06/23/2018 09:14 AM
NAMAČKA. Detaljno ovde...

Iako izgleda kao pravi, bikini jedne nemačke kompanije nestaće sa njegove vlasnice posle samo tri minuta provedenih u vodi. Ova nemačka kompanija proizvela je bikini liniju koja vam, nakon što obučete crni bikini i uđete u vodu, nikako ne garantuje da ćete iz vode i izaći u njemu. Materijal od kojeg su napravljene normalne i tanga varijante modela, razlažu se u vodi nakon samo nekoliko minuta. Kompanija reklamira kupaći kostim na svojoj Internet strani kao idealan način da se osvetite nakon raskida !!!
06/22/2018 09:14 AM
SAUDIJSKA ARABIJA. Detaljno ovde...
Mladi bračni par iz Saudijske Arabije pokrenuo je brakorazvodnu parnicu osam dana nakon venčanja, a do razlaza je došlo zbog toga što se mlada dugo zaržala u toaletu. Mladenci su se vraćali kući sa svadbenog putovanja po Maleziji i žena je pre ukrcavanja u avion otišla u toalet. Mladoženja je u jednom trenutku zaključio da se tamo zadržala isuviše dugo i ušao je u avion bez nje. Kada se žena vratila do mesta gde joj je sedeo suprug i videla da ga nema uspaničila se. Uplašila se da mu se nešto desilo i počela je da ga traži po aerodromskoj zgradi. U međuvremenu je njen avion odleteo, a nesrećna žena je shvatila šta se desilo kada su joj na terminalu reki da je njen suprug ušao u avion. Kada se vratio kući bez žene, čovek je njenoj rodbini rekao da je ostala u toletu u Maleziji i da je više ne želi. Po povratku u Saudijsku Arabiju, mlada se složila sa razvodom, a pošto više ne želi ni da vidi supruga, angažovala je advokata !!!
06/21/2018 09:14 AM
FRANCUSKA. Detaljno ovde...
Roditelji jednog 17-godišnjeg Belgijanca zaboravili su sina na parkingu pored autoputa u istočnoj Francuskoj. Tinejdžer, koji je iz porodične kamp-prikolice izašao tokom noći jer mu je bilo mnogo toplo, ispričao je da je prespavao na klupi na parkingu. Kada se juče ujutru probudio, kamp-prikolice više nije bilo, a on je ostao bez novca i bez mobilnog telefona. 'Sam sam, ostavili su me', rekao je mladić osoblju benzinske pumpe koje mu je ponudilo doručak i obavestilo policiju. Njegovi roditelji su bili udaljeni 300 kilometara odatle. Prema rečima policajaca, mladićev otac nije primetio da je za sobom ostavio sina. 'Bilo mu je neprijatno i bio je veoma iznerviran, ali se odmah vratio po sina', dodao je policajac !!!