Hodanje unazad ima bogatu istoriju.
Mnogi ljudi uživaju u kafi nakon obroka. Stručnjaci tvrde da to nije dobro.
Osiguravajuća kompanija "Čab" priprema se da isplati 350 miliona dolara američkoj državi Merilend zbog rušenja mosta "Frensis Skot Ki" u Baltimoru u martu, objavio je danas Vol strit džornal (WSJ).
Nastavlja se licitacija gdje bi Jirgen Klop mogao da nastavi karijeru.
ZENICA - Predstava "Tri dana ili Uspon i pad gospodina B." biće izvedena 9. maja u 20 časova na sceni Bosanskog narodnog pozorišta (BNP) Zenica, a sav prihod od prodaje ulaznica biće preusmjeren za liječenje zeničke profesorice harmonike Medihe Draganović, koja boluje od teške bolesti i ...
​VAŠINGTON - Endrju Viti, izvršni direktor kompanije "United Health Group", potvrdio je da su hakerskoj kriminalnoj grupi platili 22 miliona dolara kako bi im otključali podatke bez kojih nisu mogli da funkcionišu.
Audi je zbunio javnost 2017. godine kada je uveo dvocifren sistem naziva za svoje modele u čitavoj gami, a sada je, na radost mnogih, tome došao kraj. Aktuelna terminologija se zasniva na snazi, od oznake "30" koja se koristi za automobile koji razvijaju od 110 do 130 KS pa sve do oznake "70" za ...
KOTOR VAROŠ - Jedna žena je poginula, a druga je teško povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Kotor Varoša, saznaju "Nezavisne novine".
Mihail Salcman, bivši vlasnik lanca kladionica u Rusiji "Utkin, Nobel i Maljenkov", osumnjičio je Karlosa Alkarasa za učešće u namještanju mečeva.
SARAJEVO - Najveća španska aviokompanija Iberia će letjeti dva charter leta iz Sarajeva za Madrid 25. maja i 8. juna ove godine.
BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina, Velika Kladuša, Kozarska Dubica i Izačić duža su čekanja na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
NJUJORK- Savjet bezbjednosti UN održaće redovnu polugodišnju debatu o situaciji u BiH 15. maja, navedeno je u zvaničnom rasporedu Savjeta za ovaj mjesec.
BANJALUKA - Republika Srpska, kao demokratsko društvo, stvorila je uslove za rad svih medija cijeneći važnosti slobode izražavanja, ulogu i značaj medija, kao i pravovremeno informisanje javnosti u savremenom svijetu, istakao je predsjednik Srpske Milorad Dodik u čestitki povodom ...
SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno i svježije vrijeme sa povremenom kišom.