Pevačica Aleksandra Mladenović doživela je večeras udes u srpskoj prestonici.
Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao pre nekoliko godina, a njegov kolega i vrlo blizak prijatelj, Hasan Dudić, i dalje ne može da se pomiri sa tim gubitkom.
Pobednica prve "Zadruge" Kristina Kija Kockar živi u stanu na Zvezdari, iz kog se često snima za društvene mreže.
Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je podvrgnut operaciji, a trenutno se oporavlja u svom domu na Vračaru.
Nakon 22 godine ljubavi Melina i Haris Džinović su se razveli. Dok modna kreatorka uživa u ljubavi sa biznismenom, navodno i pevač ima novu ljubav.
Aleksej Bjelogrlić slovi za jednog od najboljih frajera na domaćoj javnoj sceni.
Poznata pevačica Katarina Grujić (31) tri godine je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem (31), u kom su dobili ćerkicu Katju, rođenu u decembru 2021. godine.
Pevač Mirza Selimović javno se oglasio i zatražio pomoć za majku koja je bolesna.
Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica ipak je zakazala nastup u Banjaluci, iako je gradonačelnik ovog grada, Draško Stanivuković, isti nedavno zabranio.
Lepu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji "Greh njene majke", a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila Srbiju.
Razvod Meline i Harisa Džinovića napravio je pravu pmetnju, a sada je svoj sud o toj temi dao i pevač iz Granda koji je svojvremeno sarađivao sa Džinovićem.
Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group, oglasio se iz Kana objavom kojom je oduševio sve svoje pratioce.
Spisateljica Vedrana Rudan poznata po tome što nema dlaku na jeziku, te otvoreno govori o svim temama.
Glumica Branka Katić otvoreno priča o odrastanju sa majkom koja je bolovala od bipolarnog poremećaja.
Bojana Barović svom suprugu Nikoli Rokviću pružila je punu podršku u njegovom poduhvatu pešačenja do Grčke, a sada je otkrila kako se oseća povodom toga što će mesec dana biti razdvojeni.
Poznata voditeljka Jovana Jeremić od prošle godine je u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a njihova veza privlači mnogo pažnje javnosti.
Nikola Rokvić prešao je celu Srbiju za 11 dana koliko ima otkako je krenuo na put dugačak 1.060 kilometara, a krajnji cilj mu je manastir Nektarija Edinskog.
Ćerka Harisa Džinovića i Meline Džinović, Đina, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a donedavno je identitet dečka skrivala od očiju javnosti.
Kristina Kija Kockar uskoro završava prvu godinu studija na Pravnom fakultetu, a kako kaže, kolege joj se udvaraju.
Pevač Nikola Rokvić 11 dana pešači od Beograda do Egine. On će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog.
Pevačica Maja Berović povukla se iz javnosti nakon što se porodila i na svet donela sina Lava, a nedavno se nakon duže pauze vratila na estradu.