Za početak bilo bi dobro omogućiti mlađoj populaciji povoljan najam stanova koji se nalazi u javnom vlasništvu, dodao je, to bi ih ohrabrilo za širenje obitelji djecom.
 Grčkoj će 1. srpnja na snagu stupiti zakon koji dopušta rad šest dana u tjednu. Oporbene stranke i sindikati tvrde da će šestodnevni radni tjedan postati uobičajena praksa jer inspekcija rada u Grčkoj "praktički ne postoji". Vladajuća stranka, međutim, inzistira da se samo uvodi ono što je već na snazi ​​drugdje u Europi te da ovaj zakon sprječava i rad na crno.
Rješenja za plaćanje zasnovana na HCE omogućavaju bankama da izgrade svoje aplikacije koje mogu konkurirati aplikaciji Apple Pay.
Njemački mediji navode da trenutno ima 12.800 radnika koji već mjesecima zbog stečaja strahuju za svoja radna mjesta.
Danas je sasvim jasno da se nije moguće provozati automobilom s jednog kraja grada na drugi bez da budete zabilježeni na desecima kamera.
U Španjolskoj je otkrivena banda krivotvoritelja kovanica eura. Osumnjičeni, redom Kinezi, puštali su kovanice u optjecaj diljem Europe. Evo kako prepoznati krivotvorene kovanice eura.
U proteklih 20 godina poslovanje sektora prošlo je nekoliko ključnih etapa.
Kako će umjetna inteligencija kreirati poslove budućnosti?
Održiva revitalizacija: Demografija, radna snaga i ruralna budućnost Hrvatske.
Fintech kao inovativna tehnološka rješenja u financijskoj industriji nisu od jučer jer postoje više od tri desetljeća, ali ona je i dalje pod dominacijom tradicionalnih pružatelja usluga.