"Vivia Run&More Weekend" festival ne odustaje od generacije koja raste zagledana u pametne telefone. Ne odustaju ni naši partneri iz kompanije M:tel. Uglas sa UNICEF-om BiH i Plavim telefonom odgovorno poručuju - "Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu."

Čelnici Mančester junajteda planiraju ozbiljnu rekonstrukciju tima počevši od predstojećeg ljetnog prelaznog roka.

Britanski teniser Endi Mari će ipak učestvovati na Rolan Garosu, koji počinje krajem sljedećeg mjeseca.

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez mogao bi zbog povrede koljena da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, prenosi Ekip.

Kapiten bi mogao da napusti brod koji ove sezone tone – Bruno Fernandeš izjavio je da će po završetku Evropskog prvenstva odlučiti da li će i naredne sezone igrati za klub sa ''Old Traforda''.

Nastavlja se licitacija gdje bi Jirgen Klop mogao da nastavi karijeru.

Mihail Salcman, bivši vlasnik lanca kladionica u Rusiji "Utkin, Nobel i Maljenkov", osumnjičio je Karlosa Alkarasa za učešće u namještanju mečeva.

ISTANBUL - Trener košarkaša Efesa Tomislav Mijatović produžio je ugovor do juna 2026. godine, saopštio je danas turski klub.

LONDON - Fudbalski klub Arsenal planira da na kraju sezone proda brazilskog napadača Gabrijela Žezusa, prenosi britanski Atletik.

Utakmicama 6. kola nastavljena je Liga 6 za košarkaše.

Sve smo bliže najvećem sportskom događaju – Olimpijskim igrama u Parizu.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković biće prvi nosilac na predstojećem Rolan Garosu.

Na Svjetkom prvenstvu u snukeru vidjeli smo još jednu senzaciju.

BOSTON - Košarkaši Bostona plasirali su se u polufinale plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, pošto su noćas na svom terenu pobijedili Majami rezultatom 118:84.

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su večeras na kultnom “Vestfalenu“ ekipu Pari Sen Žermena sa 1:0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.