06/23/2017 09:14 AM
TEST - KOLIKO STE STIDLJIVI NA PLAŽI? Svi testovi ovde...

Najzad ste na plaži! Pred vama je desetak dana uživanja, sunčanja, plivanja, romantičnih šetnji kraj mora... Ali, koliko se zaista osećate prijatno, jer sada svi mogu da vide nesavršenosti na vašem telu. Da li vam smetaju tuđi pogledi ili ih uopšte ne primećujete i mirno se prepuštate uživanju u godišnjem odmoru. Odgovorite na ponuđena pitanja, saznajte u kojoj meri patite od kompleksa kupaćeg kostima i kako da ga se oslobodite.
06/22/2017 09:14 AM
TEST - KOJE SU VAŠA DOMINANTNA ČULA? Svi testovi ovde...

Naše viđenje sveta koji nas okružuje zavisi od toga kako doživljavamo i kako se nosimo se različitim događajima u životu. Mada nesvesno, u toj proceni značajnu ulogu imaju sva naša čula, iako jednom od njih uvek dajemo prednost. Odgovorite na ponuđena pitanja i saznajte koje je vaše dominantno čulo.
06/21/2017 09:14 AM
TEST - KAKO REAGUJETE NA VAŠ ODRAZ U OGLEDALU? Svi testovi ovde...

Postoji hiljadu načina posmatranja svog odraza u ogledalu. Nekome je dovoljno da samo baci kratak pogled, dok drugi zastanu i analiziraju svaki detalj. Naše oči u ogledalu vide sliku koja istovremeno otkriva ono što želimo da pokažemo, ali i ono što želimo da sakrijemo. Ta slika budi u nama različita osećanja, bilo da smo zadovoljni svojim izgledom, kritički raspoloženi ili jednostavno rezignirani. Rešite ponuđeni test i otkrijte kako vi reagujete kada se zagledate u svoj odraz u ogledalu.