09/21/2019 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...

Tvorci proteze za 'onu mušku stvar', Džordž Vils i Robert Katalano, koja omogućava varanje prilikom testiranja na drogu, izjasnili su se krivim na sudu za ovu prevaru. Oni su ovu spravu nazvali VIZINATOR i prodavali su je preko Interneta. Inače, sprava se prodavala sa grejačem i lažnim urinom kako bi ljudima omogućila negativan test pri testiranju na drogu.
09/20/2019 09:14 AM
ENGLESKA. Detaljno ovde...
Porota u Engleskoj oslobodila je optužbe 37-godišnjeg Džejsona Džala za silovanje, jer je utvrdila da žrtvu nije silovao namerno, već tokom mesečarenja! Džejson je bio u gostima kod silovane Džejn i njenog muža i ostao prespavati kod njih. Žena je spavala na kauču i on ju je tokom noći silovao. Na sudu se branio i uspeo u tome, rekavši da pati od vođenja ljubavi u snu, vrste mesečarenja zbog kojeg vodi ljubav za vreme sna. Da li je njen muž progutao ovu priču, nije nam poznato !!!
09/19/2019 09:14 AM
GRČKA. Detaljno ovde...
U današnje vreme interneta ama baš sve postaje 'online', pa čak i gledanje u šolju kafe. Jedan grčki sajt odnedavno nudi ovu uslugu za 10 evra po šoljici, pa ko misli da to može tako da se radi, nek izvoli. Na početnoj stranici sajta www.kafetzou.gr navodi se da je dovoljno poslati dve ili tri fotografije dna šoljice na kojima se jasno vidi talog kafe. Pošiljaocu će potom e-mailom biti poslato tumačenje njegove budućnosti uz, kako se ističe, zagarantovanu diskreciju. Grupe prijatelja takođe mogu da pošalju zahtev, po sniženoj ceni od 35 evra za pet šoljica !!!