08/17/2017 09:14 AM
TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI. Detaljno ovde...
   U Srbiji je boravila grupa Japanskih turista koji su obilazili našu zemlju uzduž i popreko. Bili su zapanjeni najnovijom tehnologijom koja se primenjuje u Srbiji u prenosu električne energije, a o tome su momentalno obavestili nadležne u svojoj zemlji. Poslata je delegacija Japanskih naučnika koji nisu mogli verovati svojim očima kad su došli u Srbiju - bežični prenos električne energije na svakom koraku. Ono o čemu celi svet sanja, kod nas je stvarnost. Zapanjeni Japanci videli su širom Srbije bandere između kojih nema nikakvih žica !!! Zadivljeni su se vratili u Japan, a kradljivci bakra samo su se nasmešili !
08/16/2017 09:14 AM
POSEBAN KURS ZA LOPOVE. Detaljno ovde...
   Malo, malo pa prekid internet saobraćaja na ovim prostorima! Ovo je bila prava misterija duže vreme i niko nije znao šta se dešava. Međutim, velika tajna je otkrivena. Krivi su kradljivci - bakra !? Za njih je kabel - kabel, pa bio on bakarni, ili - optički. Zbog toga je udruženje provajdera i svih mobilnih operatera organizovalo kurs za sve kradljivce bakra pod nazivom 'Prepoznaj pravi kabl'. Očekuje se veliki broj prijava za kurs koji će omogućiti lopovima da nauče šta je šta, a provajderima i običnim korisnicima omogućiti nesmetani internet.
08/15/2017 09:14 AM
RETUŠIRANJE PEVALJKI. Detaljno ovde...
   Zbog neverovatno kopleksnog izgleda naših 'mlađanih' pevaljki osobe zadužene za njihovo peglanje lica na naslovnim stranica bile su u vrlo delikatnim situacijama. Zbog toga su umesto retuširanja njihovih lica - morali returširati okolinu i prilagođavati je licima naših zvezda. U kompaniji koja kreira softver Fotošop zbog toga su najavili specijalno izdanje ovog softvera sa ogromnom paletom alatki koje će biti u stanju retuširati sva lica srbskih estradnih zvezda. Kada su ovo čuli, odmah se javila i kompanija koja pravi softver za prepoznavanje lica, i koja je odmah izbacila program koji će sa 100% sigurnošću prepoznati ko se to krije iza ispeglanog lica i gomile šminke.
08/14/2017 09:14 AM
PAUK U SRBIJI ODNOSI SAMO SKUPA KOLA. Detaljno ovde...
   Pauk služba zastupljena je u mnogim gradovima Srbije, i revnosno obavlja svoj posao, ali ima i svoje velike mane. U Srbiji pauk služba odnosi samo skupa i luksuzna kola. Pogotovo vole džipove, a još ako je crne boje, teško da ćete se izvući, a da vam ga ne odnesu. Najbezbedniji su sirotinjski automobili: stojadin, jugić fićo, peglica i ostali krševi. Njih pauk služba neće ni da pogleda. Kako sami kažu: 'Dosta im je što voze ovakva kola, ne želimo još i mi da im pravimo probleme'! Zato, ako nećete probleme sa paukom u Srbiji, kupite što jeftinija i bednija kola!
08/13/2017 09:14 AM
NOVA NUKLEARNA BOMBA. Detaljno ovde...
   S obzirom na cenu uranijuma i plutonijuma u svetskim tržnim centrima i na njihove humane posledice po ljude, Srbija je razvila nuklearnu bombu na bazi bundeve! Kako saznajemo, ovo će biti najzdravija i najhumanija bomba na svetu i bacaće se u krajevima gde ljudi imaju najviše problema sa hemoroidima. Vlada Srbije smatra da će ovo biti odličan izvozni proizvod za našu razvijenu privredu koji će još više napuniti i ovako prepunu kasu Srbije.
08/12/2017 09:14 AM
PRONAĐENA IZUMRLA VRSTA RADNIKA U SRBIJI. Detaljno ovde...
   Senzacionalno je u celom svetu odjeknula vest da je u Srbiji pronađena privatna firma u kojoj radnici imaju solidnu i redovnu platu, plaćene doprinose i socijalno osiguranje. Međutim, ni tu nije kraj. Kako je procurilo iz usko obaveštenih krugova, radnici tamo rade 8 sati dnevno i imaju redovan godišnji odmor i to plaćen! Novinari celog sveta u neverici klimaju glavom i najavljuju svoj dolazak radi snimanja ekskluzivne reportaže. Ali, ime ove firme i njeno sedište još se drže u strogoj tajnosti, a Vlada Srbije je u panici da se ova pojava ne bi proširila i na ostale privatne firme po Srbiji i najavili su oštre mere za suzbijanje ove totalno anti-demokratske pojave.
08/11/2017 09:14 AM
VLADINI AUTOMOBILI. Detaljno ovde...
   Svi stežu kaiševe u vreme velike svetske krize, pa tako i ovde kod nas, U našoj vladi. Prilikom kontrole vladinih automobila, kontrolne službe primetile su jako veliki broj pređenih kilometara, što je prouzročilo nesrazmerno velike troškove. Zbog svega toga su ministri i političari koji se voze u ovim jeftinim automobilima, a sve u cilju svođenja ukupno pređene kilometraže na prihvatljivu brojku, naredili svojim vozačima da naredna dva meseca voze isključivo u rikverc ne bi li tako vratili kilometražu. Ovo je ujedno i napomena stanovništvu Srbije da ako slučajno vide u svom mestu auto nekog ministra kako ide u rikverc, da to nije ništa nenormalno, nego to samo naši ministri i političari sprovode mere štednje.