06/23/2018 09:14 AM
BRIGA ZA NATALITET. Detaljno ovde...
   Ljudi danas pokušavaju da šfercuju preko granice šta god stignu, i zbog profita, a i zbog nekih drugih razloga. Mašti švercera nema kraja. Tako su i sad na graničnom prelazu otkriveni šverceri koji švercuju probušenim prezervativima. Kod njih je pronađeno 50.000 probušenih prezervativa, a kada su uhvaćeni, izjavili su da su se na ovaj korak odlučili kada su u večernjim vestima videli prilog o velikom padu nataliteta u zemlji. Tada su se jako zabrinuli i kako sami kažu, odlučili da preduzmu nešto u cilju povećanja nataliteta. Pa, ko zna, možda bude delovalo.
06/22/2018 09:14 AM
TESTOVI ZA POSAO. Detaljno ovde...
   Nekoliko zadnjih godina nezaposlenost u Srbiji je dostigla zastrašujući nivo. A naći zaposlenje je veoma teško, jer privatnici su vrlo probirljivi u izboru radnika. Morate proći razne testove i zadovoljiti mnoge uslove koji se postavljaju pred vas. Izgleda da ni to nije bilo dovoljno, pa je u cilju zapošljenja što boljih radnika, vlast donela novi zakon po kome svaki kandidat za zaposlenje mora da ide na vađenje krvi i da donese uzorak 'stolice'. Iz ovih uzoraka vlast će da zaključi da li vam je posao u krvi ili vam se sere od njega. Sad je svima postalo jasno kakva je avantura naći posao u današnjoj demokratskoj Srbiji.
06/21/2018 09:14 AM
NOVO BIO GORIVO. Detaljno ovde...
   Srpski naučnici su na tragu novoj vrsti goriva za automobile! S obzirom da većina stanovnika Srbije pati od gojaznosti naši naučnici došli su na ideju da iskoriste ljudsko salo koje se odstranjuje liposukcijom kao ekološko gorivo koje će posebno odgovarati automobilima. Smatra se da će ovo, osim što će doprineti lepšem izgledu ljudi, doprineti i očuvanju planete, a naša vlast smatra da će ovo postati značajan izvozni proizvod kao i da će doprineti povećanju zaposlenesti u zemlji. Zbog svega toga vlast moli narod da se 'tove' što je više moguće.
06/20/2018 09:14 AM
POSETA BRATSKOM PLEMENU. Detaljno ovde...
   S obzirom da Srbija liči na veliki rezervat, oformljeno je udruženje Indijanaca Srbije koje smatra da će imati sve više pristalica. Za sada traže tri odbornička mandata u skupštini Srbije, a nadaju se i boljim mestima u vladi. Čuvši za svoju braću u Srbiji za pomoć se javio i poglavica ujedinjenih indijanskih plemena Severne Amerike, Tvrdoglavi Bizon. On bi vrlo rado došao sa svojom delegacijom i doneo pomoć u ćebadima, koži i ukrasnom nakitu, a nadaju se i susretu sa vlastima u Srbiji. Vlast jedino muči šta će oni za uzvrat pokloniti poglavici.
06/19/2018 09:14 AM
PODMUKLI SRBIN SRUŠIO HRVATSKU VLADU. Detaljno ovde...
   Pala je Hrvatska Vlada na čelu sa biznismenom Oreškovićem koji je taman pa skoro naučio da govori hrvatski jezik. Međutim, vlada nije pala tek tako. Očevici tvrde da su noć ranije ispred Banskih dvora primetili Srbina koji je pred ulaz istresao punu kutiju kora od banana! Kako je opsežna policijska istraga utvrdila na licu mesta, čak mu ni to nije bilo dovoljno, već je i svaku koru od banane umočio u motorno ulje. Političari iz vrha hrvatske vlasti tvrde da je ovo ciljani napad na Hrvatsku koji je pažljivo smišljen u Beogradu. Odmah su preduzete oštre mere, tako da, od danas, svaki Srbin koji u Hrvatskoj bude viđen sa bananom smatraće se neprijateljem države koji bananu ne koristi radi jela, već isključivo za rušenje hrvatske vlade. Svi Srbi koji planirate da letujete u Hrvatskoj, znajte da su pojačane kontrole na granici, da su svi carinici dobili naređenje da moraju da štite svoju vladu i da će svi kojima bude i jedna banana pronađena u kolima, biti vraćeni nazad.
06/18/2018 09:14 AM
ODLIČNA POLOVNA ROBA. Detaljno ovde...
   Od prošlih izbora ostala su mnoga predizborana obećanja koja više nisu nova već polovna. Ali predstavnici vodećih stranaka koji su tada dali ta silna obećanja, sada su odlučili da ih prodaju kao polovne onim strankama koje ne znaju šta da obećaju svojim glasačima na sledećim izborima. Kako navode iz vladajućih stranaka, ova obećanja su vrlo očuvana, malo su ili nikako korišćena, registrovana su sve do narednih izbora, a posebno naglašavaju da kod potencijalnih birača pale iz prve !!!
06/17/2018 09:14 AM
NOVI DETEKTORI. Detaljno ovde...
   Danas svi moraju da plaćaju pretplatu, ali mnogi to i nerade. Državna televizija je stoga prvo sklopila pakt sa Elektrodistribucijom, pa se TV pretplata naplaćuje preko računa za struju, a sada su sklopili pakt i sa javnim komunalnim preduzećima! Na svim kamionima za odvoženje smeća biće montirani detektori koji će otkrivati televizore za koje se ne plaća pretplata. Ti naizgled smetlarski kamioni biće unutra opremljeni najsavremenijom opremom, pa tako kad vidite da vam se takav kamion mota oko kuće znajte da ne kupi samo smeće. Tako će kod nas kamioni za smeće otkrivati ko ne plaća za gledanje smeća !!!