04/21/2018 09:14 AM
AUSTRALIJA. Detaljno ovde...

30-godišnja Dženi Dalbin iz Australije, koja je nožem šest puta probola muža jer je stalno puštao pesmu Burning Love Elvisa Prislija, neće služiti zatvorsku kaznu jer je muž tražio od sudije da je pomiluje pošto je beskrajno voli. Ona je proglašena krivom za ranjavanje 26-godišnjeg Vilijama Sidona. Inače, Burning Love bila je Elvisova 40. i poslednja pesma među prvih deset na top-listama. 1972. godine popela se do drugoga mesta u Americi !!!
04/20/2018 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...
56-godišnji Šelton Stevard, portir iz Njujorka koji se poskliznuo na golublji izmet i razbio se na stepenicama stanice metroa dobio je 6 miliona dolara odštete i plus kamate. On se okliznuo i u padu slomio nos i povredio vrat. Sud je bivšem portiru odredio 7,67 miliona dolara odštete i kamata, a gradski prevoznik Njujorka je trebao isplatiti tek 80 posto tog iznosa, jer je Stevard priznao da je 20 odsto odgovornosti na njemu jer nije izbegao tu 'prepreku'. Stevard namerava kupiti kuću i otići sa svoje dve kćeri i unukom u Disney World na Floridi !!!
04/19/2018 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...
40-godišnja Andrea Rene koja je spalila 'onu stvar' svom dečku osuđena je na četiri godine zatvora. Dok je on spavao, ona je njegove intimne delove polila benzinom i zapalila. Ona mora tokom boravka u zatvoru posećivati psihologa kako bi se rešila zavisnosti o alkoholu i agresije, a zabranjeno joj je posedovanje pištolja ili zapaljivih materijala tokom 10 godina nakon izlaska iz zatvora !!!
04/18/2018 09:14 AM
KAMERUN. Detaljno ovde...
Mlada žena teška čak 117 kilograma osvojila je prvu krunu Miss Mama Kilo u Kamerunu. U finalu koje je organizovano u urbanijem središtu zemlje Douali, žiri je između 11 devojaka teških najmanje 80 kilograma, proglasio 27-godišnju Vanessu Josiane Foulbay kraljicom debljine. Nena prva pratilja Rebecca Yangna teži samo 88 kg. Pobednica je osvojila 300 eura, hladnjak, godišnju kartu za bioskop i brojne druge darove, a na kraju je izjavila: 'Ovim uspehom sigurna sam da će mi se vratiti svi prijatelji koji su me napustili zbog moje korpulencije' !!!
04/17/2018 09:14 AM
NEMAČKA. Detaljno ovde...
U mestu Cologno al Serio na severu Italije policajci su zaustavili auto jer se vrlo čudno ljuljao na putu. A onda su imali šta videti - potpuno golu 70-godišnju ženu kako pokušava voditi ljubav s vozačem, 11 godina mlađim muškarcem. Kada su im naredili da se obuku, podvrgnuti su alko-testu. Zapovednik policije Angelo D'Anardo je rekao da je vozač imao triput više alkohola u krvi nego što je dopušteno, a na pitanje je li reč o bračnom paru, on je rekao da ne zna, ali ne vjeruje da su u braku jer ljudi u braku verovatno ne čine ovakve stvari !!!
04/16/2018 09:14 AM
NEMAČKA. Detaljno ovde...
Šaljivdžije u Nemačkoj iskoristile su lakovernost prodavača i uvalili im lažne novčanice eura s erotskim motivima. Novčanice od 300, 600 i 1.000 eura neko je napravio kao šalu, ali ima i onih koji su poverovali da su prave. Na primer, prodavač na kiosku u Kelnu primio je jednu od 600 eura i mušteriji lepo vratio ostatak. Naivni 33-godišnji prodavac Bernd Friedhelm je izjavio: 'Rekao mi je da je to nova vrsta novčanice, a ja sam mu poverovao jer sam mislio kako je moguće da je nisam pre toga video. Ove novčanice štampane su na nekvalitetnom papiru, a umesto evropskih žutih zvjezdica imaju srca, dok su na slikama prikazane žene s velikim golim grudima, a na njima čak i piše eros. Inače, novčanice od 300 i 600 eura ni ne postoje, a ni one od 1.000 nisu u opticaju !!!
04/15/2018 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...
Policija u Athensu u američkoj državi Ohajo pozvala je pirotehničare pošto je na jednom biciklu unutar univerzitetskog kompleksa uočena nalepnica na kojoj je pisalo: 'Ovaj biciklo je bomba kućne izrade'. Pirotehničari su evakuisali okolne zgrade i uz pomoć posebnog robota rastavili bicikl, a onda utvrdili da u njemu nije skrivena nikakva eksplozivna naprava. Policajci su ispitali vlasnika bicikla i od njega doznali da je natpis na biciklu zapravo ime pank-rok sastava iz Pensacole !!!