10/18/2017 09:14 AM
NAJNOVIJE POLICIJSKO ČUDO. Detaljno ovde...
   Saobraćajna policija u Srbiji dobila je najnovije automobile - radare, vrhunac tehnologije. Ceo sistem se aktivira odmah pri paljenju kola, tako da se sve snima, registruje i više nema muvanja. Unutra je i specijalni skener-rendgen koji vas pregleda 'do kosti' i odmah vam ispisuje dijagnozu, ako ste slučajno bolesni. Kod lakših slučajeva, štampač u kolima vam odmah ispisuje recept za lek. Učesnici u saobraćaju koji budu žrtve ovog čuda razočarani su jer više neće moći da koriste 'pomoć prijatelja', a razočarani su i sami saobraćajci koji će biti, uskraćeni za opciju 'pola- pola'. Saobraćajcima je i neugodno jer kod kuće moraju ženama da objašnjavaju gde je nestao 'ekstra-bonus' na platu, dok one napominju da su im ovim uskraćena osnovna prava na šoping i dodatni luksuz, i već se skupljaju u udruženju 'Uaaa tehnologija' i pišu peticiju da se saobraćajci vrate u stare 'stojadine' sa radarima na pedale.
10/17/2017 09:14 AM
BABA STOJANKA I PREPOROD SRBIJE. Detaljno ovde...
   Nakon što je Američka vlada obznanila da je za prestanak rada zloglasnog oružja HAARP-a kriva baba Stojanka, poslali su u Srbiju članove svoje tajne službe koji imaju zadatak da prate svaki korak baba Stojanke. Ono što su ovih dana otkrili agenti američke tajne službe, sledilo je krv u žilama vrhu američke vlade i samog Baraka Obame - baba Stojanka je primećena na zelenoj pijaci kako kupuje grašak! A, to po američkoj tajnoj službi znači da se sprema, po njih najgori mogući scenario - 'ritual sirovog graška'. U Pentagonu smatraju da će ovim ritualom Srbija, preko baba Stojanke, da napadne njihovu najosetljiviju infrastrukturu - restorane Mekdonaldsa i tajnu laboratoriju Coca-cole. Posle ovog otkrića, Američka vlada je poslala vladi Srbije finansijsku ponudu kojoj sigurno neće moći da odole i ako ovih dana nastupi preporod Srbije, sada ćete znati da je ovo pravi razlog i da je za njega zaslužna baba Stojanka, a ne - rekonstrukcija vlade.
10/16/2017 09:14 AM
ČUDESNA ISCELENJA ŠIROM NAŠE ZEMLJE. Detaljno ovde...
   Neverovatne stvari dešavaju se zadnjih dana u vezi sa rekonstrukcijom vlade Srbije i prenosima Skupštine u vezi toga i ostalih političkih pitanja. Od početka polemike u vezi tih pitanja zapažena su čudesna isceljenja obolelih širom Srbije i to sve gledajući prenose Skupštine i govore naših političara. Neverovatna isceljenja dešavala su se kod velikog broja onih koji su oboleli od poremećaja metabolizma što je izazvalo, kako se u narodu kaže, 'neredovnu i tvrdu stolicu'. Međutim, svi ovi problemi kod obolelih nestali su kao rukom odnešeni posle svakog prenosa Skupštine. Čudesne sposobnosti naših političara i poslanika u Skupštini pročule su se širom sveta, tako da je sada jagma za prenosom zasedanja naše Skupštine i priče o rekonstrukciji vlade. Političari su povodom ovog izjavili da je ovo još jedan dokaz njihove čiste duhovne prirode i volje da se u svakom momentu žrtvuju i pomognu svom narodu, kao i da su mnogo iznad običnih ljudi. Narod je takođe sretan, jer više nema probavnih smetnji.
10/15/2017 09:14 AM
OTKRIVENA NOVA VRSTA OVACA. Detaljno ovde...
   Vest o otkriću posebne vrste ovaca izuzetno je odjeknula u svetu, a pogotovo u Australiji i Novom Zelandu, zemljama poznatim po stočarstvu i tradiciji u gajenju ovaca. Stočari sa Novog Zelanda dojurili su u Srbiju kada su čuli da je ovde primećena nova vrsta ovaca. Ove ovce ne bleje, ne prave probleme, idu tamo gde im se kaže i nikada ne skreću s puta kojim ste im naredili da idu. Ne trebate im obezbediti nikakve uslove za život, a one će vam maksimalno vraćati vunom i mlekom. Iz Australije su čak predložili i vrlo povoljnu trampu, za jednu našu - tri njihove, ali vlast u Srbiji nije prihvatila ovaj predlog, jer ne žele da se odreknu ovako kvalitetnih ovaca.
10/14/2017 09:14 AM
TENDER ZA REKONSTRUKCIJU VLADE. Detaljno ovde...
   S obzirom na prilično klimavo stanje vlade Srbije, Aleksandar Vučić je objavio da je raspisan tender za rekonstrukciju vlade Srbije. Tender će biti potpuno transparentan, a traže se građevinski izvođači koji su spremni da potpuno očiste fasadu i postave novu gde će biti zakrpljene sve fleke i rupe. Kod krpljenja rupa ni sada neće biti primaran kvalitet, već će biti bitno samo da se nevidi spolja i da narod ništa ne primećuje. Da bi se zadovoljile i mere štednje, materijal treba da je što jeftiniji, ali da izgleda da je najskuplji koji postoji. Takođe, građevinari moraju biti savršeno stručni, da slučajno ne bi dirnuli i oštetili temelje ove monumentalne 'građevine'. U vladi kažu da će narod padati na dupe od ushićenja nakon ove detaljne rekonstrukcije.
10/13/2017 09:14 AM
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA NOVOG MOSTA NA ADI. Detaljno ovde...
   Najveća tajna novog mosta na Adi je otkrivena! Njegova glavna funkcija nije ni most, niti zloglasni HAARP sistem za kontrolu klime i kontrolu ponašanja srbskog naroda, već je to - televizijska antena! Humana demokratska vlast htela je da izađe u susret sedmorici vikendaša koji na svojim splavovima nisu mogli da prate premijerno repriziranje repriza na nacionalnoj televiziji i rešili su da izgrade antenu koja će rešiti sve njihove probleme. Vlast kaže da priče o tome kako je 500 miliona eura jako mnogo za jednu TV antenu šire zlonamernici koji nemaju osećaja za potrebe drugih i napominju da ovo uopšte nije velika cifra kada je u pitanju zadovoljstvo naroda. Ova politika ohrabrila je i ovce na obroncima naših planina koje očekuje da im vlast sličnim projektima omogući barem praćenje radio programa.
10/12/2017 09:14 AM
HAARP UGAŠEN IZ SRBIJE. Detaljno ovde...
   Mnogi su se pitali kako je, za razliku od prošle godine, ove godine u Srbiji leto umereno, ne prži, a poljoprivreda cveta? Haarp, američko tajno oružje za kontrolu klime i kontrolu ponašanja širokih narodnih masa prestalo je sa radom! Zvanično saopštenje američke vlade je da je uzrok nedostatak novca za dalje finansiranje ovako skupog projekta, međutim iz same vlade procurila je vest da glavni uzrok dolazi iz Srbije! Naime, poznata vlaška vračara baba Stojanka iz okoline Vranja ugasila je Haarp! Baba Stojanka je poznatim bacanjem pasulja metodom kružnog zgloba leve ruke poslala urok i kletvu na Haarp što je prouzrokovalo momentalni prestanak njegovog rada. Amerikanci sada mole vladu Srbije da ubedi babu Stojanku da skuva po njih kobni pasulj i tako skine magiju sa njihovog Haarpa. Pošto Haarp još nije proradio, najverovatnije nije postignut dogovor na relaciji Amerikanci-Vlada Srbije-baba Stojanka.