Evropska podprvakinja v judu Kaja Kajzer se bo turnirja v Astani in SP v Abu Dabiju lotila kot OI v Parizu. Prisega na zdravo hrano, težko pa se upre čokoladi.
Tri žene mafijcev se same lotijo mafijskih poslov, prisrčno trapasta parodija na zombijevske grozljivke in jagodni izbor pesmi z Male terase
Ti si gledala s široko odprtimi očmi, ki so se ožile v smehu in širile v večnem čudenju in navdušenju.
V angleškem prvenstvu Manchester City in Arsenal nadaljujeta mrtvi tek. Rijeka na razprodani Rujevici v boju za naslov hrvaškega prvaka gosti Dinamo.
Župani Domžal, Trzina in Lukovice želijo na šolah in vrtcih postaviti sončne elektrarne.
Košarkarji Dallasa so s 114:101 premagali LA Clippers na šesti tekmi serije, ki so jo dobili s 4:2 in se uvrstili v drugi krog končnice. 28 točk Dončića.
Zdravnike na Hrvaškem so najprej obravnavali kot javne uslužbence, nato so jim plače dodatno zvišali, da bi ostali v javnem zdravstvu.
V Slovenski vojski si lahko vsak izbere svoje področje dela, od vojaka pa vse do potapljača in upravljavca dronov.
Odvija se boj za primat in sredstva, ki jih v okviru ZZZS namenjajo za izvajanje psihoterapevtskih storitev.
Ne le zgodba o Prešernu, ampak tudi o slovenski kmečki hiši, ki bo s preureditvijo senika, sosednje hiše in zunanjega prostora zaživela bolj avtentično.
Debra Solomon je območje nekdanje bežigrajske vojašnice razglasila za središče ljubljanske biotske raznovrstnosti ter raziskuje, kako bi jo lahko še povečali.
Čeprav se je papež Frančišek s politiko ničelne tolerance do spolnih zlorab v cerkvi določene premike dosegel, dvomi o iskrenosti tovrstnih namenov ostajajo.
O kitajski politiki do stare celine precej pove že izbor držav, ki jih bo obiskal kitajski predsednik.
Spet bo v vsem, kar govorijo Evropejci, preveč vsega: tako priznanj, da ne morejo brez Kitajske, kot opozoril, da tudi s Kitajsko tako ne gre naprej.
»Našizacija in vašizacija« ustavnega sodišča je postala očitna v širši javnosti. To ne bo ostalo brez posledic za ugled institucije.
V 34. kolu 1. SNL drevi zadnjič brez gledalcev v Ljudskem vrtu, naslednji teden za veliki derbi vrnitev navijačev. Za obstanek v Kidričevem in Domžalah.
Izzivi azijske države, ki se je v nekaj desetletjih zelo hitro razvila, so tudi provokacije severne sosede in zmanjševanje števila prebivalstva.
Slovenija za razvojni uspeh ne potrebuje čudeža ob reki Savi. Potrebuje le vizijo razvoja ter odgovorne politike, ki se bodo strinjali o strateških temah.
Po neuradnih informacijah zbrana že več kot polovica podpisov. Volilni račun odprla stranka Zeleni Slovenije. Bo kandidirala tudi Mojca Šetinc Pašek?
V razstavnem prostoru kitajske družbe Dongfeng je bil gost Marko Femc, direktor slovenskega podjetja Plan-net avto.
V uvodni etapi Gira se bodo spomnili tragedije velikega Torina na Supergi. Domen Novak je pripravljen vleči od začetka do konca dirke.