Jedan nemački turist poreklom iz Hong Konga odlučio je posetiti večni grad Rim iako je čuo da su tamo cene dosta visoke. Ali, čekalo ga je 'malo' iznenađenje u malom baru u blizini poznate rimske ulice Via Veneto, gde pivo inače košta maksimalno 10 eura. Kada mu je konobar rekao da će ga to pivo stajati 990 eura, iznenađeni je turist spustio cenu na 490 eura, no kada je konobaru dao karticu, ovaj mu je sa računa skinuo početni iznos koji mu je najavio. U Rimu je svake godine sve više pokušaja pljačkanja turista. Mnogima su se čari ovog grada popeli na vrh glave zbog problema na koje su nailazili u restoranima, barovima i hotelima kada su se morali boriti za istaknutu cenu usluge. Neki su se turisti čak žalili da su im taksisti za prevoz od aerodroma do hotela hteli naplatiti stotine eura, a ako bi putnici odbili platiti, izbacili bi ih na autoputu !!!
Jedan Kanađanin odlučio je oboriti rekord u tetoviranju i svoje telo pokriti sa čak 100.000 web stranica. Svaku od tetoviranih stranica naplaćivaće kao reklame, a neke od njih biće humanitarnog karaktera. Tako će čak polovinu njegovih leđa pokriti oglasi organizacije CORE koja se bavi pomaganjem narazvijenim zemalja, a posebno ženama i deci !!!
42-godišnji Stiv Oven je na eBayu aukciji stavio svoju taštu na prodaju. On je objavio fotografiju svoje tašte, 50-godišnje Karoline Alen, stavio je u rubriku Collectables and Weird Stuff i opisao kao 'korišćenu'. Početna cena je jedna funta. Na ovaj potez on se odlučio kada je Karolina odlučila otići iz svoje kuće u Americi i preseliti se vrlo blizu svoje kćerke i zeta u Derbi. Stiv je rekao kako tašta pokušava da ga promeni i učini urednijim, na šta je ona uzvratila da je on lenj i da će ga gnjaviti dok se ne promeni. Takođe, imala je zamerku na njenu početnu cenu i rekla je da je trebala biti barem stotinu funti, jer bolje izgleda uživo !!!