8
Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Kako Nekome Preoteti Ribu

    AKO MISLITE DA BI DELOVALO, POKUŠAJTE! Ima ih raznih. Lepih, sisatih bogatih, brkatih, daščastih, mutiranih, ali svima koje valjaju zajedničko je samo jedno: imaju dečka! Jer u suprotnom, da ne valjaju, bile bi same.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    A kad i prekinu sa dečkom, ne oporavljaju se barem šest meseci. I zato, svi vi koji maštate da otimate tuđe ribe, naučite ovo napamet! Nadamo se da će vam se posrećiti. Devojke su, to se zna, nekih 749 puta pametnije, snalažljivije, promućurnije i sklonije spletkama kad nekoj fufici treba maznuti dečka.
    A gde je tu muški deo? E, oni su tu dosta nespretniji, ali ako baš žele da probaju neke originalne metode, mogu da urade na sledeće načine.

NA SILU: Kada vidiš kako se tebi zanimljiva riba muči sa nekim štreberom sa cvikerama kao pepeljare, priđeš i kažeš: 'Devojko, tebi treba energije, vožnja BMW-om i 20 centimetara svežeg mesa, mnogo više od ovog kretena. Pri tome bi sve ovo nabrojano trebalo i da imaš, ali ona izazovu ipak neće moći da odoli. U krajnjem slučaju, bar ćeš joj pipati cice i saznati gde živi.

KOJA VRSTE RIBE: Plave sponzoruše, tupe kao mladunče od kombajna za branje šećerne repe.

POSLEDICE: Štreber sa naočarima možda ti napiše uvredljivu pesmicu ili uputi oštar protest, ali mala sponzorušica će te sigurno preporučiti i svojim drugaricama. Možda i podeliti istovremeno, ako baš budete imali toliko sreće.

NA PREVARU: Predstaviš se mladom paru u kafiću kao vlasnik manekenske agencije vrlo svetskog imena i iz nekog poznatog evropskog grada. Kažeš da si na odmoru jer ne možeš ni da prdneš po dosadnim Londonima i Parizima, a da te ne saleću novinari za intervjue. A ona ti je baš nekako zapela za oko. A onda ona počne da moli dečka, dečko tu opet vidi laku zaradu, a ti iste večeri poševiš jednu od 20 zainteresovanih potencijalnih manekenki. Prilikom ove operacije obavezno treba poneti neku lažnu vizit kartu!

KOJA VRSTA RIBE: Mršave, bez grudi (obično na grudima nose natpis: 'U slučaju upotrebe, ovo je prednja strana'), one sa teškoćama pri upisu na fakultet.

POSLEDICE: Ako ne ponoviš istu ovu stvar deset puta u deset dana u istom kafiću, onda nema problema! NA EMOCIJE: Priđeš joj onoga trenutka kada ju je njen grmalj od dva metra i 150 kila, nakon sitne svađe, ostavio na cedilu. Otopiš je nežnim rečima, tipa: 'Dušo moja, on je grubijan i divljak. Tebi treba neko ko će te paziti, maziti i skidati ti zvezde sa neba, kome ćeš biti kraljica i sve u životu!' (Dosta sranja, ne treba baš preterivati). Onda lagano ponavljaš prideve 15 minuta, i počneš da je skidaš. Kao nožem kroz puter!
KOJA VRSTA RIBE: Sponzoruše koje su još kratko vreme iskoristive i koje će uskoro postati prave kurveštine.

POSLEDICE: Jako gadne ako te ono njeno brdo mesa nađe, ali i mizerne ako uspeš da mu podmetneš neku drugu kalašturu.

NA SREĆU: Vidiš starog prijatelja na ulici koji pod rukom vodi predivni ženski primerak. Zagrliš ga od sveg srca i zaurlaš neku proverenu fazu, kao naprimer: 'Gde si brate, jel još pišaš u vazu sa cvećem?', ili: 'Ej, jel se sećaš kada si ga istresao po babinom tosteru?', ili onu najbolju: 'Jel ti to ona što guta?'. Nakon toga samo otrčiš za njegovom devojkom, istračaš ga još više i uvališ joj par komplimenata dok je ona još krhka i u šoku. Onda joj ga ladno umočiš.

KOJA VRSTA RIBE: Romantična, naivna i nezrela, tek propupela.

POSLEDICE: Ostaćeš bez prijatelja. A njih ionako imaš koliko hoćeš. Znači, potpuno bezbolno.

NA BLEF: Sretneš staru drugaricu koja ti se uopšte nije nikad sviđala dok je bila sama, ali sad kada ima nekog bogatuna, pomisliš da možda i zna dobro da se kresne. Hvataš je na suvom i tamnom mestu, nasamo i počneš: 'I ti stvarno ideš sa tim kretenom? Ne mogu da verujem, ovako me niko nikada nije razočarao. Moram na balkon da udahnem svežeg vazduha!' Grcaš, jecaš, a kad ti priđe i zagrli te da te uteši - uvališ joj jezičinu. Ovo često prolazi!

KOJA VRSTA RIBE: Ružno pače sa fakulteta koje se nikad ne sredi kako treba sve dok ne ukapira da je ima tamo gde treba, ali je onda već uglavnom kasno.

POSLEDICE: Takve vole odmah da se udaju, pa ga izvadi nakon dva minuta. A njen frajer? U ovom slučaju nebitan.

ONA TEBE SMUVA, ALI TI PRIKAŽE KAO DA SI TI NJU: Dolaziš na žurku, sedaš tamo gde ti pokaže domaćica, pored tebe seda neka riba koja ti se smeška i priča sa tobom. Po nju dođe njen dečko, a ona se izdere na njega i kaže: 'Kako li si samo odvratno ljubomoran, beži i odlazi iz moga života. Neću da te više vidim nikada!
Njen sad već bivši tip šalje je u p.... materinu, lupa vratima, a ona ti plače na ramenu. Zahvaljuje ti se i polako pribija svoje sise na tvoje bicepse. Ništa ne sluteći, vodiš je u drugu sobu i skoro pa je poševiš, ali i iskamčiš njen broj mobilnog. Najsrećniji si na svetu, ali sutra već svi osim tebe znaju da se maloj sviđaš već mesec dana i da ti je u dogovoru sa drugaricama sve namestila.

KOJA VRSTA RIBE: Amazonka koja zna šta hoće i koja to i dobije, ali koja se brzo i zasiti.

POSLEDICE: Nema ih, osim ako ne saznaš o kakvom se triku radi, jer možeš bez razloga da se uobraziš.

DVOBOJEM: Izazoveš joj majmuna na dvoboj i upucaš ga kao Bata Živojinović švabe.

TUČOM: Prilično si razbacana tip, nerviraju te psi i crnci, voliš da popiješ i poduvaš, ali nigde ni 'p' od one stvari. Možda prođe sledeći scenario, dok lunjaš sa društvom, i tražiš žrtvu po mračnim ulicama, a onda sretnete zagrljeni par. Vrađajući, izazivaš tipa na dvoboj, a kad on pristane, onda vas desetorica ubijete boga u njemu. Onda uletiš njoj sa pričom: 'Mala, ja sam pravi frajer za tebe'. E, sadm ako ona ne voli grubijane, onda udrite svi i po njoj, a posle se dobro napijte.

KOJA VRSTA RIBE: Ako i postoji neka koja će pristati, onda neće dugo.

POSLEDICE: Za tebe ih nema. Policije ionako nema nikad kada su najpotrebniji, a i žene su potrošna roba. Što bi reko naš čovek U njujorku kada je video kako plavuša pada gola sa 40 sparata: 'Eh, što ti je standard ovde - kresneš pa baciš'.

MIRNIM SPORAZUMOM: Njih dvoje sede u restoranu. Predstaviš se i sedneš do njega. Šapćući na uvo, odaš mu tajnu da tvoja draga sestra od strica (ona sa dekolteom i porno facom za susednim stolom koja onako pušački liže kašičicu od kafe) totalno luduje za njim. Kada on navali na nju, mirno priđeš njegovoj devojci i kažeš joj: 'Vidi s kakvim si đubretom hodala. Isplači se na mome ramenu...'

KOJA VRSTA RIBE: Pristojna ekonomistkinja ili moderna bankarka bez privatnog života

POSLEDICA: Dosta ćeš morati da iskeširaš svojoj lažnoj sisatoj sestrici - i to je sve.

OPKLADOM: Na žurci, pred kompletnim društvom kažeš njenom dečku da imaš veću prangiju u gaćama od njega i navedeš ga da se skine pred svima. Ako se frajer usere i pobegne - riba je tvoja. Ako se i skine, onda ga uslikaš i pošalješ slike u neki žuti časopis, pa mirno pokupiš ženu koja ga se gnuša. Ako mu je čak i prangija veća od tvoje, nema veze, silovaće ga neka prakljača sa žurke.

KOJA VRSTA RIBE: Neka iz dugotrajne veze koja zna samo jednu i po pozu i žudi za pravim osveženjem.

POSLEDICE: Ako joj se svidi, nadrljao si ko žuti, jer takve ne puštaju olako kad jednom stisnu.

LAGANJEM: Načuješ od dežurnih tračerki da njen tip prebrzo svršava i odmah posle toga zahrče. Onda kao slučajno sedneš pored nje i izlažeš se ko pseto. Da imaš komplekse, da možeš sat vremena bez vađenja, da ližeš savršeno i nikad ne natežeš cice, da ti je važno da i ona uživa. Na kraju je pozoveš na srceparajući film. 'Hoćemo li zajedno da ga pogledamo? Neću ti ništa...'

KOJA VRSTA RIBE: Naivka velikih očiju i malog iskustva.

POSLEDICE: Nema ih, jer neće dugo trajati kad ukapira prevaru.

IZNENAĐENJEM: 'Ej, ćao. Ja sam Đuro. Ajde da se poj...mo!

KOJA VRSTA RIBA: Kresnuta.

POSLEDICE: Uglavnom shvatiš da je to ipak bio samo san.

ROMANTIKOM: Dugo se planira, skupo je, ali ako upali... Tog poslepodneva kada si otkrio da se nalazi sa svojim tipom u skupom restoranu na godišnjoj romantičnoj večeri, jednostavno nađeš tog tipa i metneš mu deci ricinusa u kafu, sok, pivo ili bilo šta drugo, bitno je samo da se zalepi za WC šolju. Tip će naravno da kasni, ona će da čeka i šizi od muke, a onda se pojavljuješ ti u svoj svojoj veličini. Teraš sve iz restorana, gasiš svetla, sveće se pale, a ti joj poklanjaš najlepšu ružu i spuštaš poljubac ovlaš na njene usne. Ona definitivno pada na sve ovo!

KOJA VRSTA RIBA: Ona koja nije gledala Džoni Depa u 'Don Huan de Marku'.

POSLEDICE: Nekad nećeš moći da skupiš dovoljno love da to sve ponoviš.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana