Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Lepota i Šminka iz Astro Ugla

   Izgled čoveka kao i ono što mu pristaje ili nepristaje, u mnogome je određeno baš zvezdanim uticajem. Dakle, čak i u svetu lepote planete su ostavile trag i postavile svoje zahteve. Šta vama savetuju?

Osmeh gore Osmeh na lice:  

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
    Vaša koža je suva i osetljiva. Kosa je najčešće sa crvenim prelivima. Zato vam odgovaraju crveni tonovi rumenila i crveni ruž za usne. Senke za oči su smeđe-narandžastih tonova. Ovakva šminka ističe vašu strastvenu prirodu.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA B I KA - TAURUS

    Tamnoputi ste, sa crvenkastom primesom boje kože, što odlikuje ten zemljanih znakova. Koža vam je masna, posebno na čelu, pa često morate koristiti puder. volite diskretnu šminku. Najbolje vam pristaju tonovi boje kajsije za rumenilo i ruž, a maslinasto zelene senke.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci HOROSKOP ZA BLIZANCE - GEMINI

    Imate svetao ten, suvu kožu na obrazima i masnu na čelu i bradi. Pre šminkanja obavezno stavite podlogu za šminku. Bledoružičasti tonovi rumenila i ruža za usne naglašavaju vaš nežni ten, a sivkaste i ljubičaste senke za kapke ističu bistrinu vaših očiju i fatalnost vašeg pogleda.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA R A KOVE - CANCER

    Vaš nežni i svetao ten traži šminku sa sedefom. Roze rumenilo za obraze i svetli ruuževi za usne - svetlo roze i svetlo ljubičasto, ističu vašu romantičnu prirodu. Odgovaraju vam senke za kapke srebrnastobelih i srebrnastosivih tonova, koji ističu vaš neodoljiv sanjalački pogled.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA - LEO
     Ten vam je beo ili ružičast, ponekad suv i osetljiv. Izražajnost crta lica i temperamenta naglašavaju i ulepšavaju narandžastožuti tonovi rumenila i ruža za usne. Zlatne i smeđe senke za kapke u skladu su sa vatrenim pogledom.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

    Besprekorno čist ten, pomalo bled. Ružičasto rumenilo i crveni ruž istaknuće vaše crte lica. Sivoplave i zelenkaste nijanse senki za kapke omekšavaju pogled, koji je kod vas često preozbiljan. Malo ljubičaste senke daće vam samopouzdanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
   Zbog proširenih pora morate posebnu negu posvetiti licu i obavezno stavljati podlogu za šminku. Crveni ruževi za usne i ljubičaste senke za oči daju vam magičnu privlačnost.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

    Imate bled ten, lepe crte lica i često previše suvu kožu. Morate je negovati, jer dobar izgled je vrlo važan element vaše lične sigurnosti. Malo tamniji puder - za nijansu tamniji od vašeg tena, osvežiće vam lice. Pristaju vam tamnocrveni tonovi rumenila i ljubičastocrveni ruževi za usne. Braon senke za kapke, a u posebno svečanim prilikama ljubičaste nijanse istaći će vašu urođenu fatalnu privlačnost.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
    Imate bled, ali pomalo žućkast ten i besprekorno pravilne crte lica. U vašem kozmetičkom paketu neophodan je antirid - za bore oko očiju, crvenobakarni tonovi rumenila i purpurni ruževi za usne zadovoljavaju uslov koji vam se čini nezaobilaznim - biti najlepša i u centru pažnje.

    Tirkizni i svetloplavi tonovi senke za oči istaći će avanturistički sjaj vaših očiju.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

    Imate sivkastu kožu sa maslinastom nijansom, dosta suvu. ne volite napadnu šminku, pa najradije birate zemljane tonove rumenila i ruževa za usne. Malo zlatnih nijansi osvežiće vašu kolekciju šminke. Tamnozelene senke za kapke uz sve to dobro pristaju. Dopustite sebi nešto tamniji crveni ruž.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
    Ten vam je svetao i proziran. Pre početka šminkanja koristite podlogu i puder. Svojoj mašti dopuštate najraznovrsnije kombinacije kada je šminkanje u pitanju. Zlatnoružičasti tonovi rumenila za obraze i ruža za usne uz modroplave, sive i ljubičaste senke za oči daće vam izgled budućnosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

    Imate bled ten sa diskretno sivom nijansom, vrlo često dehidriran. Potrebne su vam hidratantne kreme pre šminkanja. Nežno roze tonovi rumenila i ruža za usne biće najbolji izbor. Svetloplava, svetloljubičasta i roze senka za oči. Dodajte i malo srebrnkastosive senke, posebno u svečanim prilikama.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana