10/19/2017 09:14 AM
PRVI ROBOT - FUDBALSKI SUDIJA. Detaljno ovde...
   Pametni Japanci napravili su prvog robota fudbalskog sudiju, koji je snabdeven najnovijom vrstom veštačke inteligencije u koju je usađeno sve što ima veze sa fudbalom i suđenjem. Da bi ga testirali, tražili su sredinu koja je posebno zahtevna i specifična kada je fudbal u pitanju. Nisu se mnogu dvoumili i izabrali su Srbiju. Robot je poslan da odsudi utakmicu naše prve lige. Nakon deset minuta od početka utakmice primećeno je da mu dim izlazi na rupe oko levog uveta, a on se dao u neviđen beg. Pobegao je sa stadiona i još se traga za njim. Mole se svi koji su videli robota u sudijskoj opremi da jave najbližoj stanici milicije ili ambasadi Japana u Beogradu.
10/18/2017 09:14 AM
NAJNOVIJE POLICIJSKO ČUDO. Detaljno ovde...
   Saobraćajna policija u Srbiji dobila je najnovije automobile - radare, vrhunac tehnologije. Ceo sistem se aktivira odmah pri paljenju kola, tako da se sve snima, registruje i više nema muvanja. Unutra je i specijalni skener-rendgen koji vas pregleda 'do kosti' i odmah vam ispisuje dijagnozu, ako ste slučajno bolesni. Kod lakših slučajeva, štampač u kolima vam odmah ispisuje recept za lek. Učesnici u saobraćaju koji budu žrtve ovog čuda razočarani su jer više neće moći da koriste 'pomoć prijatelja', a razočarani su i sami saobraćajci koji će biti, uskraćeni za opciju 'pola- pola'. Saobraćajcima je i neugodno jer kod kuće moraju ženama da objašnjavaju gde je nestao 'ekstra-bonus' na platu, dok one napominju da su im ovim uskraćena osnovna prava na šoping i dodatni luksuz, i već se skupljaju u udruženju 'Uaaa tehnologija' i pišu peticiju da se saobraćajci vrate u stare 'stojadine' sa radarima na pedale.
10/17/2017 09:14 AM
BABA STOJANKA I PREPOROD SRBIJE. Detaljno ovde...
   Nakon što je Američka vlada obznanila da je za prestanak rada zloglasnog oružja HAARP-a kriva baba Stojanka, poslali su u Srbiju članove svoje tajne službe koji imaju zadatak da prate svaki korak baba Stojanke. Ono što su ovih dana otkrili agenti američke tajne službe, sledilo je krv u žilama vrhu američke vlade i samog Baraka Obame - baba Stojanka je primećena na zelenoj pijaci kako kupuje grašak! A, to po američkoj tajnoj službi znači da se sprema, po njih najgori mogući scenario - 'ritual sirovog graška'. U Pentagonu smatraju da će ovim ritualom Srbija, preko baba Stojanke, da napadne njihovu najosetljiviju infrastrukturu - restorane Mekdonaldsa i tajnu laboratoriju Coca-cole. Posle ovog otkrića, Američka vlada je poslala vladi Srbije finansijsku ponudu kojoj sigurno neće moći da odole i ako ovih dana nastupi preporod Srbije, sada ćete znati da je ovo pravi razlog i da je za njega zaslužna baba Stojanka, a ne - rekonstrukcija vlade.
10/16/2017 09:14 AM
ČUDESNA ISCELENJA ŠIROM NAŠE ZEMLJE. Detaljno ovde...
   Neverovatne stvari dešavaju se zadnjih dana u vezi sa rekonstrukcijom vlade Srbije i prenosima Skupštine u vezi toga i ostalih političkih pitanja. Od početka polemike u vezi tih pitanja zapažena su čudesna isceljenja obolelih širom Srbije i to sve gledajući prenose Skupštine i govore naših političara. Neverovatna isceljenja dešavala su se kod velikog broja onih koji su oboleli od poremećaja metabolizma što je izazvalo, kako se u narodu kaže, 'neredovnu i tvrdu stolicu'. Međutim, svi ovi problemi kod obolelih nestali su kao rukom odnešeni posle svakog prenosa Skupštine. Čudesne sposobnosti naših političara i poslanika u Skupštini pročule su se širom sveta, tako da je sada jagma za prenosom zasedanja naše Skupštine i priče o rekonstrukciji vlade. Političari su povodom ovog izjavili da je ovo još jedan dokaz njihove čiste duhovne prirode i volje da se u svakom momentu žrtvuju i pomognu svom narodu, kao i da su mnogo iznad običnih ljudi. Narod je takođe sretan, jer više nema probavnih smetnji.
10/15/2017 09:14 AM
OTKRIVENA NOVA VRSTA OVACA. Detaljno ovde...
   Vest o otkriću posebne vrste ovaca izuzetno je odjeknula u svetu, a pogotovo u Australiji i Novom Zelandu, zemljama poznatim po stočarstvu i tradiciji u gajenju ovaca. Stočari sa Novog Zelanda dojurili su u Srbiju kada su čuli da je ovde primećena nova vrsta ovaca. Ove ovce ne bleje, ne prave probleme, idu tamo gde im se kaže i nikada ne skreću s puta kojim ste im naredili da idu. Ne trebate im obezbediti nikakve uslove za život, a one će vam maksimalno vraćati vunom i mlekom. Iz Australije su čak predložili i vrlo povoljnu trampu, za jednu našu - tri njihove, ali vlast u Srbiji nije prihvatila ovaj predlog, jer ne žele da se odreknu ovako kvalitetnih ovaca.
10/14/2017 09:14 AM
TENDER ZA REKONSTRUKCIJU VLADE. Detaljno ovde...
   S obzirom na prilično klimavo stanje vlade Srbije, Aleksandar Vučić je objavio da je raspisan tender za rekonstrukciju vlade Srbije. Tender će biti potpuno transparentan, a traže se građevinski izvođači koji su spremni da potpuno očiste fasadu i postave novu gde će biti zakrpljene sve fleke i rupe. Kod krpljenja rupa ni sada neće biti primaran kvalitet, već će biti bitno samo da se nevidi spolja i da narod ništa ne primećuje. Da bi se zadovoljile i mere štednje, materijal treba da je što jeftiniji, ali da izgleda da je najskuplji koji postoji. Takođe, građevinari moraju biti savršeno stručni, da slučajno ne bi dirnuli i oštetili temelje ove monumentalne 'građevine'. U vladi kažu da će narod padati na dupe od ushićenja nakon ove detaljne rekonstrukcije.
10/13/2017 09:14 AM
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA NOVOG MOSTA NA ADI. Detaljno ovde...
   Najveća tajna novog mosta na Adi je otkrivena! Njegova glavna funkcija nije ni most, niti zloglasni HAARP sistem za kontrolu klime i kontrolu ponašanja srbskog naroda, već je to - televizijska antena! Humana demokratska vlast htela je da izađe u susret sedmorici vikendaša koji na svojim splavovima nisu mogli da prate premijerno repriziranje repriza na nacionalnoj televiziji i rešili su da izgrade antenu koja će rešiti sve njihove probleme. Vlast kaže da priče o tome kako je 500 miliona eura jako mnogo za jednu TV antenu šire zlonamernici koji nemaju osećaja za potrebe drugih i napominju da ovo uopšte nije velika cifra kada je u pitanju zadovoljstvo naroda. Ova politika ohrabrila je i ovce na obroncima naših planina koje očekuje da im vlast sličnim projektima omogući barem praćenje radio programa.