09/22/2018 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...

Američki sudija Paul Suko iz Kolorada, odlučio je da ljude koji su kažnjeni zbog puštanja glasne muzike kazni slušanjem Barija Manilova. On tvrdi da se njegova metoda prisiljavanja prekršioca da sat vremena moraju da slušaju muziku koju ne vole pokazala vrlo uspešnom i da se broj ponovnih prekršioca drastično smanjio. Da im je pustio neke naše novokomponovane pesme, nikad im više ne bi palo napamet tako nešto !!!
09/21/2018 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...
Tvorci proteze za 'onu mušku stvar', Džordž Vils i Robert Katalano, koja omogućava varanje prilikom testiranja na drogu, izjasnili su se krivim na sudu za ovu prevaru. Oni su ovu spravu nazvali VIZINATOR i prodavali su je preko Interneta. Inače, sprava se prodavala sa grejačem i lažnim urinom kako bi ljudima omogućila negativan test pri testiranju na drogu.
09/20/2018 09:14 AM
ENGLESKA. Detaljno ovde...
Porota u Engleskoj oslobodila je optužbe 37-godišnjeg Džejsona Džala za silovanje, jer je utvrdila da žrtvu nije silovao namerno, već tokom mesečarenja! Džejson je bio u gostima kod silovane Džejn i njenog muža i ostao prespavati kod njih. Žena je spavala na kauču i on ju je tokom noći silovao. Na sudu se branio i uspeo u tome, rekavši da pati od vođenja ljubavi u snu, vrste mesečarenja zbog kojeg vodi ljubav za vreme sna. Da li je njen muž progutao ovu priču, nije nam poznato !!!