02/22/2017 08:14 AM
POLICIJA ZAUSTAVILA BABU I NATERALA DA DUVA. Detaljno ovde...
   Novi zakon o saobraćaju postao je vrlo rigorozan i nema milosti ni prema kome. Policija sada kod svakog zaustavljanja tera ljude da 'duvaju'. Tako je prošla i baba Leposava koja se na biciklu vraćala kući od posete rodbini. Stara baka se učinila prilično sumnjivom dvojici saobraćajaca tako da je morala da 'duva'. Precizni policijski aparat pokazao je da je baka Leposava naduvala čak četiri glavice luka, sedam ćevapa i pola roštilj kobasice. Olakšavajuća okolnost po baba Leposavu je bila ta da aparat nije detektovao prisustvo pljeskavice i ljute paprike, pa se očekuje da će baka proći sa blažom kaznom. Dvojici saobraćajaca koji su je zaustavili još nije jasno kako je baba Leposava mogla da vozi u ovakvom stanju.
02/21/2017 08:14 AM
ROBOT UHVAĆEN U KORUPCIJI. Detaljno ovde...
   Nakon što su Japanci poslali prvog robota da odsudi utakmicu naše prve lige, a koji je nakon deset minuta od početka utakmice pobegao sa terena i još nije pronađen, poslali su drugog za kojeg su tvrdili da je savršen, ali... Ovaj drugi japanski robot-sudija uhvaćen je u korupciji kako prima mito od predstavnika jednog našeg fudbalskog kluba! Japanci su znali da će njihov savršeni robot u Srbiji proći najsuroviji završni test, pa su ga zato i poslali ovamo kod nas. Kako kaže jedan od naučnika: 'Pribojavali smo se ovoga, znali smo da je naš robot savršen za ceo svet, ali Srbija... to je već nešto drugo. Sada smo uvideli da još mnogo treba da radimo na njemu čim su Srbi za čas posla slomili njegovu veštačku inteligenciju za koju smo mislili da je savršena'. Ono što Japanci još ne znaju, jeste da je njihov robot pre ovih nemilih događaja viđen kako se druži sa jednim našim političarem iz vrha vlasti.
02/20/2017 08:14 AM
UDRUŽENJE CIGANA POSLALO PREDLOG MAĐARSKOJ. Detaljno ovde...
   Evropu su preplavile izbeglice sa svih strana i predstavljaju veliki problem državam kroz koje prolaze prema putu na Zapad. Radi toga je mađarska vlada odlučila da duž cele granice sa Srbijom postavi žičanu ogradu kako bi odvratila izbeglice od ulaska na njihovu teritoriju. Kada su ovo čuli u udruženju cigana, momentalno su se obratili mađarskoj vladi i zamolili ih da ako već stavljaju žičanu ogradu da ograda bude - od bakra. Objasnili su Mađarima da će bakarna žica mnogo lepo pristajati na granici i da će mnogo bolje odvraćati izbeglice nego obična žica. Većina cigana nada se pozitivnom odgovoru mađarske vlade, mnogi su već došli blizu granice da izvide teren, a mađarskoj vladi još nije jasno što su im cigani uputili takvu molbu.
02/19/2017 08:14 AM
NOVI POREZ ZA NAROD. Detaljno ovde...
   Vlast u Srbiji donosi razne zakone o penzijama ne bi li uštedeli novac iz Penzionog fonda i što manje ga islaćivali penzionerima. Sada su smislili još jedan za koji kažu da je prosto genijalan i pravi pokazatelj njihove pameti. U objašnjenju zakona, vlast kaže da država ne može da trpi dugovečne ljude zbog velikog troška penzija i da bi bilo najbolje kada bi novi penzioneri uživali u penziji maksimalno dve godine nakon penzionisanjam, a sve preko toga, za njih je bezobrazluk od strane penzionera. Zbog toga će doneti zakon po kome će svi koji žive iole duže od njihovog plana - plaćati porez na dugovečnost koji će iznositi 50% njihove trenutne penzije. Političari na vlasti smatraju da je ovo pošteno i ljudski i da svi koji se rasipaju sa životom, to moraju i da plate njima i državi.