12/15/2017 08:14 AM
ZAKON O PENZIJAMA DONOSI PRVE POZITIVNE REZULTATE. Detaljno ovde...
   Fenomenalni penzioni zakon Vlade Srbije ide u pravom smeru. U Novosadskom kliničkom centru, 87-godišnjem hirurgu R.P. se juče dogodio nemio događaj dok je obavljao rutinsku operaciju trbušne duplje. Tokom operacije mu je u trbušnu duplju pacijenta ispala zubna proteza, što je lekar primetio tek nakon operacije, jer još nije dobio nove naočare za svoju dioptriju (9+, 7+). Hirurg se nada da će naočare dobiti za nekoliko dana, jer želi da do odlaska u penziju za 10 godina uradi još 100 ovakvih operacija. Kako smo još saznali, mlađani hirurg je zapretio tužbom ako mu pacijent ne podmiri troškove za novu protezu.
12/14/2017 08:14 AM
EGIPATSKA PEVALJKA. Detaljno ovde...
   Arheolozi su u Dolini kraljeva u Egiptu otkrili grobnicu devojke za koju veruju da je bila pevačica u iz vremena 22. egipatske dinastije. S obzirom da su u Srbiji najpoznatije pevaljke i najveći stručnjaci za pevaljke, egipatske vlasti su od naših vlasti potražili pomoć. Naši stručnjaci su otkrili da je dotična mumija bila preteča turbo folka u celom svetu. Otkriveni su tragovi enormne količine šminke na licu, pa čak i nešto slično botoksu. Pored nje je pronađena i kamena ploča sa tekstom koji nema nikakvog smisla, a za koji se smatra da predstavlja reči njene najpoznatije pesme koju je tada izvodila. Zbog svega ovoga neki stručnjaci sada tvrde da prvi Srbi vode poreklo iz starog Egipta, a tako je otkriven i razlog zašto smo toliko muzikalni.
12/13/2017 08:14 AM
TREBAĆE IM DOZVOLA. Detaljno ovde...
   Svi znaju da danas javne ličnosti u svim sredstvima javnog informisanja žele da izgledaju što lepše, a to je pogotovo vidljivo na televiziji. Sve voditeljice, pevačice, glumice i ostali viđeni svet troše sate i sate na uređivanje dok ne izađu pred kamere. Sve ovo podrazumeva kao prvo nanošenje velike količine šminke i ostalih kojekakvih materijala. Baš zbog te ogromne količine materijala je po novom zakonu koji je izglasan u Skupštini Srbije za šminkanje ovih osoba od sada potrebna građevinska dozvola. Kako su objasnili u Skupštini, i na građevinama na kojima se troši toliko materijala potrebna je dozvola, pa zašto onda praviti razliku kad je nema !!!
12/12/2017 08:14 AM
ISPUNJENE ŽELJE. Detaljno ovde...
   Najaktuelnija vest je da su članovi vlasti pronašli Aldinovu čarobnu lampu! Nisu odoleli iskušenju da je protrljaju i upoznaju se sa dobrim duhom iz lampe. Čim je duh izašao napolje vlast je odmah je obećala da će mu ispuniti tri želje što je duh sa oduševljenjem prihvatio. Kako se saznalo dobri duh iz lampe je sada ponosni vlasnik tri fabrike, jednog rudnika uglja, dva sportska kluba i brda besplatnih akcija srbskih preduzeća. Vlast je duhu obećala da će mu, ukoliko pobedi i na sledećim izborima, ispuniti još tri želje.
12/11/2017 08:14 AM
KAKVA ČUDNA ROBA. Detaljno ovde...
   Skandalozna vest proširila se Srbijom, a pogotovo je pogodila vlast. Na policama u jednom velikom tržnom centru pronađena je roba iz Srbije! Ovo je izazvalo pravo zgrašavanje sadašnje vlasti, a vlasnici tržnog centra oštro su ukoreni od strane vlasti, jer tako nešto ne sme da se nalazi na rafovima tržnih centara i prodavnica u Srbiji. Ova vlast dozvoljava da se u Srbiji prodaju samo proizvodi iz Hrvatske, Slovenije i vodećih zemalja EU. Ova vlast smatra da je prodaja domaćih proizvoda omalovažavanje i ponižavanje srbskih kupaca i da će oni sve učiniti da se ovako nešto više ne događa u rafovima i na policama širom Srbije. S ponosom kažu da dok je njih srbski potrošači biće zaštićeni od ovakve robe.
12/10/2017 08:14 AM
HITNO MENJANJE KNJIŽICA. Detaljno ovde...
   Svi koji žele da se u ovo današnje vreme zaposle u Srbiji znaju da je najvažnija partijska knjižica, to jest kojoj stranci iz vlasti pripadate. Ovo je jedna od najvećih tekovina današnje poštene demokratije. Ovu činjenicu su prepoznali i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, tako da su odlučili da se sve radničke knjižice moraju promeniti za partijske. Svi koji do sad nisu postali ponosni vlasnici partijske knjižice moraju to da urade što pre i sa njom da se jave u SIZ za zapošljavanje koji će im zameniti knjižice. U Nacionalnoj službi za zapošljavanje kažu da će ovako narod mnogo lakše doći do zaposlenja, a vladajuće stranke će imati uvid 'ko je čiji'.
12/09/2017 08:14 AM
SPREMITE ZALIHE NA VREME. Detaljno ovde...
   Prava misterija bila je vezana ovih dana za nezapamćenu kupovinu velikih količina WC papira širom Srbije. Ljudi su masovno kupovali i po stotine rolni wc papira, a trgovci su ostali zatečeni i nisu znali uzrok ovoj čudnoj pojavi. Posle mnogo istraživanja, otkriveno je da je ovu pomamu za wc papirom izazvala izjava ministra ekonomije koji je na pitanje novinara, kako će nam biti u narednom periodu, odgovorio: 'U narednom periodu očekuje nas veliko sranje!' Svi koji se još nisu snabdeli sa dovoljno wc papira nek odmah požure, jer reči jednog ministra moraju da se slušaju.