Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Otkačeni Tekstovi - No 34

   Zašto broj sedam ima crtu, objašnjenja balkanskih pojmova i izraza, smešni video prilozi sa fudbalskih terena, snalažljivi mladić, muškarci i ljubav...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
OBJAŠNJENJE BALKANSKIH POJMOVA I IZRAZA

■ KLASUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kafanu, ali te je strah da je zatvorena...

■ SRPSKI SAFARI - u ovom lovu obično nastrada desetak Lavova i desetak Jelena (pivo).

■ ODLIČNO PITANJE - To je pohvala koju često dobiješ od strane profesora nakon što mu postaviš pitanje na koje ni sam ne zna odgovor, ali ga blam da prizna. (Učenik: Profesore, a kako se na engleskom kaže 'đuture'? Profa: Odlično pitanje! To je jako jedan zanimljiv izraz! Za domaći imate da pronađete kako se kaže 'đuture'.)

■ BIO JE FIN MOMAK, STALNO SE JAVLJAO KOMŠIJAMA - Prva rečenica kojom rodbina i komšije opisuju ubice, kriminalce, psihopate ili nesrećno nastradale, njima barem iz viđenja poznate osobe. Kad pročitaš u novinama da je čovek poludeo i izleteo na ulicu i po okolini pobio osmoro ljudi, a onda u daljem tekstu pročitaš kako su susedi zatečeni, jer kako kažu bio je fin momak i uvek se javljao komšijama.

■ MLADI GOSPODINE - Oslovljavanje, kojim sagovornik pokušava da te diskredituje kao sebi ravnog u poslovnoj, ili bilo kojoj drugoj, komunikaciji. To je isto kao da kaže: 'Poslušaj šta čika ima da ti kaže, ti si još mlad i zelen, da ne kažem glup i neiskusan, a ja sam toliko toga prošao u životu.', i sve to u samo dve reči.

■ VANILIN ŠEĆER - To je ono što muž ili dečko donese iz prodavnice kad ga žena pošalje po prašak za pecivo. (1. Oba su vrlo česta u kulinarskim receptima, ali mnogima nije najjasnije čemu koji služi; 2. Pakuju ih u slične kesice; 3. Stoje na istom mestu u prodavnici, koje se nalazi van uobičajenog muškog trougla kupovine 'hleb - neko meso - pivo'.)

■ FIĆA - Fiatov nacionalni srbski auto.

■ TANGE - Gaće koje nikad neće postati krpa za prašinu.

■ LOŠ DAN U ŠVAJCARSKOM ZATVORU - Mleko je mlako, kasni hladnjača iz Hainekena, pokvarili se džojstici na PS3 a Milka Lufle nema dovoljno mehurića...

■ TOI TOI - Plastični klozeti na parkinzima, koncertima i gradilištima po Srbiji iza kojih uvek možeš da se sakriješ kad pišaš.

■ DEEP PENETRATION - Kad ti sneg kroz čizme i dvoje čarapa opet pokvasi noge.

■ PRIDRŽI MI PIVO - Rečenica izgovorena par sekundi pre ozbiljnog samopovređivanja... 'Burazeru, pridrži mi pivo i gledaj sad ovo šta će bata da uradi...'

■ HRVATSKA - Ironijom sudbine, zemlja čije se ime može savršeno napisati na ćirilici, koristeći se isključivo latiničnim pismom.

■ STONEHENGE - Imali bi mi to i u Srbiji, al' kiselimo kupus, pa nestalo kamenja za pritiskanje.

■ MOBILNI PARE KLJUČEVI CIGARE - Najpoznatija mantra koja se mrmlja prilikom kretanja bilo gde iz kuće, uz opipavanje unutrašnjih i spoljašnjih džepova. Majstori ove mantre nikada ne moraju da se vraćaju po jednu od ove četiri stvari, što je do jaja...

■ VAZDUH - Nešto što je svuda oko nas, ali nikad u autobusu gradskog prevoza..

■ METAN ETAN PROPAN - butan, pentan, heksan, heptan, oktan, nonan, dekan... Brojanje do 10 kada se igraju žmurke u Pančevu. Što je najbolje ne mora da se žmuri.

■ JA BIH, KARO KARO KARO KARO - Ovako švaleri igraju igru skočko u TV slagalici.

■ DVE ČAŠE PIVA PRE 3 SATA - Univerzalna količina popijenog alkohola kada vas zaustavi saobraćajna policija, ako ste u tom trenutku pijani.

■ SAJDŽIJA  - Čovek koji pravi sajtove.

■ HIBERNACIJA - Stanje u kom se nalazim dok stojim ispred butika sa bezbroj kesa u rukama, čekajući devojku da završi šoping.

■ USAIN BOLT - Čovek kojem bi u Srbiji, po novom Zakonu o saobraćaju, bilo zabranjeno da trči kroz naseljeno mesto i čovek koji će uvek stići pre do WC šolje nego što će se usrati.

■ ŽENA - Nešto poput senke. Kada se nalazi ispred tebe i trčiš za njom ne možeš je stići, a kada je iza tebe i bežiš od nje, nemožeš pobeći.

SRBIN 100%

    Voz klopara kroz Srbiju. Kondukter proverava karte putnicima i dolazi do jednog klinca, koji putuje sam.
- Dečko pokaži kartu! - traži kondukter
Mali odgovara:
- Ja sam Srbin.
Kondukter će opet:
- Ma, imaš li ti kartu, momak?'
Mali opet:
- Ali, ja sam Srbin!
    Na sledećoj stanici kondukter izbaci klinca napolje. Kada je voz došao na krajnje odredište, kondukter šeta po vozu i proverava da li su svi izašli, a prilazi mu kolega mašinovođa i pita ga:
- Kolega, znaš li gde mi je sin?
Kondukter se uhvati za glavu i reče:
- Srbo brate, izvini!
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
ZAŠTO BROJ 7 IMA CRTU

    Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji deo broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika? Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset Božijih zapovesti. I kad je došao do sedme zapovesti reče mu Bog:
  - Ne poželi ženu bližnjega svoga!
    Nakon muka i tišine narod poviče:
  - Precrtaj 7, precrtaj 7!
    I tako nasta crtica na sedmici.

SNALAŽLJIVI MLADIĆ

   Mladić ulazi u apoteku i kaže apotekaru: 'Dobar dan, mogu li da dobijem jedan kondom? Moja devojka me je pozvala na večeru i mislim da ona i očekuje nešto od mene.' Apotekar mu daje kondom, a mladić izlazeći zastane pa se vrati: 'Molim vas dajte mi još jedan kondom, zato što je i sestra moje devojke slatka, a uvek prekrsti noge na tako provokativan način da ja mislim da i ona nešto očekuje od mene!'
    Apotekar mu daje i drugi kondom, kad se mladić opet obrati: 'Najzad, dajte mi jos jedan kondom, jer je mama moje devojke jako zgodna žena, a kad god me vidi ona pravi aluzije ... a pošto me je ona pozvala na večeru, mislim da i ona nešto očekuje od mene!' 
    Za vreme večere, mladić je sedeo sa svojom devojkom s leve strane, dok su sestra i majka sedeli nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladić je spustio glavu i počeo da se moli: 'Dragi Bože, blagoslovi ovu hranu ... hvala ti za sve što nam daješ ...!!!'  Par minuta kasnije mladić se dalje molio: 'Hvala ti Bože za tvoju milost ...' Deset minuta kasnije, mladić se i dalje molio držeći glavu pokorno spuštenu.
    Drugi su se zgledali iznenađeno, a najviše se čudila njegova devojka. Približila mu se i šapnula mu na uvo:
    'Nisam znala da si toliko religiozan !!!
A, mladić joj odgovori:
    - Ni ja nisam znao da ti je tata apotekar !!!

MUŠKARCI I LJUBAV

Sa 30 godina muškarac vodi ljubav kao mačor - grebe i frkće,
Sa 40 kao konj - 5 min trke i 7 dana odmora,
Sa 50 kao golub - malo, malo pa zasere,
Sa 60 kao pas - onjuši i ode !



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana