Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

SMS Zabava - No 1

Naučna istraživanja na temu ljubavi su dokazala da lošu ljubav imaju osobe koje poruku čitaju palcem! Sada je kasno da menjaš prst!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Volim Te kad kišeš, kad ti je crven nosić... kad imaš temperaturu i boli te glava, ja znam da si ti ona prava. Ispuši nos i stavi cvijeće na stol, voli te paracetamol tvoj !

Mladic, SSS, 26.godina, materijalno situiran, vlasnik stana, stidljiv i povučen, traži žensku osobu sličnih osobina kojoj bi prodao 10 kubika bukove gradje!

Neka Gospod sa nebesa podari tebi Mercedesa, a po želji dobrog Hrista neka bude dizel 300. Jer je Mercedes uvek u modi, mir Božiji Hristos se rodi !!!

Sinoć sam sanjala da si kocka šećera, ali ja sam htela šećer u prahu, pa sam morala da te tucam celu noć u mraku...
Pišemo Vam iz uredništva revije 'Moj pas'. Obaveštavamo Vas, da ste ispali iz uzega izbora. Drugi puta dodjite bolje sredjeni!

Možeš mi skinuti majicu, možeš mi skinuti pantalone možeš mi skinuti i donji veš.Ali molim te da štipaljke ostaviš na žici.   Obavestenje MUP-a RS: Obavestavamo vas da vam se briše prijava voznje u alkoholisanom stanju. Ustanovljeno je da ono sto ste duvali saobracajcu nije bio ALKOTEST.

Ja sam ljubavni virus i nalazim se u tvom telefonu, necu izaci iz njega sve dok ti ne izadjes samnom.

Obavestenje iz sluzbe za korisnike: S obzirom na sirenje SMS perverzija prisiljeni smo blokirati vasu karticu. Sluzba drzavne bezbednosti.

Uvek smo vruce, zagrijane za tebe. Puno pozdrava od... kiflica iz pekare.

Vas mobilni stvara velike smetnje u MOBTEL mrezi. Zato Vas molimo da ga stavite na zemlju i pogodite sto vecim kamenom. Unapred hvala vas MOBTEL-Mi mislimo na vas!

Dragi, uzmi me i nezno dodiruj svojim prstima. Obozavam da mi sapuces na donju rupicu. I da me ponekad napunis do kraja. Voli te zauvek tvoj mobilni aparat.

Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva...

Beba je beba, beba je moć, beba se pravi za 1 noć. Krevet je 1, a nas je 2, za 9 meseci biće nas 3 3!

E, ćao je si prno. Ja sam prno kad sam čuo da imaš telefon, a usraću se kad čujem odgovor na ovu poruku !

Danas sam bio u zoo vrtu, dao sam 100 dinara da vidim noja, dao sam 50 dinara da vidim zmiju, dao sam 20 dinara da vidim tigra i dao sam 10 dinara BUDALI KOJA ĆE OVO DA PROČITA !

Kad se osetiš hladnom poput stene, seti se tada mene, jer ja švercujem ćebad iz Turske u pola cene !!!
...Nisam Extra... Al... Sam Zgodan... i Neophodan !!!

Od cimanja do dopisivanja, od dopisivanja do sastanka, od sastanka do poljubca, od poljubca do skidanja, od skidanja do odnosa, jesi li za cimanje?

Ti si ono bez čega cveće ne može da živi. Ti si đubre.

Preko sedam gora i sedam mora udariću te kamenom, jer si mnogo lepa !!!

Kad lengnem u krevet ja se setim tebe, pa umesto tebe ja zagrlim ćeba, pa od muke i tereta, ja spadnem sa kreveta, a kad mislim da te ljubim, ja se, uh probudim!

Stalno mi šetaš po mislima, pa se pitam kako te noge ne zabole...!

Dajem 2 stare za jednu mladu ženu. Šifra, vratit ću i ovu kad bude takva ko te dvije!

Danas se snima ljepota naseg grada. Zato vas molimo da ostanete kod kuce. Unapred zahvalna nezavisna radio televizija.

Budi hrabra, zube stegni, raširi noge i na njega sedni. I dalje budi hrabra dok sve u tebi gori, pa da vidiš sestro... kako se voze MOTORI !

Ljubav je ljubav, ljubav je moć, gotovo dete za jednu noć.

Parfimerija "Armani" Vas obavestava da smo nakon silnih neuspeha uspeli proizvesti parfem koji moze konkurisati smradu kakav ste Vi!!

Srećo moja volela bi da u ovoj hladnoj noći zagrejem tvoje telo i da svojim glatkim jezikom prelaziš preko mojih oblina.Voli te tvoja ŠOLJA MLEKA!

Prija ti moj dodir, toplota i nežnost kada se privijem oko tebe. Postoji li lepši osećaj odtoga kada si go a ja sam na tebi. Voli te tvoje ĆEBE!

Sanjao sam da sam carobnjak i da sam te pretvorio u pusku i okacio na zid, ali posto mi se ne uklapas u enterijer odlucio sam da te skinem, nategnem i opalim!

Volim te gledati ujutro dok spavas mirno, poremetiti ti sne, poskakivati te po licu, gledat te kako se zbog mene budis. Bit cu s tobom i nocas, tvoja MUHA!

Volio bih da te oborim u krevet, da tamo ostanemo sto duze, da buncas zbog mene , znojis se i da ti tijelo gori zbog mene. Tvoj neodoljivi GRIP !!!!

Momak,21,170,dobro situiran, stan u Beogradu, kuca na moru,vikendica na Zlatiboru, dobar auto. Ne trazim nista samo se hvalim

Kakav je to ljubavni rodeo? Skocis na zenu odpozadi, uhvatis je za sise i kazes da njena prijateljica ima bolje, a zatim se samo cvrsto drzi. SRECNO!!!

Stojeci sam je molio, sjedeci mi je dala, od pozadi sam je polizao, sprijeda pritisnuo, a ipak se nije branila Oh ti moja mala postanska marka!

Znam i sama koliko ti znacim, koliko ti nedostajem. Kako sam ti potrebna u ovom trenutku. Zao mi je sto sam te zauvek napustila....tvoja pamet!

Organizacija Spermatreade d.o.o. vam se zahvaljuje na darovanoj spermi s kojom smo oplodili svinju. Povodom toga vas pozivamo da pogledate svoje potomke.

  Prodajem kravu 91 godiste hi-fi urlanje, SDI dojke sa progusivacima, niskoprofilne sumke, aluminijumaska kopita, cena 2000dm ili menjam za konja koji ovo cita.

Vazno obavestenje: suvise ste glupi za mobilnu komunikaciju. Molimo vas, ostavite vas mobilni telefon i prihvatite se krampa i lopate. Hvala na razumevanju. Vas Telekom Srbija!

Postovani korisnice. MOBTEL vas obavestava vas da vas mobilni ometa nasu mrezu pa vas molimo da ga lagano spustite na zemlju i snazno zgazite.

Sanjao sam jedan san. Kako sam krao kokoske i jaja. Utom snu ti si bila sudija, za kokoske si mi dala 3god. A za jaja si me pomilovala.

Svemocna crnka , tako vrela, zanosnih oblina,bujnih grudi,spremna da vase snove pretvori u stvarnost prodaje motokultivator 15 cmm kubnih.

Nisam lep kao Brad Pitt,nemam lepu guzu kao Mel Gibson,nisam brz kao Van Dam,niti sam jak kao Rambo,ali zato lizem kao LESSIE
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana