vrh
MeniWeb Katalog Linkova

     Dobrodošli na deo našeg sajta Web Portal Linkova gde prikazujemo partnerske linkove. Ovo je svojevrsna razmena linkova i ovde se može naći i link prema Vašoj stranici. Sve što treba da uradite je da negde na Vašoj strani postavite link, baner prema www.conopljanews.net a nakon toga popunite formu klikom na donje dugme (DODAJTE LINK). Popunite ispravno sva polja da bi Vaš sajt bio predstavljen kako treba kod nas. U polje Tekst Poruke obavezno navedite: naziv sajta, kratak opis sajta, kao i adresu gde ste kod vas postavili naš baner - link. Linkovi sa nezakonitim i nemoralnim sadržajem, (nasilje, pornografija, droge, oružje, verska i politička netrpeljivost) neće se uzimati u obzir. Tek posle kontrole sadržaja Vašeg sajta kao i kontrole da li je naš link ili baner postavljen kod Vas, Vaš link može se naći u listi linkova dole. Kod prijavljivanja, Vaš sajt možete prijaviti samo jednom i nije dozvoljeno prijavljivanje podstranica. Takođe, upis je omogućen samo sajtovima koji imaju sopstveni registrovani domen i nisu hostovani na besplatnim serverima.
 
     


    Na donjem linku (ODABERITE NAŠ BANER) odaberite veličinu našeg banera koja vam najviše odgovara, Iskopirajte kod koji je dat na desnoj strani i postavite negde na Vaš sajt. Javite nam o postavljanju banera i linka na vašoj stranici, a vaša markica i link će biti postavljen na ovoj stranici. Kod banera ne smete da menjate.
Jednostavan život
Nezavistan portal koji sadrži vesti iz oblasti, astronomije, ljubav, svet, zabava, zanimljivosti, zdravlje i ženski kutak, pratite sva dešavanja i putem naših socijalnih mreža.
Fudbal Info
Sve o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu...
Sinisa Lart
Prodaja i izrada umetničkih slika raznih motiva, tehnika ulja na platnu lesonitu... POVOLJNO. Mogućnost dogovora oko motiva i dimenzija po vašoj želji.
Igre i igrice za dečake i devojčice
Besplatne igre i igrice za decu - za dečake i devojčice. Sajt sadržži flash i unity online igrice.
Talas
Sajt o prirodi i ribolovu.
Mračna Strana
Blog koji otvara oči i ukazuje na prave probleme kojima smo ukruženi i sa kojima moramo što pre da se suočimo. Širok izbor ćlanaka, knjiga, video klipova, slika, linkova i dodataka o raznim 'mračnim' stvarima.
Astro Zenit
Novi sajt našeg poznatog astrologa Jasminke Holclajtner. Saznajte sve o astrologiji, kao i o mnogim drugim zanimljivim temama.
Serbia Market
World market - Tourism, Sport, B&F, Culture, Foofs, Etno...
Zezam
Sajt zabavnog sadržaja, od svega po malo.
B.C.B.N.
Razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa? Da li znate da je potrebno da prvo razvijete Vaš poslovni plan. Jer poslovni plan je veoma bitan da bi vaša poslovna ideja imala uspijeha, i da bi se uopšte mogla realizovati.
Komadni Nameštaj
Na našem portalu možete kupiti podne i zidne police, tabure-klupe,ogledala,klub i set stočiće koji su ručno izrađeni od kvalitetnih materijala. Obezbeđena besplatna dostava na teritoriji cele Srbije. Kupljeni artikal dobijate montiran i upakovan za slanje.
Brodarski Klub Metalac
Sajt je namenjen ljubiteljima jedrenja na vodi, ljubiteljima plovidbe i svima onima koje zanima nautika.
Su - Fila
Web sajt posvećen filateliji, razmena i prodaja poštanskih markica i opreme.
Logo Dizajner
Profesionalni Logo dizajn. Mi oblikujemo Vaše vizije i pretapamo ih u originalnu poslovnu kreativnost. Dizajnom se bavimo iz ljubavi i strasti prema struci.
Balon Servis
Sve vrste štampe na balonima svih vrsta.
Rukometni Istok
Sve o rukometnim dešavanjima na ovim prostorima.
Podučavanje
Poducavanje.com je forum namenjen učenicima osnovne i srednje škole i zamišljen je kao mesto gde će svako moći da postavi pitanje i dobije odgovor.
Enciklopedija Srba
Ovaj sajt je namenjen istoriji srpskog naroda.Ovde možete da nadjete sve što vas zanima o istoriji ovog naroda od najranijih perioda postojanja pa sve do dana današnjeg.
Marko Caffe
Internet Cafe Download: Filmovi, Igrice (velike), Muzika... Online Igre, Filmovi... Informacije: Verski kalendar, naslovi, sport...
Dream Design
Dizajn web, SEO, Optimizacija web sajta, Izrada Banera, Web prodavnica...
Auto Patosnice
Auto Patosnice UNISHOP NET Auto Oprema
Rakočević Apartments Petrovac
Komforni, funkcionalni i kompletno opremljeni apartmani za svakoga...
Dnevno rentiranje
Pronađite savršeno mesto za vaš odmor.
Soko Banja
Turistički portal grada Soko Banja.
       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT
Povratak Na Vrh Strane