10/19/2017 09:14 AM
AUSTRALIJA. Detaljno ovde...

Mlada žena koja je pokušala ukrasti automobil odustala je kad je otkrila da auto nema automatski menjač. 20-godišnja kradljivica izbacila je iz auta koji je stao na semaforu 49-godišnju ženu, ali nije uspela pobeći jer ju je zbunio menjač. Ljudi koji su se zatekli u blizini zadržali su je i pozvali policiju koja je protiv nje podnela prijavu za napad i pokušaj krađe automobila !!!
10/18/2017 09:14 AM
BRITANIJA. Detaljno ovde...
Najnovije istraživanje o navikama pijenja alkohola pokazalo je kako su žene iz Velike Britanije i Irske ubedljivo najveće pijandure na planeti. Istraživanje pokazuje da je svaka treća žena, stara između 17 i 30 godina, u stanju popiti najmanje četiri pića uzastopno i to barem jednom u dve nedelje. Trend povećanja zavisnosti o alkoholu kod žena sve više brine stručnjake, a najviše dolazi od izražaja upravo u Britaniji gde žene popiju 11 puta više alkohola od onih u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i Rumunjskoj. Kod muškaraca je situacija nešto drugačija, jer iako čak 26 posto muškog stanovništva u Britaniji spada u kategoriju pijanica, prvo mesto na top listi muških pijandura drže Belgijanci, a iza njih idu Kolumbijci, Irci i Poljaci !!!
10/17/2017 09:14 AM
ARGENTINA. Detaljno ovde...
Kockarnica u Argentini odbila je isplatiti igračici dobitak od 35 milijuna pezosa (oko 12 miliona dolara) na jednorukom džeku. Oni su se 'pozvali' na 'tehničku neispravnost' aparata, jer su čelnici firme Bingo u Lomas de Miradoru, predgrađu Buenos Airesa, tvrdili da jednoruki džek nije bio programiran za izdavanje tako velike svote novca. Oni su izjavili da su spremni igračici isplatiti najveći iznos koji se može osvojiti na tom aparatu, a to je 35.000 pezosa, ali Igračica se pak ne kani zadovoljiti hiljaditim delom traženog iznosa i odlučila je podneti tužbu protiv kockarnice !!!