12/17/2017 08:14 AM
SEVERNA IRSKA. Detaljno ovde...

Pol Moran iz Eniskilena, u Severnoj Irskoj, izazvao je požar u svom stanu pokušavajući da vlastiti izmet pretvori u zlato. Moran je osuđen na tri meseca zatvora nakon što je priznao da je doveo u opasnost život ljudi kada je zagrevajući na šporetu svoj izmet pomešan sa đubrivom izazvao požar u stanu, pričinivši stetu od 3.000 funti. 'Ovo je prilično bizaran način da se napravi zlato, ali teško da bi mogao da bude uspešan' - kazao je sudija pre nego što je 30-godišnjem 'alhemičaru' izrekao kaznu za genijalni eksperiment !!!
12/16/2017 08:14 AM
SAD. Detaljno ovde...
Obožavatelji specijaliteta 'takosa' ne vole kada neko pokuša da im podvali loše napravljen takos, ali jedna mušterija iz Albanija u Americi je svoje nezadovoljstvo uslugom pokazao tako što je - zapalio restoran. Muškarac, čiji identitet još nije poznat, bacio je molotovljev koktel na jedan restoran iz lanca 'Taco Bell'. On je došao u Drajv in oko četiri ujutru i tražio više mesa u svojim ekstra velikim tortiljama koje je naručio. Kad mu je menažerka restorana rekla da to nije moguće, jer se restoran zatvara, rekao joj je: 'U redu, onda ću ja samo da dođem i malo preuredim restoran'. Ubrzo nakon toga bacio je molotovljev koktel kroz prozor. Policija traga za počiniteljem, a zbog lošeg kvaliteta snimaka bezbednosne kamere nemoguće je videti lice čoveka. Inače, ovo je već drugi incident koji se dogodio 'Taco Bellu' u poslednja dva meseca. Prošlog meseca jedan 33-godišnji mladić je pucao u jednog zaposlenog jer mu nije doneo ljuti sos koji je tražio !!!
12/15/2017 08:14 AM
NEMAČKA. Detaljno ovde...
Kasir jedne mesare u nemačkom gradu Braunšvajgu greškom je jednoj mušteriji dao kesu sa 2.000 evra umesto salame koju ona obično kupuje. Ova 79-godišnja penzionerka platila je pet evra za pakovanje salame i telećih šnicli, ali je za uzvrat dobila daleko više. Ona je odmah telefonom pozvala mesaru, ali je radnja bila već zatvorena, pa je pozvala policiju koja je kasnije vratila novac. Vlasnik mesare spakovao je dnevni pazar u papirnu kesu koju je stavio pored kase, kao što to obično čini. Kasir je, međutim, u trenutku nepažnje pobrkao kese i onu s novcem dao mušteriji. Poštena penzionerka je od mesara dobila 100 evra nagrade i besplatnu korpu sa kobasicama !!!