Srpski košarkaš i centar Denvera Nikola Jokić po treći put je proglašen za najkorisnijeg igrača sezone (MVP) u NBA ligi za sezonu 2023/24.

Real Madrid je ponovo u finalu Lige šampiona, a šta je tu novo. Nakon ’’ludih’’ nekoliko minuta i dva gola rezerviste Hoselua, Madriđani su poslije preokreta pobijedili Bajern Minhen rezultatom 2:1 i tako otišli na megdan Borusiji Dortmund.

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se na Fajnal-for Evrolige, budući da su u majstorici četvrtfinala savladali Monako rezultatom 80:79 i to poslije produžetka.

Na poluvremenu druge polufinalne utakmice Lige šampiona između Real Madrida i Bajern Minhena je 0:0.

Trener Partizana Albert Nađ kaže da se crno-bijeli nalaze u nokdaunu.

Košarkaški autoriteti su oduševljeni partijama Amerikanca Kendrika Nana za Panatinaikos, pohvale, divljenje njegovoj igri stužu sa svih strana.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da nije lako pronaći motiv nakon obezbijeđene sedme uzastopne titule prvaka Srbije.

Jedna od najatraktivnijih teniserki u posljednjih nekoliko godina Kamila Đorđi (116 WTA) okončala je profesionalnu karijeru u 32. godini.

Ljubitelji tenisa nisu radosno primili vijest da se italijanski ljubimac, Janik Siner, nalazi pod znakom pitanja za Rolan Garos. Aktuelni osvajač Australijan opena je istakao da neće igrati na predstojećem Grend slemu u glavnom gradu Francuske, ukoliko se ne bude osjećao potpuno zdravo.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Lučanima protiv Mladosti, u meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Poslije debakla od Kristal Palasa je logično bilo da će se priče oko odlaska Erika Ten Haga sa klupe Mančester junajteda ponovo pokrenuti.

Fudbaleri Borca poraženi su u prvoj utakmici finala Kupa BiH na gostovanju u Mostaru od ekipe Zrinjskog rezultatom 1:0.

Košarkaši Panatinaikosa igraće na Fajnal foru Evrolige u Berlinu.

Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je da se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede.

Proslavljeni fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs predstojećeg ljeta napustiće klub sa ''Signal Iduna Parka''.