12/19/2018 08:14 AM
VELS. Detaljno ovde...

Kupac koji odluči platiti 100.000 eura za svetionik Point of Air na severoistoku Velsa dobiće dva hektara zemlje, predivan pogled na more, ali i posebnog prijatelja - duha Reja, koji već dugo godina boravi u njemu. Ovaj je svetionik na glasu po mnogobrojnim pojavama poput utvare u radničkom odelu, misterioznih otisaka stopala na obližnjoj plaži te zlokobnog smeha !!!
12/18/2018 08:14 AM
RUSIJA. Detaljno ovde...
45-godišnji muškarac iz Rusije otkopao je 26 ženskih leševa, odneo ih u svoj dom u Nižnjem Novgorodu i živeo sa njima. Otkriven je kad su ga posetili roditelji. Policiji je rekao da je leševe 'dobro osušio', a potom ih oblačio kao lutke, dok je jedan leš pretvorio u plišanog medu! Komšije tvrde da je ovaj istoričar i novinar spavao u mrtvačkom kovčegu, a on sam kaže da je obišao preko 750 grobalja širom Rusije, te je tela iskopavao po noći !!!
12/17/2018 08:14 AM
SEVERNA IRSKA. Detaljno ovde...
Pol Moran iz Eniskilena, u Severnoj Irskoj, izazvao je požar u svom stanu pokušavajući da vlastiti izmet pretvori u zlato. Moran je osuđen na tri meseca zatvora nakon što je priznao da je doveo u opasnost život ljudi kada je zagrevajući na šporetu svoj izmet pomešan sa đubrivom izazvao požar u stanu, pričinivši stetu od 3.000 funti. 'Ovo je prilično bizaran način da se napravi zlato, ali teško da bi mogao da bude uspešan' - kazao je sudija pre nego što je 30-godišnjem 'alhemičaru' izrekao kaznu za genijalni eksperiment !!!