dva Engleza i jedna Engleskinja,
dva Srbina i jedna Srpkinja,
dva Eskima i jedna Laponka,
dva Japanca i jedna Japanka,
dva Kineza i jedna Kineskinja,
dva Hrvata i jedna Hrvatica,
dva Albanca i jedna Albanka,
dva Amerikanca i jedna Amerikanka,
dva Irca i jedna Irkinja,
jedan Jevrejin i dve Jevrejke.

    Mesec dana kasnije, na tom čarobnom pustom ostrvu, usred nigde, izdogađalo se štošta:

Jedan Italijan je ubio drugog Italijana zbog Italijanke.
Dva Francuza i Francuskinja su srećno živeli zajedno u menage a trois.
Dva Nemca su se striktno pridržavala nedeljnog rasporeda naizmeničnih  poseta  Nemici.
Dva Grka su se u međuvremenu zbližila i počela da spavaju zajedno, a Grkinja  im je čistila i kuvala nadajući se brodu iz Afrike ili Indije.
Dva Engleza su čekala trećeg Engleza da ih predstavi dami.
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Dva Srbina i Srpkinja su se odmah politički angažovali. Njih troje su osnovali sedam političkih stranaka: dva Srbina i Srpkinja su osnovali Demokratsku stranku  Srbije u egzilu, Srpkinja je osnovala Kolo srpskih sestara u egzilu, dva Srbina su osnovala Srpsku demokratsku stranku u egzilu, jedan Srbin i Srpkinja su osnovali Srpsku demokratsku stranku za međunarodnu saradnju, drugi Srbin i  Srpkinja su osnovali Demokratku partiju Srbije za međunarodne odnose, jedan Srbin je osnovao Srpsku demokratsku stranku za prava čoveka i drugi Srbin je osnovao Demokratsku partiju Srbije za zaštitu ljudske sredine. Zbog danonoćnih političkih obaveza nisu imali vremena za druge aktivnosti.
Dva Eskima su dobro osmotrila beskrajni okean i Laponku. Zatim su odlučili da otplivaju.
Dva Japanca su poslala faks u Tokio tražeći dalja uputstva. Čekajući odgovor, u senci trešnje, Japanka se svakodnevno depilirala.
Dva Kineza su otvorila restoran, biljnu apoteku, diskont  pića, samoposlugu, praonicu i uspeli su naprave Kineskinji blizance, kako bi obezbedili neophodnu  radnu snagu za njihovu prodavnicu.
Dva Hrvata i Hrvatica su se dali u osnivanje ustanova i institucija: Hrvatski povijesni institut, Hrvatska akademija za povijest Hrvata i Hrvatske u progonstvu, Hrvatski ured za prikupljanje znanstvenih istraživanja o tisućgodišnjoj nazočnosti Hrvata u tim krajevima, Hrvatska akademija za znanstvenu povijest izvornog hrvatskog jezika u progonstvu, Hrvatska katedra  za znanstveno proučavanje izvornog hrvatskog spisateljstva u progonstvu, Hrvatsko sveučilište za znanstvenu arheologiju Hrvata i Hrvatske u progonstvu, Matica Hrvatske u  progonstvu za odnose sa maticom Hrvatskom.
Albanka je nosila četvorke. Albanci su u šumi osnovali kamp za vojne vežbe u cilju zaštite od velikosrpske hegemonije. U pauzama su prikupljali materijal za Albansku enciklopediju o Albancima kroz vekove na pustim ostrvima.
Dva Amerikanca su prvo ozbiljno razmišljala o prednostima samoubistva, jer se Amerikanka neprekidno bavila svojim telom, izlagala pravu prirodu feminizma, sa  osvrtom na tzv. ravnopravnost polova, prepričavala seanse kod svog    psihoterapeuta, govorila o potrebi ispunjenja i ostvarenja, prisećala se svog poslednjeg dečka koji je uvazavao njeno mišljenje i koji se prema njoj ophodio lepše nego njih dvojica, o podeli kućnih poslova, posebno se osvrnula na odnos sa majkom koji je mnogo uznapredovao, dotakla je i poresku politiku, kao i vremenske prilike (englesko poreklo). Onda su momci osnovali obaveštajnu službu.
Dva Irca su otvorila podrum pića i počela da piju viski od kokosa. Pošto se od tada ne trezne, Englezima nije bilo teško da ih ubede da su zapravo Irci podelili  ostrvo na Severno i Južno. Od muke i Irkinja je počela da drinka.
Jedan Jevrejin i dve Jevrejke su sve učinili da ispune Božju zapovest: 'Množite se i napunite zemlju.' Prvi dan Jevrejin je osnovao berzu, drugi dan banku, treći dan supermarket, četvrti dan putničku agenciju, peti dan filmski studio, šesti dan Jevrejsku konferenciju za zaštitu Jevreja u rasejanju, sedmi dan je odmarao sa dve Jevrejke i razmišljao kako će jednog dana, po povratku u 'Obećanu zemlju', dati prilog za sinagogu.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana