Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

SMS Čestitke - No 1

Neka Badnjak, sveto drvo, udovolji mojoj želji, da uvek srećno žive moji prijatelji !!!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Sigurno se sada pitaš dok poruku ovu čitaš ko ti piše-ko se javlja itko drži do PRAVOSLAVLJA? Ja se javljam. Ja ti želim sretan Badnji Dan srcem celim.

Kada se probudiš i otvoriš oči, pusti neka ljubav tvoje srce vodi, kad Sunce obasja planetu biće mir Božiji - HRISTOS SE RODI!!!
Badnjaci Ti sretni bili Bog neka Te blagoslovi! Nek ti srećom dom zablista jer rođenje slaviš HRISTA. Budi sretan Badnjeg jutra I SRETAN TI BOŽIĆ SUTRA.

Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Nek HRISTOS VASKRESE i sreću i zdravlje vam donese.

Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreća večni pratilac! HRISTOS VASKRESE!!!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. SREĆAN BOŽIĆ!

Ide Božić, idu dani sveti, da se bogat siromaha sjeti, da obidje zdrav bolesnoga, da veseo tješi žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenomda se ruka pruži, zavadjeni svi da se pomire i da LJUBAV BOŽJU svijetom šire, da dostojno dočekamo HRISTA i njegovi budemo zaista. SREĆAN BOŽIĆ !

Noćas usnijte divan san s mirom slavite Badnji dan, nek vam radost kroz dom teče, s mirom slavite Badnje veče, nek vam srećom dom zablista
na rodjendan sina HRISTA, nek vas sreća kroz život vodi SREĆAN BOŽIĆ - HRISTOS SE RODI !

Dok nebom lete pahulje bijele.  Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim !

U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči. Od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće, a jedan od njih reče: 'Srećan Božić i mnogo sreće!'

PO ZAKONU 129 tačka 4 osudjujem te NA DOŽIVOTNU ROBIJU U MOM SRCU. Na ovu drugostepenu presudu nemoguće je podneti žalbu!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je srećna godina nova !!!

Srpski mislim, srpski pišem, srpski zborim, srpski dišem, srpsku crkvu obilazim, moje milo srpstvo pazim, za njega se Bogu molim, pravoslavlje sveto volim, i krstim se sa tri prsta, tradicija to je srpska, i dičim se jer ja imam srpsko srce u grudima, pa ću noćas kao i ti srpsku novu proslaviti. U to ime imam želju da je čekaš u veselju, u radosti i ljubavi, ukućani da su zdravi, svaka sreća da vas prati da se dobro dobrim vrati !

Evo nama divnog dana, naše slave SVETOGA JOVANA! On Krstitelj beše našega Gospoda, Preteča i Prorok Boga istinoga. O Jovane sveti, mi ti se molimo za sve one koje u Hristu volimo. Zastupnik nam budi pred prestolom Tvorca, izmoli nam milost kod Sina i Oca! Srecna slava, zdravi bili, u zdravlju je proslavili!

Dok čestitku šaljem ovu, PRAVOSLAVNU SLAVIM NOVU, čestitam je svim Srbima, a posebno mojim najmilijima. Ko je slavi ovog dana, Bog ga čuva od dušmana, ko čestitku ovu primi, živeo u zdravlju i veselju, neka ga sreća uvek prati, jer dobro se dobrim vrati. SREĆNA SVIM SRBIMA SRPSKA PRAVOSLAVNA NOVA GODINA !!!

Dok se mučiš sa posnim oslićem, nešto lepo miriseš nosićem! To u rerni prasence se peče, DOBRI DOME SRETNO BADNJE VEČE !!!

Nek Ostroški Vasilije čuva tvoje najmilije, a nebeska dobra vila od pomoći uvek bila, a Bog dragi nek ti reče: SRETNO TI BADNJE VEČE !!!

Noćas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan, nek ti radost kroz dom teče, s mirom slavi Badnje veče, nek ti srećom dom zablista, na rođendan Boga Hrista !

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! SRETAN BOŽIĆ !!!

Neka ti badnjeg dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude ko najlepši san. Želim ti sve najlepše za BADNJI DAN !!!

Kad badnjake unesete, nek vas svaka sreća sretne. Sretala te milost Boga i u kući svakog tvoga. Želje, sreću i tvoj san, doneo ti BADNJI DAN.

Neka ti badnja noc ono što želiš zaboraviti izbriše, a božićno jutro pod badnjakom osvetli poklon ispleten od sreće, mira i lubavi! Hristo se rodi!

Neka ostroski vasilije cuva tvoje najmilije a nebeska dobra vila u pomoc ti vazda bila a bog dragi neka rece SRETNO BILO BADNJE VECE.

Sve dok čovek živi na zemlji ko srce i dušu ima, dok gledaju na zvezde visoko razdragane dečije oči, dok duboko u okorelim srcima bude i plamičak ljubavi, dotle će uvek biti Božić obasjan i belim plastom pokriven na kugli zemaljskoj. SRETAN BOŽIĆ !

Na ovaj ekran zelene boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova neka ti je srećna godina nova !!!

Neka ti se dani u tvom životu što lepše i što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lepo i neka te promaši sve što je loše... Sretan rođendan.

Zamisli sebi nesto najlepše, najsladje, dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošću, ukrasi zvezdama, tek tada ćeš znati koliko ti toga želim za rodjendan!

Samo delić onoga što ti želim biće dovoljan da budeš srećan celi život....Srećan ti rodendan.

Zelim ti 12 mjeseci bez briga 53 nedelja srece 365 dana bez bolesti 8760 sati provoda 525600 minuti ljepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Happy Birthday

Ova poruka je poslata iz kosmosa pre 1000 godina u nadi de ce pronaci NAJSLAĐE bice na zemlji. Ovog trenutka misija je zavrsena. SRETAN RODJENDAN !!!

Ovu pjesmu ja poklanjam za rođendan TEBI mili, nek' te sreca uvijek prati, snovi ti se ostvarili...sretno ti bilo moje milo, iskreno ti zelim to...

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije vazan broj, samo da su sve od srece. Josgodina sto nek te prate pjesme nase i u ime to podignite u vis case.

Na dan tvog rođenja padala je kisa to je bog plaka jer je izgubio svog najdrazeg andjela sad ja placem ali od srice jer mi je taj andjeo postao najdraze bice.

Laz je da sve je tesko kada si ostavljen i sam, evo vec godine su prosle, a ja o tebi ne razmisljam. Samo ponekad, na tvoj rodjendan osetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rodjendan, osetim da nemam nikoga!

Kad zadnji badnjak dogori, poslusaj srce koje govori, nek te sreca kroz zivot vodi, SRECAN TI BOZIC, HRISTOS SE RODI!

Šta da ti poželim što ti niko poželeo nije. Badnje veče je sveto, srcu najmilije. Rodio se Isus da nas izbavi iz greha i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari sreće, puno lepih snova i pahulja belih. Čestit Badnjak !

Ispod okićenog Borića tvoja slika stoji, Snegovi beli nadvili nad grad, u daljini praporca čuje se glas, u ruci čaša i bezbroj lepih misli i želja upućene tebi, jer ipak si daleko, a srcu si drag. Sretan Božić!

Nisu svi prsti na rukama isti, a ni rođendani nisu svi isti, ali svi su bitni, a ne podjednako sretni, retko se ostvare željeni snovi i obicno su putevi trnoviti i teški, ali ako na ovom svetu postoji i jedna sreća JA JE ŽELIM TEBI !
Sretan Rođendan !!!

U zidinama Hilandara rodila se jedna VERA STARA, rodila se još od Hrista, ja je volim, jer je čista. Ta vremena behu davna, SREĆNA NOVA PRAVOSLAVNA svim Srbima na svetu !!!
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana