06/24/2017 09:14 AM
TEST - DA LI BI VAS NOVAC PROMENIO? Svi testovi ovde...

Kada čitate kako žive bogati i slavni, da li se ikada zapitate kakav bi vama život bio da ste, kojim slučajem, rođeni pod srećnom zvezdom, nasledili ili dobili ogromno bogatstvo u igrama na sreću. Odgovorite na ponuđena pitanja i otkrijte da li bi vas novac promenio i kakav biste tip milionera bili.
06/23/2017 09:14 AM
TEST - KOLIKO STE STIDLJIVI NA PLAŽI? Svi testovi ovde...

Najzad ste na plaži! Pred vama je desetak dana uživanja, sunčanja, plivanja, romantičnih šetnji kraj mora... Ali, koliko se zaista osećate prijatno, jer sada svi mogu da vide nesavršenosti na vašem telu. Da li vam smetaju tuđi pogledi ili ih uopšte ne primećujete i mirno se prepuštate uživanju u godišnjem odmoru. Odgovorite na ponuđena pitanja, saznajte u kojoj meri patite od kompleksa kupaćeg kostima i kako da ga se oslobodite.
06/22/2017 09:14 AM
TEST - KOJE SU VAŠA DOMINANTNA ČULA? Svi testovi ovde...

Naše viđenje sveta koji nas okružuje zavisi od toga kako doživljavamo i kako se nosimo se različitim događajima u životu. Mada nesvesno, u toj proceni značajnu ulogu imaju sva naša čula, iako jednom od njih uvek dajemo prednost. Odgovorite na ponuđena pitanja i saznajte koje je vaše dominantno čulo.