08/17/2017 09:14 AM
SAD. Detaljno ovde...

Jedna šoferka, ostavila je autobus pun bivših osuđenika duž autoputa, zato što joj je isteklo radno vreme! U autobusu je bilo 40 putnika, od kojih su svi bili pušteni ili na uslovnu slobodu ili su završili izdržavanje kazne u državnom zatvoru u Hantsvilu. Autobus je trebalo da ih preveze do Dalasa, ali se putovanje okončalo 60 kilometara pre cilja, jer je gospođa koja je prevozila prestupnike rekla da se njeno radno vreme završava tačno u 16.00. Zatvorenicima je rekla da je drugi vozač krenuo da preuzme smenu, poručila im je da budu strpljivi a potom je otišla. Za to vreme zatvorenici su šetali oko autobusa. Tri sata kasnije došao je drugi autobus sa tri vozača, među kojima je bila i šoferka koja je prethodno ostavila vozilo. Policija je navela je da je ponašanje putnika bilo veoma 'uzorno' !!!
08/16/2017 09:14 AM
ČEŠKA. Detaljno ovde...
U vreme krize krade se svašta, ali mostovi... Tako je četiri tone težak most preko železničke pruge u Češkoj misteriozno 'nestao' sa lica zemlje. Most su najverovatnije ukrali lopovi zbog njegovih metalnih delova, i najverovatnije su koristili neku tešku mehanizaciju, rekli su u policiji. Da 'most više nije na svom mestu', prvi je primetio jedan građanin koji je odmah o tome obavestio policiju !!!
08/15/2017 09:14 AM
TURSKA. Detaljno ovde...
Uprava jednog hotela na turskom primorju otpustila je svo muško osoblje zato što su redovno imali ljubavne odnose sa strankinjama koje su tu odsele. Pelin Jidžel, menadžerka hotela 'Imidž' u Marmarisu, rekla je da njen hotel sa 27 soba od sada zapošljava isključivo žensko osoblje i da je kap koja je prelila času bila je kada je videla njenog konobara, inače veoma pristojnog čoveka, kako izlazi iz toaleta sa britanskom turistkinjom' !!!