08/24/2019 11:16 AM
Marković: Priča o bojkotu toliko dugo traje da i publika bojkotuje bojkot

Deluje da priča o bojkotu izbora toliko dugo traje da i publika bojkotuje bojkot, to više nije interesantna tema, a odluku o izlasku ili neizlasku na izbore trebalo je odavno prelomiti, rekao je novinar sajta Njuz.net Viktor Marković u Novm danu.

Članak Marković: Priča o bojkotu toliko dugo traje da i publika bojkotuje bojkot se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.


08/24/2019 11:13 AM
Bolsonaro odobrio pomoć vojske za suzbijanje požara u Amazoniji

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro odobrio je mobilizaciju vojske u borbi protiv požara u Amazoniji, ali je izjavio da ti požari ne mogu da posluže kao izgovor za uvođenje međunarodnih sankcija.

Članak Bolsonaro odobrio pomoć vojske za suzbijanje požara u Amazoniji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.


08/24/2019 11:10 AM
Vučić obećao budžet za naučnike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je da će obezbediti uslove "kakve svi drugi nude" matematičaru Stojanu Radenoviću koji je naučne radove počeo da potpisuje za Univerzitet kralja Sauda iz Saudijske Arabije, kako bi ponovo počeo da radi za Univerzitet u Beogradu.

Članak Vučić obećao budžet za naučnike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.


08/24/2019 11:09 AM
SMS: Odluku o bojkotu izbora donećemo kada budu raspisani

Stranka moderne Srbije (SMS) saopštila je da će odluku o izlasku na izbore doneti kada oni budu raspisani, a do tada će crpeti sve mogućnosi da se izborni uslovi poprave.

Članak SMS: Odluku o bojkotu izbora donećemo kada budu raspisani se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.


08/24/2019 10:47 AM
Prvi poraz košarkaša Amerike posle 13 godina

Košarkaška reprezentacija SAD prekinula je niz od 78 uzastopnih pobeda, pošto je izgubila u prijateljskom meču od Australije u Melburnu sa 98:94.

Članak Prvi poraz košarkaša Amerike posle 13 godina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.


08/24/2019 10:32 AM
Novac glavni uzrok podele u jevrejskoj zajednici

Na pitanje ko je legitimno rukovodstvo Saveza jevrejskih opština Srbije i Jevrejske opštine Beograd - Ministarstvo pravde još uvek "mudro ćuti", dok su dve frakcije saglasne oko toga je da je izvor sukoba - Zakon o restituciji i (ne)transparentno trošenje novca koji država isplaćuje Jevrejima na ime odštete.

Članak Novac glavni uzrok podele u jevrejskoj zajednici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.


08/24/2019 10:26 AM
Mora bolje, a da li i može?

Ako se pobedi, kao ni poklonu, u zube ne gleda onda je Partizanova misija u prvom meču sa Moldeom uspela, jer crno-beli nisu dozvolili norveškom timu da ih počisti na domaćem terenu (2:1), kao što je to pre nekoliko nedelja uradio sa Čukaričkim.

Članak Mora bolje, a da li i može? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.