05/19/2019 09:14 AM
ALBANIJA. Detaljno ovde...

Pet albanskih seljaka proveli su zatvoru dve nedelje zbog gajenja marihuane, a onda su oslobođeni nakon što je sud utvrdio da je biljka zbog koje su uhapšeni u stvari industrijska konoplja koja je namenjena je izvozu u SAD. Kako je rekao jedan od uhapšenih seljaka: 'Nikada nisam mislio da ću se naći u novinama kao šef međunarodnog lanca droge. To je nešto što vas može nasmeijati i rasplakati istovremeno. To je drugi put u pet godina da je albanska policija zamenila konoplju i marihuanu i uhvatila seljake !!!
05/18/2019 09:14 AM
TURSKA. Detaljno ovde...
Jedan turski prodavač optužen je za povredu privatnog vlasništva zato što je vodio ljubav sa - lutkom. Ovaj čovek star 30 godina, zaposlen je u trgovini odećom u Antaliji, i nađen je potpuno go s lutkom u zagrljaju.U ljubavnom zanosu našli su ga ga njegove kolege kada su došli u jutarnju smenu, i to baš u izlogu trgovine. Oni su pozvali policiju nakon što su na lutki uočili čudna oštećenja i ugrize, a na analizu su poslane i ostale lutke za koje se sumnja da su bile 'zlostavljane i silovane' od strane prodavača. Po nekim navodima zaposlenih, on je često u trgovini ostajao posle zatvranja, te noći provodio zatvoren s lutkama u wc-u !!!
05/17/2019 09:14 AM
KANADA. Detaljno ovde...
Policija u kanadskom gradu Vankuveru upozorila je svoje sugrađane da nije dobra ideja da se igraju sa napunjenim pištoljem u WC-u, pošto je jedan mladić upravo tamo slučajno sebi upucao nogu. Osim što je ostao bez nožnog prsta, ovaj 21-godišnji Kanađanin će se suočiti i s optužbom za neovlašteno posedovanje oružja. Kanadska policija je tako pozvala sugrađane da ne pokušavaju nikakve 'egzibicije' kao šro je bila ova sa napunjenim pištoljem tokom obavljanja nužde !!!